2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nuby çin malı bende alıcaktım biberonu bende drbraws aldım oda çin malıymış neye elimi atsam çin malı dikkat etmek gerekiyoÇok üzgünüm çoook
inaysa canım valla bilgisayar açık ama ben başında değildin güzelim benimde kaşıntı arasıra oluyo benim daha çok sanki cam kırıkları var ve uyuşuk saki ameliyatyerim :1shok:
 
Nasılsınız kızlar,
emelcim şampuanın adını yazdım, okudun mu_?Nasıl oldu Onat_?Yüzündekiler iyi mi şimdi_?Bizim geçti gibi şimdi.İlacı kullanmayacağım bakalım tekrarlayacak mı_?
Gülce sen nasılsın güzelim_?
 
watercim geldim cnm hadi bi el at bize:)))ama aysima uyanik hemen yapmamiz gerek cunku her an aglayabilir benim cadi
 
Son düzenleme:
msn adresin var mı hayatım_?Özelin açıksa oraya yazayım ben msn adresimi beni eklersin.Oradan yapalım daha kolay olur
 
cnm msnim yok daha dogrusu vardi hack ettiler ben de birdaha acmadim.buraya da arkadasimin adresiyle uye olmustum..bana ozelden yaz..
 
watercim acamadim cnm ya hic anlamam boyle seylerden..
ben en iyisi kizimin resmini buraya koyayim pembe de burdan baksin artik baska turlu yapamayacagim.
 
..........................................................
 
Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.kançiçeğim nihayet müstakbel gelinimin resmini koymuşsun.maşallah aysimaya çok şekermiş.biz de damatlığımızı giydik bak.bi kutu aptamil alır geliriz istmeye:)
 
saol dünürcüm....oh iyi olur gelmeniz ama bizimki aptmail pre :)))
kizlar kusura bakmayin resmi kaldiriyorum cunku kizima cok nazar degiyor malum biraz tombis de...yanlis anlamayin sozum size degil..
 
kızlar iyi geceler...
kerem 4 gündür gündüz uykusunu uyumuyor yani aslında uyuyor kucağımda yerine koyunca uyanıyor sizlerdede oluyormu bi arkadaş bu dönemde uykuya geçişte zorluk yaşarlarmış demişti ama ne yapabilirm hiç uyuyamıyor yavrum gündüz gece de bayılıp gidiyor
yardım edin kucağa alışmış diyolar doğrumu acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…