2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bız sızı takıp edıyoruz bu yuzden eyvah dedım demekkı yakında gcelerı aglayarak uyanmaya baslayacak (
hep oyle oluyor okuyorum genel sorunları 2 hafta sonra bende ya gecen yazmıstınız soyle boyle olmustu sızın kuzulara ne yaptınızda gectı dıye yakınmaya baslıyorum :))))
 
kızlar bizim verem aşımız daha yeni kabuklanıyor,sizde durum nasıl.

bende tam bunu soracaktım..bizimde bir haftadır baya kabuk oldu..öncede kızarıklık vardı.kabuk altında sivilce gibi olmuş?normal mi acaba.pazartesi aşımız var göstereceğim.
 
kıslar ben kaçar daha yemek yapıcam çağanın banyosu var bu akşam ben ikigünde bir yıkıyorum çağanı acaba hergünmü yıkasam siz napıyosunuz
 
cevaplarınız için teşekkürler kızlar,barcli ben bu gün tek kata düşürdüm ama üşüdüğünü hissedersem tekrar iki giydiricem,bizim bura hala biraz serin.
 
ismye bende düşüreyim diyrm ama korkuyrm hasta oolursa die...külotlu çorapta giydiyrm hala ama kalın değil muz çoraplar oluyo ya onlardan
 
ismiye betülün saçları ne kadar güzel olmuş öle çok tatlı maşallah...sen mi kestin önlerini öle yoksa kendi mi öle düz
 
sağolun kızlar rahatlattınız.kabuk tutabileceğini biliyordum da bu gün sivilce gibi olmuş görünce korktum.hemşireye kabuk tutmazsa aşı tutmamışmı oluyor diye sormuştum.yok o eskidendi kabuk tutması şart değil demişti..
 
ismiye betülün saçları ne kadar güzel olmuş öle çok tatlı maşallah...sen mi kestin önlerini öle yoksa kendi mi öle düz
teşekkürler teyzesi,izne gidince halamız kesti gözüne giriyordu artık.sizin oralar baya sıcaktır,artık yavaş yavaş alıştırmak lazım yoksa birden yazlıklara geçersek daha zor olur diye düşünüyorum.
 
burda sıcaklar başladı soğumaz gibi hava bende yavaş yavaş atım bari çünkü uyurken kafası terlioo
 
barcli terlemesi daha kötü,çocuk kaç defa hastalandıysa hepsi terden oldu.ben bazen elvini bizim kıza benzetiyorum bilmiyorum artık banamı öyle geliyor.
 
arkadaslar acele cevao verebılırmısın kaana mama hazırlıcam aptamıl 1 devam maması oluyormu hıc anlamıyorum nedır ıkısı arasındakı fark
 
neyle arasındaki farkı soruyorsun özlem anlamadım ben. aptamil 1 kullanabilirsin 30 ml suya 1 ölçek
 
mamayı sade yemıyor pırıc unuyla yapıcam
pırınc ununa devam maması eklenıyormus ya aptamıl 1 olurmu yanı dıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…