2009 Şubat Anneleri

selam kızlar bugün çatlaklar konusuna dalmış zannedersem herkes
bende doktorumdan geliyorum allahtan bebeğim sağlıklı gelişimi gayet iyi dedi dr. fakat bebeğim kendini öyle bir kapatmış ki ne olduğunu göremedik sadece arada ayak ve kollarını oynattı bize arkasını dönmüş yarım saat boyunca popocuğunu seyrettirdi bize bense sabahtan heyecanla bekliyordum bugün görürüm diye :çok üzgünüm: şimdi işin yoksa 1 ay daha bekle bir ümidim daha var doopleer de görürler belki ha?? :uhm:
 
off ya ya benimkide göstermezse oturup ağlicam doktordasenağlama ama benim anlamadığım konu benimki çok hareketli maaşallah hopluyo dönüyo ama doktor göstermedi diyo klava: yada 4 lü test için gittik en son, problem çıkar belki diye düşünüpte cinsiyetini söylemiyeyim üzülmesinler diyemi düşündü? çünkü çok korktuğumu söylemiştim..kafamçokkarıştı
 
slm kızlar bebeğim kendini gösterdi.doktor%99 erkek dedi.darısı öğrenemeyen arkadaşların başına.ögrendiğim için çok mutluyum ama sıkıntılar bitmiyor.uyku düzenim çok bozuk iştahım yok.bebeğim 18 haftalık ama hala aynı kilodayım.canım yemek yemek istemiyor bebeğim beslenemeyecek diye korkuyorum.doktor yemelisin artık dedi.şaşırdım sizin iştahınız nasıl neler yiyirsunuz.
 
günaydın kızlar bugün 18+6 oldukkk.ama hala hissetmiyorum hareketlerini yaa canım sıkılıyor

canım ben tam 18 haftalıgım hareketlerini hissediyorum.bazen sırtüstü yatıyorum hareket ediyormu diye elimi karnıma koyuyorum hissediyorum.erkek çoçugu erken hareketlenir dediler.birde gebelikten önceki karın yapın nasıldı.biraz yağlı yada kiloluysan geç hissedermişsin.ama şunu unutma sen hissetmesende o içinde yaşıyor.hissedincede bu defa hergün dinliyorsun o da ii degil.gönlünü rahat tut bugun yarın hissedersin.
 

gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende geçen haftaya kadar bişey yiyemiyodum ama 4 ay boyunca hep bulantı çektim kilo alacağıma 4 kilo verdim 1-2 haftadır düzene girdi iştahım en son dr ye gittiğimde çok kızdı yemelisin dedi, bebek haftana göre 3-5 gün geriden gidiyor dedi ve kendimi o günden beri zorluyorum yemeye.. bence insan yemedikçe hiç canı istemiyo tiksinti geliyo yemeklere karşı, ama bebeğin gelişemediğini düşünecek olunca yemelisin yemelisin yemelisin diyorum umarım düzene girer iştahın..
 


mrb.bende 15 haftalık gebeyim size birşey soracaktım.benim doktorum ikili ve üçlü testlere gerek yok 4lü test yapacağını söyledi(iki hafta sonra) sanırım sizde 4lü testi yapmışsınız bu nasıl bir test ne yapılıyo bilgi verirseniz sevinirim.ayrıca 4lü testi özeldemi yaptınız maliyeti nekadardı.
 





evet cnm iyi beslenmelisin artik
bende bir haftadir daha az yemege basladim ama genede idare eder
benim canim asiri elma meyva cekiyor öglen uyuyorum gözümü acar acmaz canim elma cekiyor deli gibi hemen dolaba kosuyorum bu kadar istekli olmamistim hic elmaya karsi :icecream:
kac aydir böyle ,sabahlari degilde öglen uyursam hemen canim ya elma yada cikolata
ama en fazla elma ,meyva cekiyor canim
eger bulanti sorunun yoksa biraz kendini hafif seyler yemege zorla ,masaya meyva salatalik domates , kücük peynir dilimleri koy git gel agzina at kücük parca bile olsa
aksam yemekten sonra ben mutlaka bir kase yogurt yerim
inanilmaz peynir yogurt delisi oldum
canim insallah istahin yerine gelir
 
Son düzenleyen: Moderatör:

canım doktorum 16. haftada çağırdı beni, ben özeline gidiyorum ölçümleri yapıldı ultrasonda bebeğin, özel labaratuvara yolladı sadece koldan kan aldı ve bilgilerimi sorup doldurdu ankete.. 2 gün sonra aradılar sonuç çıktı diye aldık ankaradan gelmiş sonuç bir sürü doktor ve profesörden tasdikli.. sanırım hastanelerde yapıyormuş, biz özel yaptırdık 90 ytl labaratuvara verdik test için, normaldede dr a 100 ytl veriyoruz her ay..
 

bilgilendirdin çok merak ettiğim bi konuydu teşekkür ederim.iyiki burası var merak ettiklerimizi paylaşabiliyoruz.a.s.
 
TATOŞ anlamadım ne olur mazur gör kaç tane çocuğun var 3 çocuğun var ve 4.yemi hamilesin .

CANIM ASLINDA BU 4 CÜ HAMİLELİĞİM DAHA ÖNCE İLK İKİ BEBEĞİMİ KAYBETTİM..ŞUAN 8 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR...:1hug:
 
Derinzlm güzel dileğin için teşekkürler birtanem...
Inşallah güzel rabbimin izniyle hepimiz kuzucuklarimizi kollarimiza aliriz:))
 
yaww bugün herkez yatışta galiba?? çok yemek yedim karnım patlicak sanki:bbo: grip oldum sanırım, dünden beri garanti 100 kere hapşırdım, burnum tıkandı, boğazım acıyo off bi bu eksikti ne kullanabiliri? grip için doğal bi yol bilen varmı arkadaşlar? bilgilendirirseniz sevinirim..
 

geçmiş olsun canım en sana limonu öneririm limonu sık ve iç hergün c vitamini deposu iyi gelicektir
 
bu akşam iş çıkışı biraz dolaştım bebişe bişeyler baktım altı çıtçıtlı bailerden aldım bi kaçtane battaniye hastane çıkışı fiyatlarını sordum çok güzel şeyler var ama birde eminönüne gitmek istiyorum orda havuzlu han diye biryer varmış bebek tptancısı gibi biyermiş fiyatları uygun çeşitde bolmuş istanbulda oturanlar bilginiz varmı böyle biyerden ben artık yava yavaş başlamak istiyorum alışverişe
 
Günaydın kızlar . Hüvik neyseki ben şanslıyım annemde yok çatlak :))3 doğum yapmış ama maşallah teyzemlerin falan da yok inşallah benimde olmaz .

ayy ne şanslısın inşallh sende annene çekersin.:1hug: şu an bende çatlama yok ama annemin her yeri çatlak çatlak ayyy allh korusun beni:Saruboceq::Saruboceq:
 

Benim de şimdiden şifonyerin bi çekmecesi doldu görünce dayanamıyorum napım. Annem kızıyo alma 7 aydan önce iii değilmiş almak ama ben öyle şeylere inanmam hiç koca karı lafları diyorum sonuçta Allah vericekse verir bebeklerimizi kucağımıza dimi yani.
Benim kuzenlerim hep havuzlu handan yapmışlar alışverşlerini A dan Z ye her şey varmış ve fiyatları uygunmuş sabırsızlanıyorum annem bana diyor ama kendi benden hevesli ilk torun olcak inş. bayramdan sonra eminönüne gidicez alışverişe:sm_cool::teytey:
 
CANIM ASLINDA BU 4 CÜ HAMİLELİĞİM DAHA ÖNCE İLK İKİ BEBEĞİMİ KAYBETTİM..ŞUAN 8 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR...:1hug:
Kusura bakma boş bulundum .Allah oğlunu eşini ve bebeğini sana seni de onlara bağışlasın . Hep birlikte atlatıcaz inşallah bugünleri. İlerde çocuklarımıza da anlatırız senin tanımadığın bir sürü teyzen var diye :)
 
Ay sitede sorun var galiba çatlatıyo.Ben bugün gezmeye gittim ordan da kuzene uğradım kızıma oda kapısı süsü yapmak için malzeme almış başlamış yapmaya ilk süsümüz hazır olacak yakında inşallah :)))9
 

iyi akşamlar canım bende bi saattir açmaya çalışıyorum şimdi açıldı sorun var sanırım.. bende kapı süslerine baktım netten çok şeker şeyler varya resmini koyarsın artık bitince bizde fikir alırız..sırnaşık şey
 

Çok güzel bişley olacak gibi duruyor. pembe peluş falan almış.Ben uğraşmasaydın çarsıda ucuz dedim . Burda 15 - 20 -ytl arasıydı kuzencim çok daha ucuza geldi malzemeleri diyor . Aslında .ok basit bişeye benziyor halkasını kartondan kesmiş ,üzerine ince elyafya sarmalamış. Onun da üzerine kurdela kaplıcak ve kenarlarına peluşuyla aksesuarları yapıştırcak . Doğum yaklaşsın bebek şekerleri de yapıcaz kaydirigubbakcemile
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…