kızlar, günde kaç bardak süt içiyorsunuz?
aybükecim geçmiş olsun canım...bol bol meyve tüket..limon sık iç..mandalina portakal yee..
demircoll takma canım yaa kafana kızdıgını sinir oldugunu belli etme ama kendinide ezdirme....bebeğini düşün mutlu ol...onlar için kocanla aranı bozma bebeğiniz olacak tadını cıkarın cıkın gezin alısveriş yapın kuzunuza ne takıyon kafana...sen kendini ve bebeğini üzüyorsun baska kimseyi değil kendine yaparsın kimseye değil yani..ooo yüzdennn boşverrrrrrrrrrrr
tatoscum tamam resmi koyucam yarın...bu arada pazartesi ablam kısmetse doguma giriyor...1 tane 1.5 yasında oglu daha var...cok yaramaz..bebeği döverde valla....ablamla eniştem alıstırdılar biraz bebek kardes öp sev falan..öpüyo karnını seviyo..bide ona kocaman oyuncak aldılar.kardes bebek getirdi diyecekler.....bebek dogdugu gün verecekler...şimdiden sende alıstır..
ben sabah aksam süt içiyorum...hergün ceviz yiyorum haftada 1-2 günü balık yiyorum..sabahları 1 yemek kasıgı bal yada pekmez...hergün 1 bardak ayran...bide hergün aksam abur cubur yerine bol meyve ve ya 1 tane meyvalı yogurt yada danetta...zaten görseniz hergün bunlar sırayla kocamın elinde sürekli besliyor beni..sagolsun kocacıgım cok bakıyor yardımcı oluyor bana..böyle yerken iyi besliyorum kuzumu...zaten bebişimin boyu normale göre bayagı uzun olucakmıs dün dr söyledi.masallah benim kuzuma......annesi yer onu yerrrrrrrrrr
kizlar hamilelikte ton balik yenirmi yoksa belli bir miktarla sinirlamak mi gerekiyor ?
selam arkadaşlar
yazdıklarınızı okudum da
şu beslenme olayı benim de kfamı çok kurcalıyor
sürekli yatakta olduğumdan sanki yediklerimi vücudum yakmıyor ve acıkmıyorum
zoraki bişeyler yemeye çalışıyorum
benim durumumda bebeğin hızlı gelişmesi şart erken doğum ihtimali yüksek olduğundan
bu arada suyu sakın ihmal etmeyin
bana 4,5 litre içmm gerektiğini söyledi drum riski azaltmak için
9 tane 0.5 ltlik şişeyi doldurup hergün geri sayım halinde tüketiyorum
kasımın 12si biran önce gelsinn diye iple çekiyorum 28 haftam o zaman dolacak
çok doğru birtanem....
inanki karnım zil çalmasa acıktığımın farkında bile değilim..
üstelikde şekerim var az ve sık yemem lazım:1no2:
ama çok su içiyorum zaten hasta olduğumdan dolayı su içsemde sanki hiç içmemiş gibiyim...şakkıdı
kasımın 12 sinde doğarsa kuşun herhaldee akrep burcu olacak..ama inşallah gününden önce doğmaz annesi...:Saruboceq:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...:Saruboceq:
selam arkadaşlar
yazdıklarınızı okudum da
şu beslenme olayı benim de kfamı çok kurcalıyor
sürekli yatakta olduğumdan sanki yediklerimi vücudum yakmıyor ve acıkmıyorum
zoraki bişeyler yemeye çalışıyorum
benim durumumda bebeğin hızlı gelişmesi şart erken doğum ihtimali yüksek olduğundan
bu arada suyu sakın ihmal etmeyin
bana 4,5 litre içmm gerektiğini söyledi drum riski azaltmak için
9 tane 0.5 ltlik şişeyi doldurup hergün geri sayım halinde tüketiyorum
kasımın 12si biran önce gelsinn diye iple çekiyorum 28 haftam o zaman dolacak