2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tel istediler adres zaaten mailde yazmıştım göndercez dememişler üye olmalısınız demiş üyeyim dedim üyeyseniz tel verin demiş verdim. eee şimdi beni ararlarmı ne olcak ki

telefonuna bilgilendirme mesajları gelecek sana tekrar mail gelir belki en kısa zamanda gönderecez diye

herkese ii aakşamlar bende çıkıp süt sağacağım bebeğim yarın aç kalmasın hoşçaalın
iyi akşamlar canım,bol sütler...:ecrin_bebek:

ben de oğlumla köfte yaptım, hemen kaptı :ecrin_bebek:
kız analarına duyrulur delikafadulden
ana bizim topiğin bebişleri ne hamarat öyle bakem,aman bizde geri kalmıyalım ben yarından itibaren kendi yatağını toplatmaya başlıyorum.:roflol:

hoşgeldin talya:)
kıslar ben çıkıorum nil ilgi die ağlıo..
hoşbulduk canım,aman ağlatma kızımızı sonra görüşürüz canım...opuyorumnanaktan

ben de daha regl olmadım..
talya, özlem hoşgeldiniz..
ben den de şimdilik iyi akşamlar herkese, görüşmek üzereee..

asık nbr pipiniz nasıl
bende regl olmadım cok rahatım
napcaz bu yogurtları kızlar yaaaaaaaaaaaa
linay oglumun yogurt annesi olur musun

BU AKŞAM YAPACAĞIM GÜZEL TUTARSA SÖZ YOĞURT ANNENİZ OLURUM hihoyyyt

KENDİMİZE 3KİLO SÜTTEN YAPIYORDUM GÜZEL TUTUYORDU..

GAMZE YILMAZ magneti aradım çekiyorlarmış,hafta içi 4-6 arası tenha olur dedi ozamn gelemeyiz haftasonu olmazmı dedim cumartesi 3e kadar çekiliyormuş canım biz bu c.rtesi erken giderizz
sende ne zaman istersen

telefonuna bilgilendirme mesajları gelecek sana tekrar mail gelir belki en kısa zamanda gönderecez diye
Bebelaca üye olmak yeterlimi chef,bende şimdi üye oldum...CADIARZU

ben de daha regl olmadım..
talya, özlem hoşgeldiniz..
ben den de şimdilik iyi akşamlar herkese, görüşmek üzereee..
iyi akşamlar canım...opuyorumnanaktan

anaaaaaa talya ya misafir gelmemiş talya misafirliğe gitmiş:1shok:kıyamet alameti bunlar kıyamet
talya yarında öyle denerim artık

selam kızlar herkesler iyi sanırım aklımda kalanlara cvp yazayım

yıkadığım suyu kaynatmıyorum

yoğurdu paket sütlerden yapıyorum gayet güzel yoğurt oluyor

3 aydır regl oluyorum

son olarakta batuhan dönüyor bu kadar galiba

Son düzenleme:
anaaaaaa talya ya misafir gelmemiş talya misafirliğe gitmiş:1shok:kıyamet alameti bunlar kıyamet
talya yarında öyle denerim artık
bundan sonra böyle şekerim,ben atıcam kendimi sokağa erkendenki gelmeye fırsat bulamasınlar:lepi:kaydirigubbakcemile3

anaaa lajocondecum sen nasıl kaynatıyon kıı o suyu üşenemden bravo vallaalkisalkisalkis
kerem de hala dönemiyo
bende hala regl olmadım
heradan kopya çektim
öptümmm
kerem ağlıooooooooooooooooooo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
kızlar ka.validem geliyomuş eşim aradı şimdi(((((((((((((((((((((((((
böööööööööööööögggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya yuh ya ayda bir de gelinmezki ama hatta 15-20günde bir keremi bahane edip damliıyo valla bay geldi bana çok ayıppp

Ben hala deneyemedim su yogurt isini.

Benim kızda pek uzanmıyor yani oyun halısı aldık bakmakla yetınıyor acaba buyudukce
uzanmaya calısır mı?

Bıde kızlar bu oyuncaklar hep Çınde yapılıyormus. Kraft bile oyle Çınde yapılmayanını
nerden bulucaz. Pelus oyuncakları yıkıyormusunuz? Yuzeysel temizleyin dıyor ama
agzına sokacak yeterli olur mu kı? Ay cok sordum.

İsmiye bu arada gecmıs oldum. Ben sadakanın kazayı engelledıgne ınananlardanim.
Verilmis sadakan varmıs.

ya biz çıkamadık valla gene kociş geldi işi uzamış ama yinede fırçadan kurtulamadı buarada çağan uyudu uyanmasını bekliyoz
kıs monte sen bence makine al yorma anacım kendini

Kızım huzursuzlanıyor geçmişin hepsini okuyamadım...

Aylin abla bende senin yaşına geldiğimde 19 yıllık evli olacağım. Bende erken evlendim hiçte pişman olmadım doğrusu.. Bu arada tablo bende açılmıyo açılsa büyük kaydedip eklicem.. ama açılmıyorki.. msn olsa ordan gönder dicem ama yok

aylin ablamı ne ablası kıs o bizden genç valla önemli olan yaş değil bacım insanın ruhunun genç olması aylinde o bakımdan 18 likleere taş çöıkartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…