Varolduğunu şaşkınlık ve sevinç içinde öğrendiğimiz gün sanki dün gibi..
Hayatımıza yepyeni heyecanlar,neşe,eğlence katıldı senin doğduğun gün..
Sen benim yaşadığım ama yaşayamadığım ilklerim oldun..Canımın ikinci parçasıydın..
Yaşadığım sürece karşılıksız, hiçbir beklenti içinde olmadan sevebileceğim tek varlığımsınız..
Hayatımıza gelişinin 1.yılı kutlu olsun yavrum,,
Yaşam sana bol şans,mutluluk,sağlık dolu günler yaşatsın..
Yüzünden gülümseme neşe hiç eksik olmasın..
İyi ki doğdun iyi ki bizimlesin hayatımın anlamı..
Seni çok seviyorum anneciğim..
ayy cnm yaa süpersin..nede güzel ifade etmişsin duygularını..nice nice mutlu yıllar geçirin inş mutlu mesut..öpyrm eguşu tombiş yanaklarıından..Varolduğunu şaşkınlık ve sevinç içinde öğrendiğimiz gün sanki dün gibi..
Hayatımıza yepyeni heyecanlar,neşe,eğlence katıldı senin doğduğun gün..
Sen benim yaşadığım ama yaşayamadığım ilklerim oldun..Canımın ikinci parçasıydın..
Yaşadığım sürece karşılıksız, hiçbir beklenti içinde olmadan sevebileceğim tek varlığımsınız..
Hayatımıza gelişinin 1.yılı kutlu olsun yavrum,,
Yaşam sana bol şans,mutluluk,sağlık dolu günler yaşatsın..
Yüzünden gülümseme neşe hiç eksik olmasın..
İyi ki doğdun iyi ki bizimlesin hayatımın anlamı..
Seni çok seviyorum anneciğim..
çok saol cnm..tşkler..ŞenizElvin Naz senin de doğum günü kutlu olsun birtanem..
Sağlıklu mutlu güzel bir yaşam dilerim..
eguşla öptük seni :)
çok saol cnm...darısı size..zemuszemusŞenizegecim,elvinim ve zeynep'in bebeği(adını bilmiorum)
nice nice sağlıklı,huzurlu yıllara bebeklerim,doğum gününüz kutlu olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin cnm çok saol sizde iiki varsınız...yerimsenibenÇok güzel bir yazıydı aylincim.Süpersin.Gözzlerim doldu:)))))
Eguşun, Elvin nazın doğum günleri kutlu olsun.Her günleri bir önceki günden kat be kat güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu olsun.İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız bebişlerim benim.
amin cnm çok saol sizde iiki varsınız...yerimseniben
Zeynep uzun zamandır girmiyor ama, okursan eğer senin bebişininde doğum günü ktlu olsun.Hayatı mutluluk, sağlık ve başarı dolsun.
çok saol cnm çok tşkler..a.s.oglum kayra VE ANNESI Ege Kaan ve Elvin Nazin ve Zeynepin kizininin dogum günlerini kutlariz aileleriyle nice mutlu güzel seneler gecirmesini dilerizzzzzzz
çok tşkler cnmŞenizoğlum ve bende egenin elvinin doğum günlerini kutluyoruz nice yıllara yavrularım iyiki doğdunuz iyiki varsınız
ayy dünürüm çok tşkler..çok saol..damadımı öp bizim için..a.s.canım gelinim ELVİN NAZ ile oğlumun kankası EGUŞ un doğum günlerini kutlar nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim . İkinizide kocamaaaan öpüyorum . Mutlu yıllar
saol cnm..Şenizİyi doğdunuz bebişler:)
çok mersi faziletçim..gece gece gözlerim doldu :gitme: nice güzel yaşlar egecik..
elvin nazında ilk yaşı kutlu olsun...
saol cnm...ege oğlumuz ve elvin naz kızımızın doğum günü kutlu olsunnnn!opuyorumnanaktan
çok güzel ifade etmişin canım
eguş tekrar iyiki doğdun
aylinnn bana nie ağlıorum yoksa hamile miyim dedirttin!!
güsel aileniz daha da güsel olsun işallahopuyorumnanaktan
egecim,elvinim ve zeynep'in bebeği(adını bilmiorum)
nice nice sağlıklı,huzurlu yıllara bebeklerim,doğum gününüz kutlu olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[img=http://img26.imageshack.us/img26/863/1yapastas.jpg]
hepinize bi pastaopuyorumnanaktan
Çok güzel bir yazıydı aylincim.Süpersin.Gözzlerim doldu:)))))
Eguşun, Elvin nazın doğum günleri kutlu olsun.Her günleri bir önceki günden kat be kat güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu olsun.İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız bebişlerim benim.
Zeynep uzun zamandır girmiyor ama, okursan eğer senin bebişininde doğum günü ktlu olsun.Hayatı mutluluk, sağlık ve başarı dolsun.
oglum kayra VE ANNESI Ege Kaan ve Elvin Nazin ve Zeynepin kizininin dogum günlerini kutlariz aileleriyle nice mutlu güzel seneler gecirmesini dilerizzzzzzz
oğlum ve bende egenin elvinin doğum günlerini kutluyoruz nice yıllara yavrularım iyiki doğdunuz iyiki varsınız
canım gelinim ELVİN NAZ ile oğlumun kankası EGUŞ un doğum günlerini kutlar nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim . İkinizide kocamaaaan öpüyorum . Mutlu yıllar
İyi doğdunuz bebişler:)
gece gece gözlerim doldu :gitme: nice güzel yaşlar egecik..
elvin nazında ilk yaşı kutlu olsun...
ege oğlumuz ve elvin naz kızımızın doğum günü kutlu olsunnnn!opuyorumnanaktan
ege yavrumuz ve elvin prensesin doğum günleri kutlu olsun
daha nice nice yaşlarınız olsunn
kocaman öptümm...
iyiki doğmuşlar ve iyiki hayatımızdalar. ege ve elvine ömürr boyu mutluluklar dilerim. pardon ya nikah kutlaması gibi oldu