Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda bizim partimiz
[/URL][/IMG].....................
esra masallah berak"a cok tatli olmus tekrar nice saglikli mutlu yaslar yasasin fistik partinizde güzel gecmis beli hadi atlatin sen darisi bizlere
cok tatli cikmisiniz annali kizli masallah size allah ayirmasin
Esracım çok tatlı çıkmışsınız berrakla.Ömür boyu berrağın yüzü hep gülsün inşallah böyle.
Şeydacım, efenin doğum günü kutlu olsun.Çok güzel bir ömür sürsün inşallah.
bne berrağı kutlamışmıydım ay hatırlamıyorum. kutlu olsun annesi pek güzelsiniz ayol..
Cagan... ve...Ege... iyiki dogdunuz bebegim iyiki ailenize bu mutlulugu yasatiniz bebeklerim nice güzel mutlu saglikli yaslar yasayin oglum kayramla öptük sizleriopuyorumnanaktan
ıncicim ve Nazlıcancım melekleri Çağancım ve Egecim doğum günleriniz kutlu olsun nice nice mutlu seneler yaşayın sağlık dolu huzur dolu günler sizin olsun
Çağan ve Egenin doğum günlerini kutlarız en içten dileklerimizle.Uzun ve mutlu bir ömür sürsünler inşallah.Öpüyoruz ikisinide...Egehan ve annesi:)))
çağan ve ege doğum gününüz kutlu olsun. sizinde anneliğinizin birinci yılı kutlu olsun. nice yıllara..
Çağan ve Ege melekleri doğum gününüz kutlu olsun...
Çağan ve Ege'nin doğum günlerini kutlar sağlıklı,huzurlu,mutlu yaşlar dilerim..
öpüyoruz sizi eguşla :)
eymende arkadaşları çağan ve egenin ilk yaşını kutluyor...nice güzel yaşlara inşallah...
çağan nil eymen ve ege doğumgünlerinizi kutluorum iyiki doğdunuz
berrakda öpücüklerini yolluo size:))
çağan ve egenin doğum günü kutlu olsun.nice nice yıllara....
iyi ki doğdun çağaann,
iyi ki doğdun eeegee,
nice yıllara koca adamlar,
anneleri, Allah acılarını yaşatmasın inşallah, birlikte çok güzel günler yaşayın......
Canım benim yeni işin ve işyerin hayırlı olsun.Kolaylıklar diliyorum canım.Canlarım bu sayfayı gözlerim dolarak okudum hepinize tek tek çok teşekkür ederim.bu topicdeki arkadaşlıklarımızın çok anlamlı olduğunu düşünüyorum.hepinize sevgiler.
TÜM OCAK BEBEİŞLERİNİN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUM HEPİSİNİ KOCAMAN ÖPÜYORUUUUUUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Not:eşim laptopu yoğun işleri nedeniyle işyerine götürüyor.kayınvalidem gelmesine rağmen nete giremeyorum.gönlüm sizle bilesiniz.perşembe işe başlıyorum yeni bir şehrin yeni bir sağlık ocağında bana şans dileyin.umarım iyi iş arkadaşlarım olur.opuyorumnanaktan