Çok güzel bişley olacak gibi duruyor. pembe peluş falan almış.Ben uğraşmasaydın çarsıda ucuz dedim . Burda 15 - 20 -ytl arasıydı kuzencim çok daha ucuza geldi malzemeleri diyor . Aslında .ok basit bişeye benziyor halkasını kartondan kesmiş ,üzerine ince elyafya sarmalamış. Onun da üzerine kurdela kaplıcak ve kenarlarına peluşuyla aksesuarları yapıştırcak . Doğum yaklaşsın bebek şekerleri de yapıcaz kaydirigubbakcemile
Valla önce internetten model beğen sonra çık çarşıya al malzemeleri hem oyalnmış olursun.Bakma benim de bildiğimden değil deneye deneye öğrencez inşallah kafayı dağıtmak lazım . Ben neyseki çok şanslıyım annemlerin evide evime çok yakın oturduğum mahallede de 4- 5 kişi benimle yaşıt olan var ama pek görüşmüyoruz .Zaten 3 kız kardeşiz birde kuzenler falan oooo iyi yaniiohh ne güzel ben hazır alırım galiba senağlamasenağlama ya benim kimsem yok burda tekim, akrabalarım kuzenlerim herkez samsunda, annemde yarım saat uzak bana, komşularda yaşlı genç yok aralarında, senin anlayacağın kocayla edi büdüyüz burda..
kendi kendime bakıyorum herşeye, sizde olmasanız kukuman kuşu gibi yalnızım yani senağlama
günaydın bebişim09 bi sen varsın be herkes uyuyo galiba ne hapı içiyorsun?
slm güzel hamişler. nasılsınız bakalım. bebişler nasıl annelerini uyandırdılarmı sabah erkenden
canım demir hapı içiyorum aç karnına, peynir yoğurt falan yediğim için zehirleme riski var o yüzden yarım saat falan bekleyipte yiyorum veeeee çok acıktımcokacimcoook
Kızlar merhabalar;:CüvCüv:
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum fakat nedendir bilmem size yazmayı hep erteledim, ama yazdıklarınızı büyük bir heycanla takip ettim çünkü aynı duyguları yaşıyorduk. Ben de 17+4 günlük hamileyim ve ikili test yaptırdığım zaman cinsiyetinin %70 erkek olduğunu söylemişlerdi, eşim ve ben inanılmaz derecede heycanlanmıştık farklı bir duygu. En son doktora bir ay önce gitmiştim bu c.tesi randevum var ve heycanla bekliyorum, aynı zamanda kafamda çok karışık doktorumdan fazla memnun değilim fisfisfis aynı hastanede farklı bir doktora gitmek istiyorum, ama çekiniyorum sorun olur mu diye çok kararsız kaldım. Bu arada nisa hastanesine gidiyorum bilgisi olan var mı? tüm hamile arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ve inşallah sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız.:Saruboceq:sevgiler;
canm günaydin ayni sorun bendede var guatir hapi aliyorum ac karnina sonra iki saat beklayip ac karnina demir hapi almam gerekyor
bende coooooook acim anlatamam demir hapimi almadim simdi aklima geldiklava:
dün aksam yemegine sadece salata ve balikla karnimi doyurmustum simdi acayip aciiiiiiiiiiimmmm
canım demir hapı içiyorum aç karnına, peynir yoğurt falan yediğim için zehirleme riski var o yüzden yarım saat falan bekleyipte yiyorum veeeee çok acıktımcokacimcoook
ben demir hapını yemekten sonra alıyorum genelde de hatta bugün kahvaltıda peynir yedim yemekten sonra ilacımı içtim sonra da 1 bardak süt içtim zehirleme ihtimali mi oluyormuş bilmiyordum :1shok: kullanma talimatına göre kullanıyordum ben
benim dr da eczacıda özellikle belirtti kahvaltıdan yarım saat önce içeceksin diye, zehirlenme yapıyomuş süt ürünleri demirle birleşince???