linay ben de dün diyecektim de acil çıkınca kaldı.. sen ne güzelmişsin öyle a.s, kaç yaşındasın orda..
aylin yaben ne soracaktım tam olarak eşime gösterdim bizim tabloyu büyültüpte yüklesinler gibi bişiler dedi ama ben anlamadım
ben çalıştığım için günde 300 cc sağıp bırakabliyorum ancak 100 cc de aptaml 2 veryor k.valide bazen çok acıkıyormuş 2 kere veriyormuş gitgide azalıyormu ne? sütümüz.
ona rağmen çok kilolu değil arkadaşınkine bakıyorum geçenlerde geldiler bize nasıl tombik bişey bizimki zayıf kaldı yanında ben sütümü vercem diye inatmı yapıyorum acep açmı kalıyor bu seferde mama verip duruyoruz geçen ay götürdüğümde doktor ek mamaya geçmiyelim dedi gerek görmedi ama 1 2 defa aptamil ver bişey olmaz dedi nerdeyse 4 ay 2 haftalık çağan bebek ve 7.100gr 62cm normalmi sizce[/QUOT
Gamzecim bence gayet güzel kilosu..300 cc günde yetiyormu yavruya benimkine yetmiyor okadar süt..öğlenleri emziriyorum o yüzden..
ben çalıştığım için günde 300 cc sağıp bırakabliyorum ancak 100 cc de aptaml 2 veryor k.valide bazen çok acıkıyormuş 2 kere veriyormuş gitgide azalıyormu ne? sütümüz.
ona rağmen çok kilolu değil arkadaşınkine bakıyorum geçenlerde geldiler bize nasıl tombik bişey bizimki zayıf kaldı yanında ben sütümü vercem diye inatmı yapıyorum acep açmı kalıyor bu seferde mama verip duruyoruz geçen ay götürdüğümde doktor ek mamaya geçmiyelim dedi gerek görmedi ama 1 2 defa aptamil ver bişey olmaz dedi nerdeyse 4 ay 2 haftalık çağan bebek ve 7.100gr 62cm normalmi sizce[/QUOT
Gamzecim bence gayet güzel kilosu..300 cc günde yetiyormu yavruya benimkine yetmiyor okadar süt..öğlenleri emziriyorum o yüzden..
yok canım yetermi hiç 300cc k.valide sabahlrı aptamil veriyo 100cc lik bzen 2 kez veriyor
gerçekten iimi kilosu ama keşke hiç mama vermeden sadece anne sütü alsalar mama verince çok üzülüyorum eskiden ne güsel adece emerdisenağlama
İNCİ bende aynen öyle yapıyorum şekerim..ee neden bizim listemiz burda minicik çıkıyor ayy sıyırcam valla delikafadulden
Zeynep tam uyku havası vardı bugün burda da ,ama ben işe geldim mirmirmirmir
duygucummm SILA nın yeni şarkısını sana hediye ediyorum tatlım..kırılıp dökülsekte sev..meden uyumayalım diyor yaa..tam sana göre :)
ulen günaydın dedim nasılsınız dedim bişiycikler yazdım Çok üzgünüm çoook kimse almadı mı selamımı noluyo yaf sizekötükedihüsobakıııııııııııın ben cok alınganımdır söliiiiiiiiiim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?