2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Talyacım iyi gezmeler olsun bebişinle sana bebelac ı karıştırdım üye olup bedava mama istek istedim beceremedim nasıl yapcaz bunu

arkadaşlar bileniniz varmı:teytey:

gamzecim bana da geldi bebelac numuneleri ama cepbebe üyesi olman gerekiyor önce sitesinden olabilirsin ben mail attım istersen adresini veririm numune gönderir misiniz diye cevap yazmışlar cepbebeye üyeyseniz numaranızı yazın diye yazdım adres istemişler onu da yazdım gönderdiler 7-8 küçük paket mamalar bir de önlük

benım sana tavsıyem gaz damlası tabı dr verdıgı ben metsılden memnundum bıde salıncak ılk 3 ay alıskanlık olmuyormus zaten . bol bol salla bence bende cok cektım sımdıkı aklım olsa tavan salıncagı kurardım. 2. bebegıme kuracagım. Allah sıfa versın.

bol bol hareket ettir canım karnını ,sırtını sıvazla,bacaklarını karnına doğru ittir.metsil ve zincoyu ben de kullandım,ama bi süre sürecek bu korkma geçecek:))

kıslar dr bize d flor vermişti kemik ve diş için ytaw dün kulanmaya başladık çcouk bugün elini ağzından alamıyor acaba erkenmi diş çıkartıyor bu vitamin buarada bebelak bana önlük yollamamış bak şimdi ben onlara bir fırça maili kayayımda görsünler -tatlicadiarzu-

BANA hiç kapris yapma cevap yazdım yoğurdun için evet öyle yap dedim..hatta geceden yap sabha hazır olur dedim ama kk nın suçu bütün yazdıklarım gitti kaydirigubbakcemile5

kızlarrrr..banyo suyunu hala kaynatıyor musunuzzz?

ben hiç kaynatmadım ki musluktan eguşa :))

aslımı beklerken yanlış hatırlamıyorsam eşin koredeydi ne yaptın gittinmi yanına burdamısın hala..

Evet 2 ay oldu geleli. Ilk geldıgı gun bızım kız bayagı bırseyler anlattı babasına , agzı hıc durmadı. Zor bır donemdı gectı Allahtan. Simdide iş konusu bıraz sıkıntılı sozlesmesı bıttı.
Tekrar yurtdısına gıtmek ıstıyor ama krız Gemı ınsaa sektorunude vurdu. Bu sefer hep bırlıkte gıdecegız tabı. Ilgın ıcın tesekkur ederım.

adaşım bende hiç kullanmadım kaynatarak hep duştan aldım. artık bizimkide küvetine sığmıyor nasıl yıkıyorsunuz hala kuvvettemi?

ben yaklaşık 1 aydır kuveti kullanmıyorum çünkü sığmıyor,banyoda babası ablası kimi boş bulursam veriyorum kucağına tutuyorlar bende yıkıyorum..

caduuu alkisalkisalkis

aslimı beklerken nbr, uzun zamandır yoktun..babası gördü mü kızını?

ikimizde ayn ışeyi düşünmüşüz arkadaşım vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…