2009 Şubat Anneleri

benim grip hala devam ediyor:nazar:, bir elimde mendil, hapşurup duruyorum, gözüm akıyor burnum akıyor, geceleri boğazım yanıyor, ne piss durumdayım :çok üzgünüm:... eşim dün sağolsun mandalina almış gelmiş, akşam sabah onu yiyorum,

eşim dün isyan etti resmen, dün belim de ağrıyordu, adım atamıyordum,

birgün belin ağrır,

bir gün karnın ağrır,

bir gün grip olursun,

aman bişey olmasın diye diye bana da doğurtuyorsun, sakın 2. çocuğu bekleme , bunun doğduğunu bir görsem, 2.yi asla yapmayacağız dedi-tatlicadiarzu-

ayyy bu adamların hepsi böyle canım yaaaa...:çok üzgünüm:
kendilerinin bir yeri ağrısa tamam bitti..nazlanır dururlar artıkk...:kızgın:
biz biraz hastayız desekkk suçluyuzzz...:kızgın:
offf keşke onlar hamile kalsaydıdaaaa anlasaydılar biraz bizleri...:nazar:

slm kızlar ben nete sık giremiyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.sanki hepimiz aynı fabrikanın ürünleriyiz aynı sıkıntıları ve mutlulukları yaşıyoruz.size birşey sormak istiyorum.ben yanlız kalıyorum.daha doğuma çok var diye yanıma kimseyi istemedim ama acaba erkenmi gelir yada bir terslik çıkarmı endişesi sardı.siz size yardım edecek birilerini nezaman çağırmayı düşünüyorsunuz.eşim gibi son on gündemi öylesi dahamı iyi olur.tavsiyelerinizi bekliyorum.siz ne düşünüyorsunuz.

eger önemli bir sorunun yoksa bence doğuma yakın çağırman dahada doğru şimdi erkenden gelip neyapacakki hem kendin rahat edemeyeceksin hemde karşındaki kişi...
önemli bir sorunun varsa tabiiki şimdiden çağırman doğru olur..hiç olmazsa doğuma yakın hazırlıklarınada yardım eder...bu arada ne kadarlık hamişsin canım...
:1hug:

Kızlar selamlar ben de eskisi gibi giremiyorum nete annemlerdeyiz bayram tatili dolası ile ablamda burda kalıyor 3 kız kardeş süper valla.İlk hamile giysimi aldım bu arada çünkü hafta başında olan pantalonum hafta sonu olmadı :KK43:(( çok rahat bi kot aldım kesimi falan harika 9.ayın sonuna kadar giyerim umarım :)))

slm kızlar ben nete sık giremiyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.sanki hepimiz aynı fabrikanın ürünleriyiz aynı sıkıntıları ve mutlulukları yaşıyoruz.size birşey sormak istiyorum.ben yanlız kalıyorum.daha doğuma çok var diye yanıma kimseyi istemedim ama acaba erkenmi gelir yada bir terslik çıkarmı endişesi sardı.siz size yardım edecek birilerini nezaman çağırmayı düşünüyorsunuz.eşim gibi son on gündemi öylesi dahamı iyi olur.tavsiyelerinizi bekliyorum.siz ne düşünüyorsunuz.
Canım benim de eşim yok 8.ayımda gelicek ben eşimi uğurladıktan hemen sonra anneme geldim . kayınvalidemler alt katımda buna rağmen eşim,annem ve kardeşlerim yanlız kalmamın sakıncalı olduğunu düşündüler .Allah korusun banyoda falan düşsen kalsan kim duyar .Bu aydan sonra baş dönmeleri ve kramplar oluyormuş .Rahat edemem dersen ev telefonunu yanında bulundur herzaman .

merhaba kızlar napıyosunuz bakalım size birşey sormak istiyorum günde kaç litre su içiyorsunuz yada kaç litre içememiz gerekiyor

cnm günde 3 litre icmemiz gerekiyormus ben su aralar 2 litre icebiliyorum yaninada bol sulu meyvalarla tkviye yapiyorum

brn kimseyi çağırmayı düşünmüyorum allaha çok şükür şimdilik yardım gerektiren bir sağlık sorunumuz yok :kahve:

geçmiş olsun cimcimem tansiyonla ilğili bir problem olabilir..en yakın yere gidip bir ölçtür istersen..birazda dinlenmek iyi gelir canım...

hayalciğim daha bebeklerimiz çok küçük tutarsız şekilde tekme atabilirler..yani bugün bayağı hareketliyse bakarsın yarın daha az areket ederler..büyümeye başlayınca dahada iyi hissedersin ufaklığı..endişelenme canım..allah korusun kuzucuklarımızı...
dün benim yaramazz öyle tekmeler atıyorduki bugünse doğru dürüst tık yok...
eğer olduki iki 3 günde hareket yoksa ozaman hemen doktora gözükmek en doğrusu..(allah korusun)

cimcimem biraz tuzlu ayran içip uzan tatlım..strestende uzak dur...
sık ve az yemek yemenide tavsiye ederim...artık bebişler büyümeye başlayınca bu tür sorunlar çıkacaktır önümüze...dikkat et tatlım...

cnm günde 3 litre icmemiz gerekiyormus ben su aralar 2 litre icebiliyorum yaninada bol sulu meyvalarla tkviye yapiyorum

3 litremi:bbo:ben sabahtan beri anca 1 litre içebildim hadi yatana kadar 2 litreyi bulur belki ama ozamanda tuvaletten çıkamıyorum:eek:çalışırken daha berbat doktor mutlaka bolsu tüketmem gerektiğini söyledi kasıklarımdaki sancı ve batmalar susuzluktan kaynaklanıyormuş :çok üzgünüm:

merhaba bende bı subat annesıyım ınsallah
ıkıncı bebegım olucak.ya sızın

tebrikler canım...
benimde 4 cü hamileliğim..ilk iki bebeğim yaşamadı..şuan 8 yaşında bir oğlum var..inşallah bunuda kucagıma alırsam benden mutlusu yok :Saruboceq:

allaha şükür ki çok su tüketiyorum...içsemde sanki içmemiş gibiyim:))içtikce içesim geliyorrrr.......

3 litremi:bbo:ben sabahtan beri anca 1 litre içebildim hadi yatana kadar 2 litreyi bulur belki ama ozamanda tuvaletten çıkamıyorum:eek:çalışırken daha berbat doktor mutlaka bolsu tüketmem gerektiğini söyledi kasıklarımdaki sancı ve batmalar susuzluktan kaynaklanıyormuş :çok üzgünüm:

ewt cnm bende cok az su iciyordum bu aralar basladim günde en azindan 2 litre icmeye calisiyorum ,tuvalet sorunu bendede var malesef :eek: bes dakkada bir tuvalete gitmek zorunda kaliyor onu birak disarda da sorun evden tam cikcam tuvalete kosuyorum

oglumda nerdeyse hic su icmiyordum da bebegin suyu cok az diye 8. ayimda beni hastaneye göndermisti doktorum , dogum sancilarimda baslamadigi icin onlar suni sanci vererek bebegi dogurtcaklardi ,acil bi durum yoktu cok sükür kontrol altindayken biraz daha beklememizi önermisti hastanenin bas doktoru ,devamli her ikinci gün hastaneye kontrole gidiyorduk ozaman su icmenin ne kadar faydali odugunu anladim
biz yeterli su icmezsek bebeginde yeterli suyu olmuyor her iki saatte bir bebegin suyu yenilesiyormus ( netten okudum ) :1rolleyes:
su icmeye bak cnm ben kocaman bir siseyi yanima aliyorum bardagim bosaldikca dolduruyorum ... bugün toplam 4 bardak falan su icmisimdir ama :eek:klava: aksama kadar baya bi icmem gerek :eek:klava:
günde 8 bardak su icsen gene yeterli oluyormus geri kalaninida baska sivilarla sütle ayranla tamamliyabiliyormusuz :dance:

tatoscum saol cnmm
dinlendim ayaklarimi uzattim biraz kendime geldim a.s.

yarin doktoruma gidiyourm bu arada 3d ultrason icin insallah hersey yolundadir . gelince hemen resmini koyarim bebisimin sırnaşık şey

merhaba bende bı subat annesıyım ınsallah
ıkıncı bebegım olucak.ya sızın

mrb cnm benimde ikinci hamileliigim
üc yasinda bir oglum var :1hug:
Allah sag salim bebislerimizi kucaklamak nasip etsinnn :Saruboceq:
annelik bam baska bi duygu :CüvCüv: a.s.

X