3 litremi:bbo:ben sabahtan beri anca 1 litre içebildim hadi yatana kadar 2 litreyi bulur belki ama ozamanda tuvaletten çıkamıyorum
çalışırken daha berbat doktor mutlaka bolsu tüketmem gerektiğini söyledi kasıklarımdaki sancı ve batmalar susuzluktan kaynaklanıyormuş :çok üzgünüm:
ewt cnm bende cok az su iciyordum bu aralar basladim günde en azindan 2 litre icmeye calisiyorum ,tuvalet sorunu bendede var malesef
bes dakkada bir tuvalete gitmek zorunda kaliyor onu birak disarda da sorun evden tam cikcam tuvalete kosuyorum
oglumda nerdeyse hic su icmiyordum da bebegin suyu cok az diye 8. ayimda beni hastaneye göndermisti doktorum , dogum sancilarimda baslamadigi icin onlar suni sanci vererek bebegi dogurtcaklardi ,acil bi durum yoktu cok sükür kontrol altindayken biraz daha beklememizi önermisti hastanenin bas doktoru ,devamli her ikinci gün hastaneye kontrole gidiyorduk ozaman su icmenin ne kadar faydali odugunu anladim
biz yeterli su icmezsek bebeginde yeterli suyu olmuyor her iki saatte bir bebegin suyu yenilesiyormus ( netten okudum ) :1rolleyes:
su icmeye bak cnm ben kocaman bir siseyi yanima aliyorum bardagim bosaldikca dolduruyorum ... bugün toplam 4 bardak falan su icmisimdir ama
klava: aksama kadar baya bi icmem gerek
klava:
günde 8 bardak su icsen gene yeterli oluyormus geri kalaninida baska sivilarla sütle ayranla tamamliyabiliyormusuz :dance:
tatoscum saol cnmm
dinlendim ayaklarimi uzattim biraz kendime geldim a.s.
yarin doktoruma gidiyourm bu arada 3d ultrason icin insallah hersey yolundadir . gelince hemen resmini koyarim bebisimin sırnaşık şey