başakçım bugün kimseler glmiyor canım ,çünküm ben gezmeye gidiyorum yine birileri aramadan evden kaçıyorum anlıyacağın...
gamzecim çok güzel bebişinin kilosu maşallah benimki 4,5 aylıkken kilosu 6.200 idi ona bile gayet iyi gidiyor dediler .ama benimde sütüm yetmiyor artık 1 aydır ek besin takviyesi yapıyorum günde toplamda 240 cc aptamil 2 veriyorum.şimdide bebelac aldım onu deniycem..
Günaydın hanımlar,mayıs annesiyim ben,kızım 17 günlük,acayip gaz sancısı oluyor,kakasını falan yaparkende aynı şekilde,kendime rezene çayı aldım dün içtim,faydası olmadı,benimde kabızlık sorunum var,bebeiğimi acayip etkiliyor,şimdi de kzıım için milupanın rezene çayını aldım,ama nasıl ve ne kadar versem bilemiyorum,mamaya karıştırıp mı versem ,ayrı olarak mı,kaşıkla mı biberonla mı
kızım geceden beri kıvranıyor ,siz daha tecrübelisiniz bizden ,bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim
kızlarrrr..banyo suyunu hala kaynatıyor musunuzzz?
ulen günaydın dedim nasılsınız dedim bişiycikler yazdım Çok üzgünüm çoook kimse almadı mı selamımı noluyo yaf sizekötükedihüsobakıııııııııııın ben cok alınganımdır söliiiiiiiiiim size
kızlarrrr..banyo suyunu hala kaynatıyor musunuzzz?
benım sana tavsıyem gaz damlası tabı dr verdıgı ben metsılden memnundum bıde salıncak ılk 3 ay alıskanlık olmuyormus zaten . bol bol salla bence bende cok cektım sımdıkı aklım olsa tavan salıncagı kurardım. 2. bebegıme kuracagım. Allah sıfa versın.
adaşım bende hiç kullanmadım kaynatarak hep duştan aldım. artık bizimkide küvetine sığmıyor nasıl yıkıyorsunuz hala kuvvettemi?
kıslar dr bize d flor vermişti kemik ve diş için ytaw dün kulanmaya başladık çcouk bugün elini ağzından alamıyor acaba erkenmi diş çıkartıyor bu vitamin buarada bebelak bana önlük yollamamış bak şimdi ben onlara bir fırça maili kayayımda görsünler -tatlicadiarzu-
aslimı beklerken nbr, uzun zamandır yoktun..babası gördü mü kızını?
chefcim teşekkür ederim ozaman anladığım kadarıyla önce sitesinden cepbebeye abone olmalıyım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?