2009 ocak bebekleri doğum günü kutlama panosu :))

aylin abla resimler çok güzel tabi pastada öyle, eguşun d.günü kutlu olsun allah sağlık huzur ve mutluluk versin.

elvinnn nice nice yıllara canlarım benim hepsi çok tatlı allah hepsine sağlık versin .

buarada listeye benide eklermisiniz.

smrisk sezeryan miray 3590 49 cm

DOĞUM GÜNÜ GEÇENLERı KUTLUYORUM.....
sürekli giremediğim için takip edemiyorum... kutlamalar resimler çok güzell... darısı bizimkine ....

çok uykum var ama yamadan önce 15 dakika sonra ayın 24ü ve hemşomun kızı berrağın doğum günü hemşocum berrak kızımızın doğum günü kutlu olsun nice senelere onu çek seviyoruz ve oğlumda bende çok öpüyoruz iyiki doğdun berrak :)))

Berrakçım iyiki doğdun bitanem..
Sağlık mutlu huzurlu güzel bir yaşamın olsun..
Annene babana hayırlı bir evlat olman dileğiyle..
Eski nişanlınla seni çok çok öpüyoruz bitanem ve çok seviyoruz..

ıyiki doğdun Berrak iyiki doğdun Berrak ıyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaa

Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar sizin olsun Berrakcım ve Esracım

Berrak hanımın doğum günü kutlu olsun.İyi ki doğdun berrak, annene büyük mutluluklar getirdin:))Geçen sene illaki şimdi geleceğim demiştin.Annen seni ne kadar yeni yılda yanında görmek istesede:))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Doğum günü geçen bebişlerin doğum günleri kutlu olsun ben sürekli takip edemiyorum biraz geç oldu.

Benim kızımda 19 0cakta doğdu ben doğum günümde doğum yaptım en güzel hediyeydi benim için.

Doğum günün kutlu olsun BERRAK ben ve kızım seni çok öpüyoruz.

berrak kız doğum günün kutlu olsun emi.. uzuuuun sağlıklı ve mutlu bir ömür sürersin inşallah..

eycik seninkide çok güzel bi hediyeymiş gerçekten..

berrak ilk yaşın kutlu olsun...güzel ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle nice yaşlara........

1 yaşına girmiş koca kızlarımızın ve oğullarımızın doğumgünlerini bende kutlamak isterim.allah uzun çoook uzun sağlıklı ve huzurlu mutlu bi yaşam versin.başımızdan eksik olmasınlar

İyiki doğdun Berrak iyiki doğdun Berrak İyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaa

Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar sizin olsun Berrakcım ve Esracım

berrak kız doğum günün kutlu olsun emi.. uzuuuun sağlıklı ve mutlu bir ömür sürersin inşallah..

eycik seninkide çok güzel bi hediyeymiş gerçekten..

berrak ilk yaşın kutlu olsun...güzel ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle nice yaşlara........

1 yaşına girmiş koca kızlarımızın ve oğullarımızın doğumgünlerini bende kutlamak isterim.allah uzun çoook uzun sağlıklı ve huzurlu mutlu bi yaşam versin.başımızdan eksik olmasınlar

hepinize çok çok ama çok tşk ederiz,güzel dilekleriniz için
sizi çok öpüoruz kızımla birlikte
henüz yenı yerıme oturup bakabildim
doğumgünü partimizi başarıyla atlattık,darısı sizlerin başına
en kısa sürede parti resimlerini ekliycem,
ii geceler

esra berak´in dogum günü kutlu olsun allah nice saglikli seneler görmeyi nasip etsin iyiki dogdun berak iyi ki anne ´´ ne bu düyguyu yasatin bebegim

[/COLOR][/QUOTE]

sepetçi diğer bilgilerinide verirsen ekleyeyim

ay burdaymisin canim nasil gecti berak kizimizin dogum günü en kisa zamanda resimleride bekliyoruz

berrakçığımın doğum günü kutlu olsun onu iiki dünyaya getirdin esracım bugn hiç giremedim nete evde yoktum kusuruma bakma artık geç oldu ama...çok öpyrm onu daha nice nice yaşlar geçirsin inş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…