2009 Şubat Anneleri

özlemimmm benim gibi balık tüketmeyenlere neler önerirsin canım..

özlemcim benim isim is ozaman bu aralar canim asiri konservede satilan ton baliklarindan cekiyor ((

kizlar hepinize iyi aksamlar :))))) ben kactim bu gece oturup ders calismam gerek

OMEGA 3’DEN EN ZENGİN GIDALAR
Omega 3 en çok yağlı tohumlarda, kabak çekirdeğinde, cevizde, fındıkta, yeşil sebzelerde ve derin su balıklarında bulunur. Keten tohumu yağında çok bulunduğu söylenir; buna karşın sızma zeytinyağı da en az onun kadar değerli bir kaynaktır.
Omega 6 ise yumurta, kümes hayvanları, bitkisel yağlar ve margarinlerde bol miktardadır.

annemle kavga ettimmmmmmm

hep ayni konu kizlar yaa hep beslenme ... konserve yiyecekler iyi degil artik yemiyecegim dedim ..
ben sizde yedim birsey olmadi dedi simdi hersey yasak dedi ....
sonra ogluma gecenlerde k.peder kola vermek istedi esim karsi cikti bunu anlatim yapma okadar dedi arada sirada ver dedi
sinir oldum eskiden yapilan seyin cogu yanlis dedim hayir dedi inatlasiyor benimle resmen sinir oldum
kirmakta istemiyorum ama ONLAR BENIM COCUKLARIM ONLARIN BESLENMESINE YETISTIRME TARZINADA BENDEN BASKA KIMSE KARISAMAZ DEDIM
tamam onlar senin cocuklarin dedi biraz alindi sanirim ayy alinsin walla ben burda bostan korkulugu degilim kii
ona bakarsaniz annem bizim yanimizda devamli püfür püfür sigara icerdi hayladaha kardeslerimin yaninda icer
cokk konustum anlamiyor iste
kafa basmiyor heralde , o konu hakkindada konustum eger ki biz gelirsek sigara icersen benim cocuklarimin yaninda otalde kalirim dedim
yok kizim icmme balkona cikarim dedi kardeslerimin yaninda niye iciyor ozaman icim gidiyor yaa
onlar hic icmiyorlar daha cok etkileniyorlar

offffffff basimin tatli belasi annemmmmmmmm

sinirimden agladim kizlar yaa ANNE sifatlari varya hep onlar haklidir zaten ((
biz hep hata yapariz doktorlar cok abartirlar....... ne zaman bizimde büyüdügümüzü kabullenip evet kizim haklisin diyecekler ???????

CAnım büyükler hep kendileri en iyisini bilir, gözlerinde hala bizler hep küçük çocuklarıyız ama takma yani sonuçta kendi annen kaynana dese bunları daha fena dimi

Kızlar herkese iyi geceler,umarım herkes iyidir...ya benim son iki gündür ellerimde uyuşma var sizce nedendir,yada sizdede böyle oluyo mu? bu arada doktorum hızlı kilo aldığımı ve tansiyomnumun biraz yüksek olduğunu söyledi dikkat etmeliyim,24.haftamda da şeker yüklemesi yapılacakmış...herkese bebişleriyle mutlu günler ve iyi uykular diliyorum..(uyuşukluk olan cevap yazsın lütfen)

cimcimem boşver canım olur ana kız arasında böyle şeylerrr..
yalnız kadıncagızın kalbini kırma tamam anne deyip sen yine bildiğini yap canım...

esencen geçmiş olsun canım...acaba tansiyondan olabilirmi?
yıllar önce çalıştığım fabrikada doktoruma aynı şikayetlerle başvurmuştum..inanki kalemi tutup yazı dahi yazamıyordum...oda bana iş hastalığı demiş ve kremle hap vermişdi..sonrada geçti..eger bu aralar yazı falan ne biliyim el haraketlerindede fazlalık varsa belki ondanda olabilir..yinede doktoruna sormanda fayda var....

saolun kizlar öyle yapmaya calisiyorum ama bazende iste olmuyor iste ... onunda anlamasi gerek ayni sehirde ülkede olsaydik nasil olacakti düsünemiyorum bazen ... o an esim isten geldide beni biraz hava almaya cikardi rahatladim daha yeni geldik eve,yemem yasak oldugu seyleri vs. annenle konusma diyor esim sanirim en iyiside bu , ne annem kirilmis olur ne ben ...
msn den konusuyoruz zaten kadin onca yildir özlemimizi cekiyor birde onla inatlasmak dogru olmaz hakli olsamda ...
sonucta annem hakkini ödeyemem :)))

cimcime bu anlattıklarına göre bişey yaşamamışsın yaaa, yani kavga edecek bişey yok ki ortada, annene haksızlık etmişsin bence, annen öyle biliyorsa sen doğrusunu biliyorsun, annene doğrusunun o olduğunu anlatamıyorsan tamam de geç, konuyu kapat, böylece ne sen sinir olursun ne de o, sanırım hamilelikten dolayı alıngan ve sinirliyiz, bende de oluyor bazen saçma sapan şeylere sinir olmak, sonra kızıyorum kendime ne var bunda sinir olacak diye, ... anneler her zaman haklıdır unutmaaa...

günaydıınnn herkese, biz kızımla erkenden kalktık, yaaa kızlar benim kızımın gecesi gündüzü belli değil, ne zaman uyansam tekmelerini hissediyorum, acaba benimki uyumuyormu kii? eğer öyleyse ben şimdiden ayvayı yedim,, doğduktan sonra da gece gündüz uyumayan bir bebek düşünemiyoruuummm,, kiii ablam da öyleymişşş, uyku nedir bilmezmiş,, annemlere çok çektirmiş..

benim grip hala devam ediyor, bir elimde mendil, hapşurup duruyorum, gözüm akıyor burnum akıyor, geceleri boğazım yanıyor, ne piss durumdayım :çok üzgünüm:... eşim dün sağolsun mandalina almış gelmiş, akşam sabah onu yiyorum,

eşim dün isyan etti resmen, dün belim de ağrıyordu, adım atamıyordum,

birgün belin ağrır,

bir gün karnın ağrır,

bir gün grip olursun,

aman bişey olmasın diye diye bana da doğurtuyorsun, sakın 2. çocuğu bekleme , bunun doğduğunu bir görsem, 2.yi asla yapmayacağız dedi-tatlicadiarzu-

günaydin cnm ,dogru söylüyorsunda bazen okadar cok sinir oluyorum ki susamiyorum
niyetim onu kirmak incitmek degildi birden bire o benle ters geldikce bende cenemi kapatamadim klava:
benim aslinda sinir oldugum sey kardeslerimin yaninda hatta odasinda sigara icmesi cnm
bilgisayar kizlarin odasinda gece kizlar uyurken bile sigara iciyor :1shok: kötükedihüso
cok sinirliyim bu konuda ,sonrada kalkmis onlara sigara icmeyin diyor , zaten icmiyorlar köse bucak sigaradan kaciyorlar ... hem icseler bile icmeyin demeye hakki yok kii
1. kendisi iciyor
2.cocuklarin yaninda devamli sigara iciyor

herseye okadar takma okadar inceleme diyen birisi ....... bence hata yapiyor ve kabullenmek istemiyor onu cok uyardim bu konuda ,okadar düsünürsen daha cok hasta olursun deyip geciyor kötükedihüso bence burda tek bencillik söz konusu ,kendisi rahatlamak icin sigara icerdken etrafindakileri düsünmüyor bile kötükedihüso
sirf su sigara olayi olmasaydi herseyi alttan alabilirdim
bu arada yanlis anlamanizi istemem annemi cook seviyorum,hakkini ödeyemem bizik icin onca fedarkarlik yapti hepsini biliyorum sanirim tek hatasi yanimizda cekinmeden düsünmeden sigara icmesiydi , nolur beni yanlis anlamayin arkadaslar a.s.

:roflol: benimesimde hep öyle söylenir sırnaşık şey
hergün bir yerin agriyor
ne zaman marketler kapansin senin canin bisey cekiyor diyor :roflol:

aybüke çok geçmiş olsun canım bol bol mandalina ye ayrıca kivi de ye kivide çok fazla c vitamini ve haricinde başka vitamin ve mineraller varmış
cimcimecim sende sıkma canını diğer arkadaşların dediği gibi anneler mutlaka konuşurlar kayınvalideler de öyle hepsini de idare etmenin tek yolu tamam deyip bildiğini yapmak evin barkın ayrı nasıl olsa kaydirigubbakcemile5

Benim annem babam da zamanında benim kardeşimin yanında sigara içtiler kardeşimle ben de erken

yaşta sigara içmeye başladık ama onlara kızamıyorum annem çok küçük yaşta çocuk sahibi olmuş.

Ama ewlerinde hiç sigara içmeyen insanların çocukları bile bu zamanda ark kurbanı oluyor malesef.

Annem ve babam şimdiden karar vermişler bebişim doğunca sigarayı bırakacaklarmış, oğluma annem

bakıcağı için şimdiden hazırlıklara başladılar ev dublex ve trabzanları yoktu kaç senedir ha şimdi

derken başka şeyler çıkmıştı şimdi torun geliyor ya herşey onun için......

Ne kadar anlaşamasak fikirlerimiz zıt olsa bile(bizim için geçerli değil arkdaşlarım bile anneme bayılır)

onlar bizim anne ve babalarımız haklarını nasıl öderiz ya oğlumu içimde hissettikçe daha iyi anlıyorum

annemin fedakarlıklarını........

slm kızlar ben nete sık giremiyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.sanki hepimiz aynı fabrikanın ürünleriyiz aynı sıkıntıları ve mutlulukları yaşıyoruz.size birşey sormak istiyorum.ben yanlız kalıyorum.daha doğuma çok var diye yanıma kimseyi istemedim ama acaba erkenmi gelir yada bir terslik çıkarmı endişesi sardı.siz size yardım edecek birilerini nezaman çağırmayı düşünüyorsunuz.eşim gibi son on gündemi öylesi dahamı iyi olur.tavsiyelerinizi bekliyorum.siz ne düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…