2009 ocak bebekleri doğum günü kutlama panosu :))

Doğum günü geçen bebişlerin doğum günleri kutlu olsun ben sürekli takip edemiyorum biraz geç oldu.

Benim kızımda 19 0cakta doğdu ben doğum günümde doğum yaptım en güzel hediyeydi benim için.

Doğum günün kutlu olsun BERRAK ben ve kızım seni çok öpüyoruz.

eycik teşekkür ederim..Sizinde doğumgünüz kutlu olsun,güzel günler görün..

1 yaşına girmiş koca kızlarımızın ve oğullarımızın doğumgünlerini bende kutlamak isterim.allah uzun çoook uzun sağlıklı ve huzurlu mutlu bi yaşam versin.başımızdan eksik olmasınlar

Edaa çok teşekkürler,darısı başınıza

evettt bugün 25.12.2009

Nil cadısı ve Eymenciğimizin doğum günleri..

doğumgününüz kutlu olsun bebişlerim..Allah sağlık mutlu güzel günler göstersin sizlere..
öpüyorum ikinizide :)

Esracım hadi gözünaydın sende atlattın bu heyecanı..
Allah daha nice yaş günleri yapmayı göstersin..

güzel gel,nim nilin ve eymen oğlumun ilk yaşları kutlu lsun mutlu yıllar nice seneler onlara :))

evettt bugün 25.12.2009

Nil cadısı ve Eymenciğimizin doğum günleri..

doğumgününüz kutlu olsun bebişlerim..Allah sağlık mutlu güzel günler göstersin sizlere..
öpüyorum ikinizide :)

güzel gel,nim nilin ve eymen oğlumun ilk yaşları kutlu lsun mutlu yıllar nice seneler onlara :))

çok teşekkür ederiz inci ve aylin teyzesi...bugün çok duygusalım ben ya nedense gözlerim doluyor sürekli...

eymen bey kızımla aynı gün açtınız gözlerinizi:))sen de iiki doodun))

tebrikleriniz için teşekkür ederimopuyorumnanaktan

geçen sene bu saatlerde gene sizinle beraberdim,elimde tobleronla:))

Allahım anneyim 1 senedir,hala inanamıorum,teşekkür ederimsenağlama

cadı nil seninde ilk yaşın kutlu olsun...heyecanla kutlamayı unutmuşum bak :kedi:

bizde teşekkür ederiz duygu teyzesi...

NıLcim ve EYMENcim doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu mutlu mutlu seneler görün inşallah sevdiklerinizle beraber, yaşam boyu hep sağlık mutluluk huzur sizinle olsun

doğum gününüz kutlu olsun eymen bey ve nil hanım. yeni yaşınızda akıllı uslu yemeklerini düzgün yiyen güzel uyku uyuyan memişleri ısırmayan bebişler olun emi..

Nil cadısı (cadısı dedikçe cadı oluyor sanırım bu kız ama) ile Eymen paşamızın ,
yok ben değiştireyim, küçük meleğimiz nil ile küçük paşamız Eymen'in doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.Nice güzel yaşlar geçirirler inşallah.Sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim ikisine de..

Nil ve Mehmet Eymenin dogum günleri kutlu olsun saglikli mutlu aileleriyle nice mutlu yaslar yasasinlar insalllah:Saruboceq: oglumla öptük siziopuyorumnanaktan

ilk yaşlarına girmiş güzelliklere iyi uzun mutlu bir ömür diliyorum :)

yaş günü pastalarınızıda paylaşırmısınız bizede birer fikir olur :)

Nilin ve Eymenin ilk yaşları kutlu olsun daha nice yaşlar geçirsinler inşş...

Minik kuzum ece ile gecikmeli olarak :KK43: eguş,elvin,berrak,nil ve eymen'in doğum günlerini kutluyoruz.Sağlıklı,mutlu nice nice yıllar diliyorus.hepinizi çok çok öpüyorus...

NİLcim ve EYMENcim doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu mutlu mutlu seneler görün inşallah sevdiklerinizle beraber, yaşam boyu hep sağlık mutluluk huzur sizinle olsun

doğum gününüz kutlu olsun eymen bey ve nil hanım. yeni yaşınızda akıllı uslu yemeklerini düzgün yiyen güzel uyku uyuyan memişleri ısırmayan bebişler olun emi..

Nil ve Eymen melekleri doğum gününüz kutlu olsun..

Nil cadısı (cadısı dedikçe cadı oluyor sanırım bu kız ama) ile Eymen paşamızın ,
yok ben değiştireyim, küçük meleğimiz nil ile küçük paşamız Eymen'in doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.Nice güzel yaşlar geçirirler inşallah.Sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim ikisine de..

Nil ve Mehmet Eymenin dogum günleri kutlu olsun saglikli mutlu aileleriyle nice mutlu yaslar yasasinlar insalllah:Saruboceq: oglumla öptük siziopuyorumnanaktan

Nilin ve Eymenin ilk yaşları kutlu olsun daha nice yaşlar geçirsinler inşş...

Nil ve Eymen doğum gününüz kutlu olsun
Nice mutlu yaşlara

Minik kuzum ece ile gecikmeli olarak :KK43: eguş,elvin,berrak,nil ve eymen'in doğum günlerini kutluyoruz.Sağlıklı,mutlu nice nice yıllar diliyorus.hepinizi çok çok öpüyorus...

hepinize çok ama çok teşekkür ederiz...oğlum ve ben sizleri çok seviyoruz ve öpüyoruz..

ben nilin ve eymeni bugün kutlasam kızar mısınız anneleri?
:eek:
nice yıllar olsun..
nice sevinçler kutlamalar göstersin Allah.

X