2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam canım tel ve adres istediler mi ya da en kısa sürede göndereceğiz demişler mi

senin için bitanede kız doğururum canım dünür oluruz seninle vereliniortak

naber özlem nasıl geçti istamnul seyehatı ,anneni babanı görüp geldin he..

zaman okadar çabuk geçiyorki hiç anlamıyorsun bile..bir bakmışsınki anne anne peşinde dolanıyor..görürsün tabii allah ömür versinde..

kıs özlem kullanıcı panelinden bakta gör anacım aşkol yani selam vermezmiyiz hiç
gamzecim aralık annelerinden maydonoz bir iki kişi daha koyuyormuş ben makine ile yapıyorum ya üç kavonoz için bir tatlı kaşığı koy eddeiler bacım sende bir çay kaşığı koyuver

kızlar ya şu mamadan yoğurt konusunda okuyorum da,şimdi mamayı o kadar bekletmek zararlı diil mi,ki bi de sıcakta beklio??
ekinsu bizim yoğurtlardan versek yada çocuk yoğurtlarından???
zaten benim dünkü yoğrt dolaptan çıktı çok sulu(

merhaba hanımlar..
bu sıralar sadece selam verebiliyorm..oğluşum uyanmak üzere.ancak okuyabildim
özlem naber canım..sende mi yoktun buralarda??
bende de lüküs hayat devam..yaz sonuna kadar gelmezse sevinirim..bu ayın sonunda tattile çıkıyoruz.tam da o zaman gelir diye çok korkuyorum..geçen yıl hamişken fazla yüzemedim çok özledim denizi..

oh maşallah tribünde kalablıklaşmış ama ben yavaştan çıkayım kendimi kocamı fırçalamk için hzırlamam lazım 4 te gelrim markete gideriz demişti hala yok şimdiden başlimki o gelince tam kıvama gelirim öptüm sizi akşam uğrarım yien

tamam canım tel ve adres istediler mi ya da en kısa sürede göndereceğiz demişler mi

tel istediler adres zaaten mailde yazmıştım göndercez dememişler üye olmalısınız demiş üyeyim dedim üyeyseniz tel verin demiş verdim. eee şimdi beni ararlarmı ne olcak ki

saol canım denerim bir ama terreddüt ettim şimdi gerçekten mama sıcakta bekliyce bişey olmazmı ki şimdide bu takıldı kafama:uhm:

güle güle çok kızma sinirlenme onalara bişeycik olmuyor sonra o sinir bizde kalıyor ii akşamalr:teytey:

özlem nbr hosgeldin bu arada....
linay he vala metiş e bir kız isteriz Çok üzgünüm çoookzaten berragı kaptın ya kız dogurursun yada bunu kan temizler:jeyyar:
cok mutsuzum senağlamayogurdum olmadı metiş 3 gündür yogurt yemeli ama ortada yogurt yok senağlamayarım su bardagına 2 cay kasıgı yogurt koydum metişin hırkalarıyla sardım sarmaladım ama altı azcık yogurt gibi üstü sütsenağlamayani ayran gibi annecim beni affetbenneyaptımki

lüküs hayat konusunda yalnız olmamak ii ama siniri nereye bağlayacağımzemuszemus
bi de nil uyurken üstünü açıo,uyku tulumuna koysam yukarı çıkıo,naapsam?

dünür kızma kocişe,harcamak için kazanıo ya ondan gecikmiştir..(bask canım ikimizde dul kalırsak olmass:) )
monte ben de beceremedim,ekinsunun cevabını bekleyeceğim..

asık nbr pipiniz nasıl
bende regl olmadım cok rahatım
napcaz bu yogurtları kızlar yaaaaaaaaaaaa
linay oglumun yogurt annesi olur musun

mayalayacağın süt serçe parmağını süte batırınca dayanabileceğin kadar sıcak olsun filizcim,üstünde kalan suyun çekmesi içinde yoğurdunu açtıktan sonra üzerine kapak örtmeden buzdolabında en az 2 saat bekletmek bide böyle dene bakalım...eskiden çok güzel yoğurt mayalardım ,uzun zamandır bende yapmıyorum ama önümüzdeki hafta başlarım artık, çalışınca üşeniyorsun herşeyin hazırına alışıyorsun..

bende misafirlikten şimdi geldim kızlar,burada hava kapalı ama bunaltıcı bi sıcakta var ,kapalı yerde oturmaktan sıkıldım, gittiğim yerden erkenden kalktım...

inanna üşüse açmaz daha ince birşey örtmeyi dene havalar ısınıyor zaten birşey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…