2009 ocak bebekleri doğum günü kutlama panosu :))

aylin abla resimler çok güzel tabi pastada öyle, eguşun d.günü kutlu olsun allah sağlık huzur ve mutluluk versin.

elvinnn nice nice yıllara canlarım benim hepsi çok tatlı allah hepsine sağlık versin .

buarada listeye benide eklermisiniz.

smrisk sezeryan miray 3590 49 cm

DOĞUM GÜNÜ GEÇENLERı KUTLUYORUM.....
sürekli giremediğim için takip edemiyorum... kutlamalar resimler çok güzell... darısı bizimkine ....

çok uykum var ama yamadan önce 15 dakika sonra ayın 24ü ve hemşomun kızı berrağın doğum günü hemşocum berrak kızımızın doğum günü kutlu olsun nice senelere onu çek seviyoruz ve oğlumda bende çok öpüyoruz iyiki doğdun berrak :)))

Berrakçım iyiki doğdun bitanem..
Sağlık mutlu huzurlu güzel bir yaşamın olsun..
Annene babana hayırlı bir evlat olman dileğiyle..
Eski nişanlınla seni çok çok öpüyoruz bitanem ve çok seviyoruz..

ıyiki doğdun Berrak iyiki doğdun Berrak ıyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaa

Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar sizin olsun Berrakcım ve Esracım

Berrak hanımın doğum günü kutlu olsun.İyi ki doğdun berrak, annene büyük mutluluklar getirdin:))Geçen sene illaki şimdi geleceğim demiştin.Annen seni ne kadar yeni yılda yanında görmek istesede:))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Doğum günü geçen bebişlerin doğum günleri kutlu olsun ben sürekli takip edemiyorum biraz geç oldu.

Benim kızımda 19 0cakta doğdu ben doğum günümde doğum yaptım en güzel hediyeydi benim için.

Doğum günün kutlu olsun BERRAK ben ve kızım seni çok öpüyoruz.

berrak kız doğum günün kutlu olsun emi.. uzuuuun sağlıklı ve mutlu bir ömür sürersin inşallah..

eycik seninkide çok güzel bi hediyeymiş gerçekten..

berrak ilk yaşın kutlu olsun...güzel ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle nice yaşlara........

1 yaşına girmiş koca kızlarımızın ve oğullarımızın doğumgünlerini bende kutlamak isterim.allah uzun çoook uzun sağlıklı ve huzurlu mutlu bi yaşam versin.başımızdan eksik olmasınlar

çok uykum var ama yamadan önce 15 dakika sonra ayın 24ü ve hemşomun kızı berrağın doğum günü hemşocum berrak kızımızın doğum günü kutlu olsun nice senelere onu çek seviyoruz ve oğlumda bende çok öpüyoruz iyiki doğdun berrak :)))

Berrakçım iyiki doğdun bitanem..
Sağlık mutlu huzurlu güzel bir yaşamın olsun..
Annene babana hayırlı bir evlat olman dileğiyle..
Eski nişanlınla seni çok çok öpüyoruz bitanem ve çok seviyoruz..

İyiki doğdun Berrak iyiki doğdun Berrak İyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaa

Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar sizin olsun Berrakcım ve Esracım

Berrak hanımın doğum günü kutlu olsun.İyi ki doğdun berrak, annene büyük mutluluklar getirdin:))Geçen sene illaki şimdi geleceğim demiştin.Annen seni ne kadar yeni yılda yanında görmek istesede:))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Doğum günü geçen bebişlerin doğum günleri kutlu olsun ben sürekli takip edemiyorum biraz geç oldu.

Benim kızımda 19 0cakta doğdu ben doğum günümde doğum yaptım en güzel hediyeydi benim için.

Doğum günün kutlu olsun BERRAK ben ve kızım seni çok öpüyoruz.

berrak kız doğum günün kutlu olsun emi.. uzuuuun sağlıklı ve mutlu bir ömür sürersin inşallah..

eycik seninkide çok güzel bi hediyeymiş gerçekten..

berrak ilk yaşın kutlu olsun...güzel ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle nice yaşlara........

1 yaşına girmiş koca kızlarımızın ve oğullarımızın doğumgünlerini bende kutlamak isterim.allah uzun çoook uzun sağlıklı ve huzurlu mutlu bi yaşam versin.başımızdan eksik olmasınlar

hepinize çok çok ama çok tşk ederiz,güzel dilekleriniz için
sizi çok öpüoruz kızımla birlikte
henüz yenı yerıme oturup bakabildim
doğumgünü partimizi başarıyla atlattık,darısı sizlerin başına
en kısa sürede parti resimlerini ekliycem,
ii geceler

esra berak´in dogum günü kutlu olsun allah nice saglikli seneler görmeyi nasip etsin iyiki dogdun berak iyi ki anne ´´ ne bu düyguyu yasatin bebegim

ekledim afacan

Hera796................16 aralık..........36+0...........Sezaryan........... 3200 gr...........50 cm...........Batuhan
Nazobülo.............16 aralık..........36+2...........Sezaryan
Hande80...............16 aralık..........36+2...........Normal............. ..2100 gr............? cm
Linay....................19 aralık..........38+1...........Sezaryan........... .3600 gr...........49 cm......Ege Kaan
Barcli....................19 aralık.........38+2............Sezaryan........... 3600 gr...........50 cm......Elvin Naz
Zeynep215.............19 aralık.........37+2............Sezaryan........... 2600 gr...........? cm
Gülçinf...................22 aralık.........38+3.............Sezaryan.......... .4750 gr..........56 cm......Doruk
Uzunbeyazbulut.....22 aralık..........35+1.............Sezaryan......... .2770 gr..........48.5 cm.....Liya Ceylin
Bilge1981.........23 aralık.................................Sezaryan... .........2550 gr.............45 cm
Ezra2001.................24 aralık..........38+2.............Sezaryan......... 4000 gr.........50 cm......Berrak
İnanna....................25 aralık..........38+2.............Sezaryan......... 2600 gr.........48 cm......Nil
Balım.....................25 aralık...........38+5..............Sezaryan....... .4000 gr......52 cm......Mehmet Eymen
Nazlıcan156............26 aralık...........37+3.............Sezaryan........ .1650 gr......??cm......Ege
İnaysa....................26 aralık...........38+3.............Sezaryan........ .3200 gr......?? cm.....Çağan
Dekaraca..............26 aralık...........38+0..............Normal......... .3620 gr........50 cm
Sheeda...................27 aralık............38+4........Sezaryan..........33 30 gr..........50 cm.........Efe
Glabella..................28 aralık............38+4.........Sezaryan........423 0 gr...........53 cm
Cidy........................01 ocak............37.............Sezaryan........326 0 gr...........51 cm......Efe Altan
Miniğimm............01 ocak..........39+0.........Sezaryan...........???. ............??cm......Naz
Ekinsu..................02 ocak..............40+1.........Sezaryan........... ....3870gr........52 cm......Meriç Onat
Montesori..............02 ocak..............38+5...............sezaryan...32 00 gr.........49 cm......Metin
Blooms.................02 ocak..............40+1...............sezeryan...37 50 gr.........51 cm......Ahmet Emir
Rüyagibişeker...........02 ocak.......38+3........Sezeryan......3880 gr.......52 cm............Başar
Marsg.................03 ocak.....................Normal..........3530 gr........53 cm............Ezgi
Durusuuuu..........03 ocak........38+1......Sezaryan......3490 g.........50 cm............Ece
Aslımıbeklerken....05 ocak......38+3.......Sezaryan......3020 gr.............................Aslı Defne
COLOR="Magenta"]Talya...................07 ocak......38+6.......Sezeryan.......3090 gr........50 cm............Naz

Nergisçe.............08 ocak.......37+0......Sezaryan.......2920 gr-2500 gr
Bushra25...................08 ocak......38+5.......Sezaryan.......3400 gr.......53 cm............Yiğithan
Waterfull....................09 ocak......41+1.......Normal..........5100 gr........56 cm............Egehan Ali
Afacan...............12 ocak ..........................................3880 gr........53...........Kayra
Nohcoy................12 ocak......40+0.......Normal..........3200 gr........50 cm............Aybüke Nurum
Fatocum........................................... .....14 ocak.......39+3................................... .............................
Familya....................14 ocak........39+4......Sezaryan.......3280 gr.......49 cm..........Ege
Calemityjane.............14 ocak........38+0......Sezaryan.......3280 gr..........................
Lajoconde............16 ocak.......38+5...........................3420 gr......51 cm...........Zeynep Bade
ReyhanKarakaş.........16 ocak........40+4......Sezaryan.......4160 gr......53 cm............
Aşık81.......................16 ocak.......37+4......Normal..........3080 gr.......49 cm............İsa Nesim
Kuzi....................16 ocak.......38+0......Sezaryan......3920 gr.......53 cm............Elif Irmak
Sepetçi...................16 ocak.........................................................................................
Gübahar....................17 ocak........38+4......Sezaryan......3700 gr.......50 cm...........Burak
Alisha..................17 ocak......39+0.......Normal.........2550 gr.......49 cm............Naz
Esraxe.................17 ocak......39+6.......Normal.........2900 gr............................Sena
Sedakt.................17 ocak.......39+3......Normal..........3500 gr.......51 cm...........Derinsu Nisa
Ayçatekin..................17 ocak........................................2900 gr..........48 cm
Chadii...................19 ocak...................Sezaryan.......2950 gr........50 cm...........Mina
Özlemyb.....................20 ocak......38+5.................................... .............................Kaan
Kançiçeğim...........21 ocak.......40+?........................3500 gr.........52 cm........Aysima
Gülsü.........................21 ocak.......40+2......Normal........3275 gr.........50.5 cm........Devrim Ahmet
Elif_06...................21 ocak......40+2.......Normal........3650 gr.........54 cm.....Selen İdil
Gülseren81........................................ .....23 ocak.......41+0 .....Sezaryan......4485 gr
Ctc............................24 ocak.....................Sezaryan.....3660 gr.........52 cm
[/COLOR][/QUOTE]

sepetçi diğer bilgilerinide verirsen ekleyeyim

ay burdaymisin canim nasil gecti berak kizimizin dogum günü en kisa zamanda resimleride bekliyoruz

berrakçığımın doğum günü kutlu olsun onu iiki dünyaya getirdin esracım bugn hiç giremedim nete evde yoktum kusuruma bakma artık geç oldu ama...çok öpyrm onu daha nice nice yaşlar geçirsin inş...

Son düzenleme:
X