ooooooooo kızlar büyümüş de kek bile yapıyorlar masallah yakında görücü de gelir onlara....metin büyücekte binbir zahmetle tekrardan 2 .bebegi düşüncem de oda sansa kız olcak da bana kek yapcak oooooooooooo bastonlu nine olurum o zaman herhalde imrendim sizlere bak şimdi zaten oglum büyük olsaydı gülcan ı hiç kacırmazdım
selam kızlarrr
benim kızımda büyüyünce bana kek yapar mı?
ya tecrübeli anneler,ben çok heyecanlanıorum bana anne diyeceği zamanı,koşup sarılacağı,seni seviorum diyeceği günleri düşününce,işallah görürüm o günlerisenağlama
naber özlem nasıl geçti istamnul seyehatı ,anneni babanı görüp geldin he..
QUOTE]
saol canım guzel gectı bol bol dınlendım cokm ıyı geldı
darısı basınıza ınsallah bol bol dınlenecegınız bı tatıl yasarsınız
tamam canım tel ve adres istediler mi ya da en kısa sürede göndereceğiz demişler mi
kıs özlem kullanıcı panelinden bakta gör anacım aşkol yani selam vermezmiyiz hiç
gamzecim aralık annelerinden maydonoz bir iki kişi daha koyuyormuş ben makine ile yapıyorum ya üç kavonoz için bir tatlı kaşığı koy eddeiler bacım sende bir çay kaşığı koyuver
oh maşallah tribünde kalablıklaşmış ama ben yavaştan çıkayım kendimi kocamı fırçalamk için hzırlamam lazım 4 te gelrim markete gideriz demişti hala yok şimdiden başlimki o gelince tam kıvama gelirim öptüm sizi akşam uğrarım yien
özlem nbr hosgeldin bu arada....
linay he vala metiş e bir kız isteriz Çok üzgünüm çoookzaten berragı kaptın ya kız dogurursun yada bunu kan temizler:jeyyar:
cok mutsuzum senağlamayogurdum olmadı metiş 3 gündür yogurt yemeli ama ortada yogurt yok senağlamayarım su bardagına 2 cay kasıgı yogurt koydum metişin hırkalarıyla sardım sarmaladım ama altı azcık yogurt gibi üstü sütsenağlamayani ayran gibi annecim beni affetbenneyaptımki
sağolun kızlar evet linay aynen dediğin gibi yapmış,kızlar kızıma kek yapmayı öğretiyorum çok heyecanlı bakalım nasıl olacak.alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?