aslimı beklerken nbr, uzun zamandır yoktun..babası gördü mü kızını?
olsun mailine cevap gelir inşallah yakında sende üyeyim deyip numaranı adresini verirsin
kızlar, ben beğendiğim yazılara puan veremiyorum, ne iş? hep aynı kişileri takdir ediyorum da ondan sanıyodum ama, şimdi baktım farklı kişilere de olmuyo..
sen şimdiden üye ol ki cevap gelince üyeyim dersin rica ederim ne olacak benim bebişim 16 ocakta doğdu canım
linay 5 aylık bebeklerin yapabildikleri şeyleri okuyunca aklıma geldi betül daha dönemiyor ama geçen cuma altını değiştirmek için kanepeye dik yatırdım kakası kıyafetine çıkmiş bende kıyafet getirmekiçin odaya gittim içerde ablasıyla abisi vardı ama bu poposuyla kaymış onlar tutamadan düşmüşnasıl olduysa kafasının hem önü hem arkası vurmuş allahtan sert vurmamış sadece hafif kızardı ama çok ağladı kuzum.
linay 5 aylık bebeklerin yapabildikleri şeyleri okuyunca aklıma geldi betül daha dönemiyor ama geçen cuma altını değiştirmek için kanepeye dik yatırdım kakası kıyafetine çıkmiş bende kıyafet getirmekiçin odaya gittim içerde ablasıyla abisi vardı ama bu poposuyla kaymış onlar tutamadan düşmüşnasıl olduysa kafasının hem önü hem arkası vurmuş allahtan sert vurmamış sadece hafif kızardı ama çok ağladı kuzum.
bir de maille kendini hatırlatacan montesori bana adres istedikten sonra 4-5 gün içinde geldi
kızlar bebeğime hazırladığım mamayı anlatayım sizlere yarım kabak yarım patetesi haşladım iyiyce ezdim içine 2 kaşık aptamil 60 cc su 1 kaşık ta bebelac çavdarlı mısırlı 1 kaşık ta bizim özel mamamız doktor verdi bunlar muhallebi kıvamına gedi bebeğimin uyanmasını bekliyor ben daha ne yapayım Allahım
aylincim linkler için teşekkürler:)
chef çok uzun sürmez umarım uyanması yoksa bozulur o öğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?