2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarr bisde gesdik gesdik geldik.bugün duru ağlamadı daha doğrusu ağladı ve ben hemen üstündekileri azalttım üstündeki penyeyi çıkardım sadece uzun kollu badi ve pijama altıyla kaldı sustu.sıcaktan sıkılıyo sanırım arabada ondan ağlıyordu soyunca sesi soluğu kesildi eve gelene kadar.ii oldu banada kafam dağaldı acık.
kıslar durunun uyku düzenini anlatırken sölemeyi unuttuğum bi diğer şeyde ben geceleri uyandırmadan düzenli olarak emziriyorum 3 saatte bir memeyi veriyorum ağzına güzelce emiyo gözünü açmadan.
 
bende su veriyorum kızlar doğduğundan beri günde iki defa bir sabah vitamininden sonra birde akşam yatırmadan önce iki çay kaşığı su içiriyorum.
 

geçmiş olsun canım,midesini üşüttü heralde benim kızdada oluyor ara ara bende karnına sıcak havlu kapatıyorum...


özlemcim ben koluna takılan oyuncaklardan aldım kolunu salladıkça ses çıkıyor,birde şu müzikli kitap tan aldım....


seda bende dün akşam farkettim, çok ağlıyordu, pijamasının altını çıkardım ve sustu,ondan sonra bi keyiflendi ki sorma bi agucuklar bi gülmeler,sanki az önce kendini yırtan o değil:uhm:
 
kızlar ben mutfağa kaçıyorum,yarın akşam arkadaşlarla günümüz var bende pasta yapıp götürücem kız uyuyorken yapıyımda yarına hazır olsun.....
 
merhaba kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum bebişlerinizle

esra kız bu kim kaç puan vermiş nerden anlıyoruz ayol , birde rotanın 2. dozu 2ay sonramı oluyor

kullanıcı panelini aç orada göreceksin canım..aşıda 2 ay arayla oluyor.biz 3, ay da yaptırdık ikincisi 5.ayda olacak..
 
Bizde birandan cıbı cıbı yapıcaz teyzeleri... Dua edinde şu mız mızlığı geçsin..
 
Bizde birandan cıbı cıbı yapıcaz teyzeleri... Dua edinde şu mız mızlığı geçsin..

ettim bilem canım evinin sıcaklık derecesi ne bilmiyorum ama senin geçen sölediğin giydirme şekli çok gibi geldi bana canım sen daha ii bilirsin ama çok mızmızlandığı zaman giysilerini azalt bakalım sakinlerse sıcaktan bunalıyodur.malum havalar ısındı az çok evlerede yansıdı bebeklerde bunalıyo kızlar artık.
 
ya kızlar biri banada anlatabilirmi bu puan işini çok merak ettim yaa yani verilince ne oluyo.yada çok yüksek olunca ne oluyoo bende veriyom devamlı size ama ne işe yaradığını bilmiyorum
 
Tekrar merhaba,
bende iyiim balım.Evet ben de senin arkandan çıktım zaten:)))

Nohcoy fazla giydirilmek istemiyor bebekler.Ben doğduğundan beri ağladığında eğer susturamıyorsam, odasına götürüp ufoyu açıyordum.Üzerindeki kıyafetlerini çıkardığımda rahatlayıp gülücükler atmaya başlıyordu.Burada gündüzleri kısa kollu giydirmeye başladım ben.Şimdi daha rahat.Ama yine nedensiz ağladığında üstündekileri çıkartıyorum, rahatlıyor.Hele de altını açıp öyle bırakırsam değmeyin paşanın keyfine.

Son bir hafta-10 gündür çığlık atmayı öğrendi.Biz güldükçe o daha fazla çığlık atıyorkaydirigubbakcemile3Şimdilerde gülüyoruz ama ilerde ne yaparız bilmiyorum. Yatağında asılı oyuncaklara bile çığlıkla karışık laf atıyor:roflol:
Zeynepçim nasılsın_?Senin zilli ne yapıyor_?
 
sedakt bende bilmiyorum ama kıdem artıyor herhalde:))

eymende sesli sesli gülüyor bize değil ama evimize gelen kişilere.eve ne zaman farklı birisi gelse bakıp bakıp gülüyor onunla konuşsun ilgilensin istiyor.birde dönencesini çok seviyor.çıngırak veriyorum eline onu havaya kaldırıp saatlerce bakıyor ne olduğunu anlamaya çalışıyor galiba:)))
 
hoşgeldik waterfullcum
benimki emziği alınca direk uyku moduna geçiyo, uyumak için kullanıyo
bu arada oğluşuna maşallah çok şeker bi delikanlı olmuş maşallahhh
 
ii akşamlar:)
waterfullcum bu sayfada gördüm maşallahını ,teşekkür ederiss:))
ben de çıktım gene iice gezenti oldum valla eee napim çookk sıkılıorum,keşke biriniz burda olsaydınız:))
 
selamlar kıslar bugün outlete gittik oğluşumla baya gezdik ama bir sürü mağazaların restoranların olduğuy bir yerde bebek bakım odası yoktu bir restoranın içinde küçük bir bölme yapmışlar oğlanı orda emzirdim ay bebekli insanları hiç düşünmüyolar klavağluma diş kaşıyıcı aldık önceden fisher dan almıştık kalın gelmişti tam ağzına alamıyordu chickonun buldum 4 aylık için ince hem tutabiliyor elinde hemde ağzına rahat alıyor valla denedik sürekli ağzında tutmak istiyor dişmi çıkarcak bu oğlan ne buarada kıslar kanz da indirim var haberinz olsun ceylan varmı bilmiyorum bulunduğunuz yerde yazlıklar süper hele oğlanlar için olan slopetler harika bilginiz olsun birde migroslarda primalar mega paketler 20 ytl
 
dünürüm naber gelin kısımız nasıllar varmı bir istekleri bir arzuları :)
 
dünürcüm diğer topikte ilgilenmiyor diye serzenişte bulunmuşssun ilgileniyos cevap yazmıyon nazmı yapıyon sende valla erkek anaları bunlarıda hep alişha başlattı :)))))))))))))))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…