annemle kavga ettimmmmmmm
hep ayni konu kizlar yaa hep beslenme ... konserve yiyecekler iyi degil artik yemiyecegim dedim ..
ben sizde yedim birsey olmadi dedi simdi hersey yasak dedi ....
sonra ogluma gecenlerde k.peder kola vermek istedi esim karsi cikti bunu anlatim yapma okadar dedi arada sirada ver dedi
sinir oldum eskiden yapilan seyin cogu yanlis dedim hayir dedi inatlasiyor benimle resmen sinir oldum
kirmakta istemiyorum ama ONLAR BENIM COCUKLARIM ONLARIN BESLENMESINE YETISTIRME TARZINADA BENDEN BASKA KIMSE KARISAMAZ DEDIM
tamam onlar senin cocuklarin dedi biraz alindi sanirim ayy alinsin walla ben burda bostan korkulugu degilim kii
ona bakarsaniz annem bizim yanimizda devamli püfür püfür sigara icerdi hayladaha kardeslerimin yaninda icer
cokk konustum anlamiyor iste
kafa basmiyor heralde , o konu hakkindada konustum eger ki biz gelirsek sigara icersen benim cocuklarimin yaninda otalde kalirim dedim
yok kizim icmme balkona cikarim dedi kardeslerimin yaninda niye iciyor ozaman icim gidiyor yaa
onlar hic icmiyorlar daha cok etkileniyorlar
offffffff basimin tatli belasi annemmmmmmmm
cimcime bu anlattıklarına göre bişey yaşamamışsın yaaa, yani kavga edecek bişey yok ki ortada, annene haksızlık etmişsin bence, annen öyle biliyorsa sen doğrusunu biliyorsun, annene doğrusunun o olduğunu anlatamıyorsan tamam de geç, konuyu kapat, böylece ne sen sinir olursun ne de o, sanırım hamilelikten dolayı alıngan ve sinirliyiz, bende de oluyor bazen saçma sapan şeylere sinir olmak, sonra kızıyorum kendime ne var bunda sinir olacak diye, ... anneler her zaman haklıdır unutmaaa...
benim grip hala devam ediyor, bir elimde mendil, hapşurup duruyorum, gözüm akıyor burnum akıyor, geceleri boğazım yanıyor, ne piss durumdayım :çok üzgünüm:... eşim dün sağolsun mandalina almış gelmiş, akşam sabah onu yiyorum,
eşim dün isyan etti resmen, dün belim de ağrıyordu, adım atamıyordum,
birgün belin ağrır,
bir gün karnın ağrır,
bir gün grip olursun,
aman bişey olmasın diye diye bana da doğurtuyorsun, sakın 2. çocuğu bekleme , bunun doğduğunu bir görsem, 2.yi asla yapmayacağız dedi-tatlicadiarzu-