2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında kilosuda çok düşük değilmiş canım yinede annelerin içi rahat etmiyor tabi senide anlıyorum canım muhallebi falan versen tatlı şeyleri sever belki
dünürüm geçmiş olsun takta bir an önce iyileşşsin

ben çalıştığım için günde 300 cc sağıp bırakabliyorum ancak 100 cc de aptaml 2 veryor k.valide bazen çok acıkıyormuş 2 kere veriyormuş gitgide azalıyormu ne? sütümüz.
ona rağmen çok kilolu değil arkadaşınkine bakıyorum geçenlerde geldiler bize nasıl tombik bişey bizimki zayıf kaldı yanında ben sütümü vercem diye inatmı yapıyorum acep açmı kalıyor bu seferde mama verip duruyoruz geçen ay götürdüğümde doktor ek mamaya geçmiyelim dedi gerek görmedi ama 1 2 defa aptamil ver bişey olmaz dedi nerdeyse 4 ay 2 haftalık çağan bebek ve 7.100gr 62cm normalmi sizce

linay ben de dün diyecektim de acil çıkınca kaldı.. sen ne güzelmişsin öyle a.s, kaç yaşındasın orda..

sağol şekerim 3-4 yaşlarım sanırım..boynuma da tesbihten kolye yapmışım kokoşluk ozamandan varmış demek zemuszemus

aylin yaben ne soracaktım tam olarak eşime gösterdim bizim tabloyu büyültüpte yüklesinler gibi bişiler dedi ama ben anlamadım

exceldeki tabloyu nasıl print scren yaparız dicektin..sadece tabloyu istiyoruz anladınmı şekerim.. :))

yaa net çok yavaş kaç kere yazdım hepsi uçtu :bbo:

duygucum geçmiş olsun canım..eğlenceli neşeli hatunsun yahuu bırak sinirim miniri keyfini çıkarmaya bak..o kolilere öyle koyduysa o gidince sende değiştirirsin takma boşuna kafana şekerim..adamları böyle idare edicen işte..

inciii ne cadısın hee bebalacı bile yola getirmişsin ben çoktan üye oldum ama hala gelmedi bişey,bende yazayım inciye göndermişsiniz bana da gönderin diyim :jeyyar:

f ebrar kıs senina dın ne böle yazması zor geldi bana canım milupa sevmediyse bebeak dene benim oğlumda milupa sevmemişti olmadı hero denicen kıs deneye deneye bulcan seninkinin damak zevkini yılmak yok yola devam hehe sloganda attım yani :jeyyar:

aylinnnnnnn bacım hangi görüntünün çıktısını alıcaksan onu ekranda görüceksin örneğin excel tablosunu alacaksan ekranda excell acık olmalıymış sonra klavyeden print screen tuşuna basıcan sonra bir resin programı açıcan örnek olarak photoshop veya paint gibi. sonra yeni bir sayfa açıp yapıştır komutunu kullanıp yapıştırcan sonra resmi pc ye kaydedicen resmin üzerinde oynama yapabilmen için resim programlarını kullancakmışısın anladın dimi

tünaydın ocak anneleri..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
2 günlük koşuşturmadan sonra bugün güzel bi uyku çektim..sabah 6.30 ta kalktı naz hanım saat 09:00 da ablasını okula önderdik,o aradada bi yağmur bi rüzgar oh be özlemişim valla serin havayı,o saatten sonra kızımın karnını doyurdum ikimizde bi kafayı vurduk deliksiz 3 saat uyumuşuz,canım kızım benim annesine acıdı...:ecrin_bebek:

başakçım bugün kimseler glmiyor canım ,çünküm ben gezmeye gidiyorum yine birileri aramadan evden kaçıyorum anlıyacağın...
gamzecim çok güzel bebişinin kilosu maşallah benimki 4,5 aylıkken kilosu 6.200 idi ona bile gayet iyi gidiyor dediler .ama benimde sütüm yetmiyor artık 1 aydır ek besin takviyesi yapıyorum günde toplamda 240 cc aptamil 2 veriyorum.şimdide bebelac aldım onu deniycem..

kızlar ben kaçtım,artık gece görüşürüz,çok kaynatmayın sonram oku oku bitmiyor..zemuszemuszemuszemus

ıNCı bende aynen öyle yapıyorum şekerim..ee neden bizim listemiz burda minicik çıkıyor ayy sıyırcam valla delikafadulden

Zeynep tam uyku havası vardı bugün burda da ,ama ben işe geldim mirmirmirmir

duygucummm SILA nın yeni şarkısını sana hediye ediyorum tatlım..kırılıp dökülsekte sev..meden uyumayalım diyor yaa..tam sana göre :)

ulen günaydın dedim nasılsınız dedim bişiycikler yazdım Çok üzgünüm çoook kimse almadı mı selamımı noluyo yaf sizekötükedihüsobakıııııııııııın ben cok alınganımdır söliiiiiiiiiim size

anam ben gidiyom trübün dolmuş ama yapcek bişi yok kızlar biraz daha oyalanırsam yakalanıcam birilerine,chef,ebru,gamze,gülsü,ianna,inci,ismiye,aylin,filiz öpüldünüz kıslar...opuyorumnanaktan

talyacım ii uykular olsun ,yarasın,şimdik de ii gezmeler..
ebrar kilosu ii ama bu ay az almış..
aylin gözler hiç değişmio ben de ordan anlamıştım sen olduğunu:)
akşam sustum ben de sabah değiştiririm die kolileri ama bu sefer dee ondan kavga çıkmasın die kaldı öle:)
ayrıca teşekkür edeim geçmiş olsunlara:)

ay sen beni çözmüşsün anam çok beğendim ben o şarkıyı:teytey:

günaydın anamhihoyyyt
bak nilde şarkı söölüo sana:teytey:

tünaydın kızlar bugün biraz erken kalktık 11 buçukta telefon geldide 1 saat telefon muhabbeti eşime öğle yemeği bana kahvaltı mutfağı topla gel geçmişi oku bu saat oldu
şimdi de belkim süt yapar diye aşure yapıyorum
duygu sana özel merhaba özel ilgi üzgünsün diye ayrıca geçmişolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…