aylin ben size maşallah dedim mi:uhm:evliliğiniz için,maşallah
ismiye geçmiş olsun canım..
ben de nili uyuttum,bakalım ne kadar uyuyacak??
sağolun kızlar evet linay aynen dediğin gibi yapmış,kızlar kızıma kek yapmayı öğretiyorum çok heyecanlı bakalım nasıl olacak.alkisalkisalkis
var tabi kıslarınız konuşuyonuz yok kkeler yaparlamışta falanda filanda bak doğurum bir kıs görürsünzsengözlerimebaksanab kıslar ya ben elma rendeledim şimdi yoğurda koymak için ama benim oğluma pütürlü geldi yaa cam rendede rendeledim almıyor ama hazır püreler varya onları yiyır siz neyle rendeliyonuz acaba birde robottanmı çeksem he bacılar bi anlatın bana bu püre olayını yoksam böle vercezde alışcaklarmı pütürlü yemeye
bizimki daha küçük 9 yaşında teyzesi ama yapabileceğini bilsin kendine güveni artsın diye yaptırıyorum
gamze cim ne diye kıscaz kıs ben mamadan yapıyom zaten canımcım bak bir şey daha öğrendim mayalarken accık şekerde katarsan acaip tatlı oluyormuş bu akşamda öle denicem bakalım 90 cc mama haızrlıyom ben üzerine 1 çay kaşığı yoğurt makineye atıyom sonra sabaha kadar oluyor sonra buzdolabına öğleye kadar bekletiyom öğlen çıkarıyom 3 de yedirmek için uğraşıyorum bu yedirme kısmı sancılı geçiyor yanlız CADIARZU
mrb özlem:)
regl olmayan var mı?
var tabi kıslarınız konuşuyonuz yok kkeler yaparlamışta falanda filanda bak doğurum bir kıs görürsünzsengözlerimebaksanab kıslar ya ben elma rendeledim şimdi yoğurda koymak için ama benim oğluma pütürlü geldi yaa cam rendede rendeledim almıyor ama hazır püreler varya onları yiyır siz neyle rendeliyonuz acaba birde robottanmı çeksem he bacılar bi anlatın bana bu püre olayını yoksam böle vercezde alışcaklarmı pütürlü yemeye
aferim onlara bir kızda ben doğurammı ki:??:dance:
ya kısalr linaycığımın sitelerine girince tereddüt ettim şimdi konuya yeniden dönsem kızarmısınız (Şu yoğurt yapma meselesine)
K.valide 2 kere denemek için verdik yapmış ikisinide ülkerin mavi kapakalrından yapmış uzun ömürlü çok kızdım şimd de sitede okudum mamayla yapılırmış mamayla yapsakmı ki bir dahaine bilgi verirmisiniz.buyrunnnnnnnnnteşekkür ederim
mrb özlem:)
regl olmayan var mı?
gamze cim ne diye kıscaz kıs ben mamadan yapıyom zaten canımcım bak bir şey daha öğrendim mayalarken accık şekerde katarsan acaip tatlı oluyormuş bu akşamda öle denicem bakalım 90 cc mama haızrlıyom ben üzerine 1 çay kaşığı yoğurt makineye atıyom sonra sabaha kadar oluyor sonra buzdolabına öğleye kadar bekletiyom öğlen çıkarıyom 3 de yedirmek için uğraşıyorum bu yedirme kısmı sancılı geçiyor yanlız CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?