2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar, ben beğendiğim yazılara puan veremiyorum, ne iş? hep aynı kişileri takdir ediyorum da ondan sanıyodum ama, şimdi baktım farklı kişilere de olmuyo..

aslimı beklerken nbr, uzun zamandır yoktun..babası gördü mü kızını?

iyiyim canim sagol ilk gun baya konustular babayla
Arasi iyi su an bayagi. Sanirim babaya daha duskun olucak. Allah bozmasin aralarini.

Kizlar ben banyo suyunu hazir suyla yaptiriyordum dizateri olmustu bir ara diye. yeni yeni cesme suyuyla yikiyorum . Ama yuzune su gelmeden kafasini yikiyorum. Hem boylelikle aglamiyorda. yuzunu sonradan hazir suyla yikiyorum.

olsun mailine cevap gelir inşallah yakında sende üyeyim deyip numaranı adresini verirsin

Bide kizlar ben dun eczaneden hipp alirken eczaci ya sordum bu mamalari, hipp humana
bide milupa nin kalitesi ayni ama bebelac biraz daha dusuk dedi. Ben alicaktim vazgectim.
Dogrumu yanlis mi bilemem ama kurt dustu icime. Sitelerini inceledim cok yarali bilgiler
var tariflar falan ama urunleri simdilik dusunmuyorum.

neyse kizlar size doyum olmuyor ben kofte yapayim acikir bizimki birazdan . gorusuruz

olsun mailine cevap gelir inşallah yakında sende üyeyim deyip numaranı adresini verirsin

mailime cvp gelince cepbebeye üye olcam dimi başka yapılcak bişey yok dimi ilgin ve yardımın çin çok teşekkür ederim canım seninkide 4 ay 2 haftalık dimi benim bebeşim öyle 27 ocak doğumlu tekrar teşekküler

kızlar, ben beğendiğim yazılara puan veremiyorum, ne iş? hep aynı kişileri takdir ediyorum da ondan sanıyodum ama, şimdi baktım farklı kişilere de olmuyo..

bir kişiye puan verdikten sonra 20 kişiye daha vermen gerekiyor ki aynı kişiye yine puan veresin..yanlış bilmiyorsam böyle olmalı..

ya ben sorcam kaç gündür,nil ana kucağında inio yere,napçam ben devamlı benle..
bi de vuruo koltuğa,bana,bacağına??

sen şimdiden üye ol ki cevap gelince üyeyim dersin rica ederim ne olacak benim bebişim 16 ocakta doğdu canım

bir de maille kendini hatırlatacan montesori bana adres istedikten sonra 4-5 gün içinde geldi
kızlar bebeğime hazırladığım mamayı anlatayım sizlere yarım kabak yarım patetesi haşladım iyiyce ezdim içine 2 kaşık aptamil 60 cc su 1 kaşık ta bebelac çavdarlı mısırlı 1 kaşık ta bizim özel mamamız doktor verdi bunlar muhallebi kıvamına gedi bebeğimin uyanmasını bekliyor ben daha ne yapayım Allahım

linay 5 aylık bebeklerin yapabildikleri şeyleri okuyunca aklıma geldi betül daha dönemiyor ama geçen cuma altını değiştirmek için kanepeye dik yatırdım kakası kıyafetine çıkmiş bende kıyafet getirmekiçin odaya gittim içerde ablasıyla abisi vardı ama bu poposuyla kaymış onlar tutamadan düşmüşnasıl olduysa kafasının hem önü hem arkası vurmuş allahtan sert vurmamış sadece hafif kızardı ama çok ağladı kuzum.

yok uyandı canım ama yemedi acıkana kadar emzirmeyeceğim yine de yedircem onu çünkü emsede sütüm yok onu doyuracak kadar hiç olmazsa 2 öğün birşey yese sütüm birikecek o inatlaşırsa ben de inatlaşacağım ne zormuş çoçuk bakmak beeee

linay 5 aylık bebeklerin yapabildikleri şeyleri okuyunca aklıma geldi betül daha dönemiyor ama geçen cuma altını değiştirmek için kanepeye dik yatırdım kakası kıyafetine çıkmiş bende kıyafet getirmekiçin odaya gittim içerde ablasıyla abisi vardı ama bu poposuyla kaymış onlar tutamadan düşmüşnasıl olduysa kafasının hem önü hem arkası vurmuş allahtan sert vurmamış sadece hafif kızardı ama çok ağladı kuzum.

canım benim ya, bi de içli ağlamıyolar mı yürek dayanmıyo..neyseki ucuz atlatmış..

linaycım ben de öyle biliyordum da, bu sefer cimri davranmışım heralde :1closedeyes:
bir türlü dolmadı gitti şu 20, dedim şaşırdı heralde veremiyorum artık..ama şaşırmamışlar, doğru saymışlar -tatlicadiarzu-

ismiye benim tosbikte pek dönemiyor 5 buçuk aylık olmasına rağmen, ama özellikle altı açıkken bacaklarını kaldırıp yere attıkça kendini kaydırıp yer değiştiriyor..büyük ihtimal betüşte öyle yapınca kaymış olabilir..geçmiş olsun fıstığa kıyamam yaa..

bir de maille kendini hatırlatacan montesori bana adres istedikten sonra 4-5 gün içinde geldi
kızlar bebeğime hazırladığım mamayı anlatayım sizlere yarım kabak yarım patetesi haşladım iyiyce ezdim içine 2 kaşık aptamil 60 cc su 1 kaşık ta bebelac çavdarlı mısırlı 1 kaşık ta bizim özel mamamız doktor verdi bunlar muhallebi kıvamına gedi bebeğimin uyanmasını bekliyor ben daha ne yapayım Allahım

eline sağlık chef, neden sebzelerle mamayı karıştırıyorsun özelliklemi yapıyorsun..sebzeyi öğün olarak çorba gibi versen..doktormu dedi..

aylincim linkler için teşekkürler:)
chef çok uzun sürmez umarım uyanması yoksa bozulur o öğün:(

bişey değil canım işinize yarasında :)

tek sebze çorbası denedim içmiyor ki canım sebzelerin içine farklı tatlar katıyorum yesin diye onu da zorla 5-6 kaşık yedi yarısı duruyor

aylin ben size maşallah dedim mi:uhm:evliliğiniz için,maşallah:nazar:
ismiye geçmiş olsun canım..
ben de nili uyuttum,bakalım ne kadar uyuyacak??

Back
X