2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben pursaklardayım canım biliyorsan buraları.havaalanı yolunda.burda yaz kış esinti oluyor..sıcak olunca bir şey olmaz dedim çıktım.inşallah olmaz.

evet baya uzakmış ben ankaranın bi ucundayım swen diğer ucunda şutarafagitti
olmaz inşallah
 
dünürcüm dikkat et kendine....tansiyon şakaya gelmez...
benimkide kucağımda uyuyor.yerine koysam uyanacak biliyorum....
 
merhaba ekinsu,herkesler trübünden bakıyor bugün,kızlarrrrrrrrrr bende küsçem ama.
 
ayyy bunları kolay uyutmanın bir yolu yok mu ya..bas düğmeye uyusun..benimki benden inat çıktı, sonunda kanguruda uyudu..gözleri kızardı, mızırdandı mecbur kaldım
 
biri bu saatte günaydın mı dedi??:1shok:



nerde oturuyosunuz siz ? ben öğlen çıkıp arkadaşımla buluşcaktım sonra baktım camdan ağaçlar sallanıyor cesaret edemedim

canım bizde ikigündür böyle biraz keyifsiz duru sabat 6 yattık bu saat günaydınımız oldu.
 
slm arkadaslar nasilsiniz bizde kizimla dün doktor randevusu vardi kizim 68 cm bide masALLAH 6650 gr bide dün ikinci asimizi olduk dünden beri benim kizimda nesesiz bide atesi var dün gece yatarken fitil yaptim ama simdide biraz huzursuz acaba ne kadar sürecek böyle?
 
ayça bende iki gündür yürüyüşe çıkıyorum,çıkarkende betülü kanguruya koyuyorum 10 dakika sonra uyumuş oluyor,eve giriyoruz gözler faltaşı kızım evde uyuda bende bir işin ucundan tutuyum diyorum ama ne fayda.
 
maşallah kızına
biizm aşıdan sonra ertesi günde ateşi vardı akşamına kalmadan geçti
 
kızlar liste yaptım ama küçük çıkıyor,bilen varsa nasıl büyük yapılacağını söylesin bi zahmet kafamçokkarıştı
 
aylin kız eline sağlık çok güzel olmuş ama bende tam okunmuyor yazılar silik, aralık annelerinde vardı böle bir tablo seninde dediğin gibi ben sormuştum ama yapamamıştım
bu arada yarın hava sıcak olursa gelebilirim demiştin ya bir ara bekledimde gelmedin şekerim
talyacım sanada merhaba canım geçmişi okumaktan anca yazmaya sıra geldi
 
ooo canım benim neyi var neden keyifsiz??


kabızlık canım yaa yapamıyodu üçgündür ama çok şükür bugün iki kez yaptı artık inşallah bugün daha erken uyur.gerçi bizim erken dediğimizde 12 gibi oluyor ama zaten bizde geç yattığımız için işimize geliyo açıkçası.
canım sen milupanın muhalebisini kullandın mı yokssa sadece biberon mamasımı kullanıyosun.
inaysa sende cevap ver bakem bana.şimdi eşim eczaneden milupanın mualebisinden getirmiişte hazır çorba gibi paketlerde az yani birkaç kullanımlık.denemek amaçlı.sen kaç kaşığa ne kadar suyla yapıyosun.yada kendi sütünlemi yapıosun.bizim kız bunuda sevmedi en fazla 10 kaşık yiyo,tadı pek şekerli değil ya o nedenle sevmedi sanırsam.napcam bu kızla bilmiyorum anne sütü,su ve elma suyundan başka hiçbişi yediremiyom ben yaa:1no2:
 
ya kızlar esra nerde ya göremiyom ben onu dünden beri.
bana şu eski tickerden yapacak bi gönüllü arıyorum esra vardı ama hem yok hemde monteye bana nazlıcana kıgzın yapmıycakmış:roflol:
 
iyi bari yaptığına sevindim :)
ben biberon maması veriyorum muhallebi nasıl yapılır bilmiyorum ama dün özlem yaptı o biliyodur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…