2009 Şubat Anneleri

ebru1306 hoşgeldin aramıza

kızlar bu arada ne olur 2 lt suya çok demeyin
ya benim gibi her gün 4.5 lt içmek zorunda kalsanız

ne olur gayret edin bebişlerinizi riske sokmayın

off yaa bağlantı gitti geldi 2 tekrar olmuş mesaj
edit de çıkmamış

günde 4,5 litre mi???? :1shok:
bu bi işkence.....kafamçokkarıştı
neden bu kadar çok su içmen gerekiyor kiii?????:tomato:

Saaslancim canim geçmiş olsun okudum yaşadiklarini üzüldüm inşallah daha iyisinizdir sen ve bebeğin allah yardimciniz olsun bebeğini sana bağişlasin

kızlar benim doktor o zaman ense kalınlığı iyi demişti ama bana şu kadar diye bir şey söylemedi şimdi ben bu hafta gittiğimde sorsam olur mu

kizlarr kafam karisti iyice üclü ultrasona ne zamanlari girdiniz ??
bi yerde okudum 22 .haftadan önce yapilan ultrasonlarda iyi sonuc alinamiyormus ... dogrumu bu??
yarinda baska kadin doktorunda randevum var üclü ultrason icin :) endiseliyim bu gece artik uyku girmez gözüme randevuya kadar
dua edin kizlar ins. sagliklidir bebisim......

Cimcime bana da 3boyutlu ultrason senin için erken gibi geldi.Daha yeterince büyümedi.Bana doktor 27.haftamda 3 boyutlu resim ve video çektirebileceğimi söylemişti.www.gebelik.org adresinde bununla ilgili bilgi veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.Hafta hafta gebeliğini de oradan takip edebilirsin.
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin.

heee kafam iyice karisti gercekten bana niye simdi verdiler randevu (
saol cnm güzel dileklerin icin,rabbim hepimize nasip etsin yarin randevuma gitmeden bi kadin doktorumla konussam iyi olucak sanirim ....

Cinsiyetini hala öğrenmediysen cinsiyetinden emin olmak için 3boyutluyla bakmak istemiş olabilir doktorun.Sonuçta normal ultrason gibi düşün.Bir zararı yok yani.Sadece daha ayrıntılı gösteriyor.Gidince sorar öğrenirsin sebebini.Sıkma canını.

canim öylede beni asil endiselendiren sey daha kücük oldugu icin saglik sorununun olup olmadiginin fark edilmemesi

Öyle bir yazıyorsun ki sanki bir sorun var da doktorun onu bulması gerekiyo.tövbe tövbe.Sen içini ferah tut ve herşeyin iyi olacağını,bebeğinin sağlıklı olduğunu düşün.Şimdiden bu ne stres annesiklava:RELAX....

Bak gördün mü?Demek ki benim doktorum geç söylemiş.Şimdi ben başlayayım endişelenmeye:))
İyi geceler.

allah korusun haklisin cnm hic böyle degildim aslida randevum yaklastikca huzursuz oldum klava:
sabaha kadar uyuyabilirsem ne iyi ,simdi dönüp dururum yatakta klava: insallah hersey yolundadir :Saruboceq:
seninkinin belimi cinsiyeti?
izmirin neresinde oturuyorsun bende izmir kiziyim buarada hihoyyyt

Benim kızım olacak Allah nasip ederse.
Karşıyaka'da oturuyoum şimdi.

Benim kızım olacak Allah nasip ederse.
Karşıyaka'da oturuyoum şimdi.

cidden miii
ben tersanede dogdum ,ückuyularda büyüdüm
mükemmel bi yer heleki karsiyaka carsisi kaydirigubbakcemile2
nasil özlemisim anlatamam
allah kizina sana uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…