2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iiyi geceler herkese.umarım keyifler yerindedir.

iki gündür giremedim siteye gezmekten yorulmuşum geçmişide okuyamadım.arkadaşlar zahmet olucak ama biri bana özetlerse sevinirim.
 
çocuklar sevildiklerini mimiklerden ses tonundan anlıyolar..bizimki de güler arada sesli..bi de ben bikaç gündür baya büyük çocuk gibi davranıyorum..ayağımda hoplatıyorum, uçak yapıp uçuruyorum, hırpalıyorum..o zaman ağzı kulaklarında kıkır kıkır oluyo, gamzesi de çıkıyo doyum olmuyo valla..o da ben de çok keyif alıyoruz..
 
iyigeceler balım..valla herkes süt kıtlıgından ve bebişlerin emmek istemeyişinden (enazından ben) şikayetçi..sen nasılsın?
 
ayça okadar çabuk büyüyorlarki,yaptıklarıyla şaşırtıyorlar bizi,baksana daha 4 aylıklar ama evdeki herkesietraflarında fır döndürüyorlar.
 
alisha nın naz ı fotoğraf çekinirken flashlardan rahatsız oldu, neyseki bişeyi yok..flash bebeklerin gözlerine çok zararlıymış bu arada..

elagülcenin annesi ameliyat olucaktı,eşinin ayağı kırıldı ve kardeşinin de haftaya düğünü olucaktı..

marsgta iltihap oluşmuş ateşi çıkıyormuş..

zeynebin büyük kızı çok kıskanıyomuş ufaklığı, zeynep bunalımdaydı..

haberler kötü be balım..aklıma gelenler bunlar.. ((
 
valla gözümün önünde büyüyor resmen ismiye..hergün yatırdığım alt açmadan, yatağından, kıyafetlerinden gözlemliyorum..hele olaylara tepkileri..artık sarılıp yatabiliyoruz oğlumla, sabahları alıyorum yatak keyfi yapıyoruz..önceden kırılacak, biyerine bişey olucak diye sakınırken, şimdi daha rahat davranabiliyoruz..4 ay bile epey farkettiriyomuş..
 
flashın zararlı olduğunu tahmin etmiştim o yüzden merceğe bakarken çekmiyordum iyikide çekmemişim.. şimdi duydum iyice korktum..
 
onur la şehrazat birleşecekte, uzatıp duruyolar..heyecanlanacağımızı mı sanıyolar acaba CADIARZU
 
cnm biz de sakınıyoruz doğduğundan beri flashtan ama, gel de anlat çekenlere..çok zararlı, körlük bile yapabilirmiş diyorum..flashsız güzel çıkmıyo ama diyolar..bak sen olaya..şimdi gidince yine başlar bizim mücadele..gel de sinir stres olma klava:
 
selam hanımlar nasıl gidiyor keyifler yerindemi?

yarın işe gidicm bi bakayım size dedim..

ayça benim sıpada seninki gibi 2 gündür isteksiz gibi emerken ,her sese kafayı çeviriyor bir fırt çekiyor kafasını kaldırıyor,bende üstüne düşmüyorum gerçi belki geçiçidir..stoklardan yesin diyorum :)) senin yaptığın gibi bizimkine ablası yapıyor müziği açıyorlar altından giriyor üstünden çıkıyor çocuğun o da kıkır gülüyor ona :)

reyhancım yavrucun çok tatlı olmuş maşallh..

inaysa ben 26 mayıs ta doktora gideceğim..
 
haklısın ayça ,hele kendi işini görmeye başlasın benim kollarımdaki bebeğim ne zaman büyümüş deyip bu günleri özleyeceksin
 
annemde çekerdi tepki gösterdiğimde sizde neden olmadı derdi.. şimdi senden duydum iyice tepki göstercem kusura bakmasınlar vallahi.. önce can sonra canan. bide geçen bi haber okudum bilmem senin haberin varmı? kadın bebeğinin fotosunu çekmiş gözlerinde flash değişik patlamış ve gözlerinden rahatsız olduğu ortaya çıkmış.. onu duyuncada hıı zararı yok sanırım demiştim şimdi demiyorum :)
 
kızlar size doyum olmaz..yatıp uyuyayım bakalım belki uyanınca bu "süt reddetme kabusu" sona ermiş olur..:Saruboceq:
hepinizi iyi geceler, bol sütler..
 
teşekkürler ayçacım.özel olarak teşekkür etmeme izin vermediler:))

eymende böcüğüm diyince gülüyor bakıyor sanırım adını böcük sanıyor.

bende izlemiyordum binbir geceyi bugün final diye izliyorum.çokta yorgunum ama sonunu merak ediyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…