• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar evet linay aynen dediğin gibi yapmış,kızlar kızıma kek yapmayı öğretiyorum çok heyecanlı bakalım nasıl olacak.alkisalkisalkis

aylin ben size maşallah dedim mi:uhm:evliliğiniz için,maşallah:nazar:
ismiye geçmiş olsun canım..
ben de nili uyuttum,bakalım ne kadar uyuyacak??

HATIRLAMIYORUM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM .))

sağolun kızlar evet linay aynen dediğin gibi yapmış,kızlar kızıma kek yapmayı öğretiyorum çok heyecanlı bakalım nasıl olacak.alkisalkisalkis

ismiye kolay gelsin fıstığa birkere öğrendilermi hep yapmak istiyorlar aferin kızına..bizim evde kekleri artık hep kızım yapıyor..canım kek istedimi hadi kızım bi kek yapsan yesek diyorum..biraz nispet mi yaptım acaba :jeyyar:

var tabi kıslarınız konuşuyonuz yok kkeler yaparlamışta falanda filanda bak doğurum bir kıs görürsünzsengözlerimebaksanab kıslar ya ben elma rendeledim şimdi yoğurda koymak için ama benim oğluma pütürlü geldi yaa cam rendede rendeledim almıyor ama hazır püreler varya onları yiyır siz neyle rendeliyonuz acaba birde robottanmı çeksem he bacılar bi anlatın bana bu püre olayını yoksam böle vercezde alışcaklarmı pütürlü yemeye

bizimki daha küçük 9 yaşında teyzesi ama yapabileceğini bilsin kendine güveni artsın diye yaptırıyorum

ooooooooo kızlar büyümüş de kek bile yapıyorlar masallah yakında görücü de gelir onlara....metin büyücekte binbir zahmetle tekrardan 2 .bebegi düşüncem de oda sansa kız olcak da bana kek yapcak oooooooooooo bastonlu nine olurum o zaman herhalde imrendim sizlere bak şimdi zaten oglum büyük olsaydı gülcan ı hiç kacırmazdım

var tabi kıslarınız konuşuyonuz yok kkeler yaparlamışta falanda filanda bak doğurum bir kıs görürsünzsengözlerimebaksanab kıslar ya ben elma rendeledim şimdi yoğurda koymak için ama benim oğluma pütürlü geldi yaa cam rendede rendeledim almıyor ama hazır püreler varya onları yiyır siz neyle rendeliyonuz acaba birde robottanmı çeksem he bacılar bi anlatın bana bu püre olayını yoksam böle vercezde alışcaklarmı pütürlü yemeye

evet dünürüm alışçak,sen dikkat et yerken ama çaktırma korktuğunu:lepi:
yiolar zati şapur şupur:nazar:

benim kızımda büyüyünce bana kek yapar mı?
ya tecrübeli anneler,ben çok heyecanlanıorum bana anne diyeceği zamanı,koşup sarılacağı,seni seviorum diyeceği günleri düşününce,işallah görürüm o günlerisenağlama

montesori şimdi erkeklerde yapıyor mesela benim oğlum mutfağı çok sever yemesinide yapmasınıda.

bizimki daha küçük 9 yaşında teyzesi ama yapabileceğini bilsin kendine güveni artsın diye yaptırıyorum

aferim onlara bir kızda ben doğurammı ki:??:dance:

ya kısalr linaycığımın sitelerine girince tereddüt ettim şimdi konuya yeniden dönsem kızarmısınız (Şu yoğurt yapma meselesine):utangac:
K.valide 2 kere denemek için verdik yapmış ikisinide ülkerin mavi kapakalrından yapmış uzun ömürlü çok kızdım şimd de sitede okudum mamayla yapılırmış mamayla yapsakmı ki bir dahaine bilgi verirmisiniz.buyrunnnnnnnnnteşekkür ederim

gamze cim ne diye kıscaz kıs ben mamadan yapıyom zaten canımcım bak bir şey daha öğrendim mayalarken accık şekerde katarsan acaip tatlı oluyormuş bu akşamda öle denicem bakalım 90 cc mama haızrlıyom ben üzerine 1 çay kaşığı yoğurt makineye atıyom sonra sabaha kadar oluyor sonra buzdolabına öğleye kadar bekletiyom öğlen çıkarıyom 3 de yedirmek için uğraşıyorum bu yedirme kısmı sancılı geçiyor yanlız CADIARZU

ben geçen ay ilk defa olmuştum bakalım bu ay henüz bişey yok ayın 10 una doğru bekliyorum

gamze cim ne diye kıscaz kıs ben mamadan yapıyom zaten canımcım bak bir şey daha öğrendim mayalarken accık şekerde katarsan acaip tatlı oluyormuş bu akşamda öle denicem bakalım 90 cc mama haızrlıyom ben üzerine 1 çay kaşığı yoğurt makineye atıyom sonra sabaha kadar oluyor sonra buzdolabına öğleye kadar bekletiyom öğlen çıkarıyom 3 de yedirmek için uğraşıyorum bu yedirme kısmı sancılı geçiyor yanlız CADIARZU

canım ya çok şeker tamam ozaman bende mamayla yapıyım ama aptamil zaten ama bacım tatlıdır hafif yetmezmi tatlılığı bide acık demişsin acık derken bu ölçülere ne kadar mesela?:uhm:

ben daha olmadım doktora gittim bir söktürücü verdi iç gel dedi smer yaptı onnda cvbı gelmedi daha ende ilacı içmedim biraz daha böyle dolaşım diye

CAM RENDEDE rendele canım metal değmesin meyveler ,ayrıca yemiyor diye bırakma ama korkutmadan bıktırmadan biraz sabırla yedirip alıştıracaksın..

aferim onlara bir kızda ben doğurammı ki:??:dance:

ya kısalr linaycığımın sitelerine girince tereddüt ettim şimdi konuya yeniden dönsem kızarmısınız (Şu yoğurt yapma meselesine):utangac:
K.valide 2 kere denemek için verdik yapmış ikisinide ülkerin mavi kapakalrından yapmış uzun ömürlü çok kızdım şimd de sitede okudum mamayla yapılırmış mamayla yapsakmı ki bir dahaine bilgi verirmisiniz.buyrunnnnnnnnnteşekkür ederim

bende normal sütten yapacağım bu akşam ev yoğurdundan da maya bulduk..ben mama kullanmıyorum o yüzden sütten yapacağım..ama doktor mamadan yap derse yaparız herhalde..

mrb özlem:)
regl olmayan var mı?

ben varım duygu,böyle iyiyim ama olsada rahatlasam diye bekliyorum göbeğim iner belki hala hamile gibiyim mafoldumben

yavrulara 3 yaşına kadar mümkün olduğunca tatlı birşeyler yedirmeyelim..biryerde okumuştum erken tatlı yenmesi diabete sebeb oluyormuş allah korusun..

Back
X