2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vallaha çok kaynatıyorsunuz bende yetişemiyorum artık.kusura bakmayın benim kız iyice durmuyor.kakasını hala yapamıyor fitilsiz.

Enelcim, zeytin yağı versen bir çay kaşığı. Ben ilaç kullanmıyorum, bir kaşık zeytinyağı rahatlatıyor egehanı.Bir dene istersen.Karnınada zeytin yağı ile masaj yapıyorum.
 
benim oglumda kabızlık yoktu 2 haftadır basladı fitile alıssın istemiyorum saf z.yagı içiriyorum yarın 4. gün az önce içirdim yagı inş. yapar da rahatlar yavrum fitil etkili mi?
 

Ay evet artık gözlerinden yaşlarda geliyor, çok tatlı oluyorlar.
Yüzünde ve göğsünde kızartılar oluşuyor ve kaşınıyor.Arada oluyordu ben gülsuyu ile silip bepanten sürüyordum.Bazen hiç birşey kalmıyor ama bazen çocuğumun cildi kıpkırmızı oluyor. Sanırım salyasından oluyor.Ama dr. alerjik cildi var ondan egzama olmuş dedi.Onun için bir krem verdi. Bugün akşam sürdüm ilk olarak bakalım yarına nasıl olacak miniğim.
 
İnşallah yapar canım, kaka yapamayınca zavallılarım nasıl gaz sancısı çekiyorlar.Çok üzülüyorum ama fitile alıştırmakta istemiyorum bende.
 
Bizimde kaka sorunumuz yoktu, geçen cuma başladı, 2 gün yapmadı, 3. gün tüm bezleri kakalı çıktı.Ardından yine bütün gün yapmadı, ertesi gün z.yağı içirdim yaptı.Bugün yine sabahtan beri yapmadı, yarın devam ederse yine bir kaşık veririm.Gazını çıkartıyorum, bacaklarını karnına doğru batırtıp, ama yine de tam rahatlayamıyor çocuğummm.
 
gecmiş olsun umarım krem fayda saglar.......
ewt yaaaa fitile alıssın istemiyorum ama z. yagını içerken sekilden sekle giriyo yüzü..........ıııııııııııyyyyyyyyyy ben olsam içemezdim yaw.......
yarın oglumla gezmeye gitcez arkadasa ikizleri var 7 aylık ben cok yakınıyorum yok durmuyo aglıyo cok kucakta filan gelde şükret haline dedi bakalım neler görcem:))
ben kactım herkese iyi geceler.....
 
İyi geceler canım, bende kaçıyorum zaten.
İki bebekle uğraşmak bizim yaşadığımızın torpillisi olmalı canım:)))))
 
kızlar günde 1 çay kaşığından 2 ye çıkardık zeytinyağını,sabah rezende çayı akşamda gece çayı 30 cc veriyorum yaptığımız masajlar cabası ama yine yok yine yok yapmıyor.
 

benimkide aynı işte canım ya.mahvoldum ben ama kıyamıyorum.fitil etkili 1 saat içinde bezi dolduruyor her seferinde sırtına kadar çıkıyor kakası çünkü 2 güne bir yapıyor fitille oda.kendi kendine bıraksam asla yapamayacak konumda.
 

sen heyet falan alıcam sanırım yoksa rapor hakkı 40 gün dönem bitmez,ben başlamak zorundayım ,çünkü okulun ingilzce öğretmeni olarak comenious projesine kabul edildik, biliosundur,mayısın sonunda 6 ülkeden öğretmen ve öğrencileri 1 hafta misafir edicez,yapılacak çok iş ver,müdürüm sürekli arayı başlayacaksın dimi deyip soruo,
şimdilik annem varda bakalım seneye nasıl yapcaz,bakıcıya bırakmak çok zor olacak


benimki uyandı emdi yine uyudu,meral nasılsın canım,görüşemıoruz geçmiş olsun egehana,ekinsudada vardı dimi benzer durum? bizimde konağımız dewam edıo,konağı geçiren oldu acaba ?
 
hadi iyi geceler herkese benim kız durmuyor yazık kıyamam alayımda kucağıma bari fazla ıkınmasın.zaten ıkındıkça yediklerini geri çıkarıyor.
 

seninki miydi adi emre olan..ay ben de diyodum biriyle adas ama kimle...bunadim mi ne unutmusum...tesekkurler bu arada herkesinki kadar yakisikliyiz iste...

napalim bize kiz veren yok..herkesler kapisilmis...senağlama neyse sen o misirli kizlardan birini kap...ben de burdan bulacam..hos biri yolda biri planda...:teytey:
 
rica ederim ne demek,benden başka kimse wermemişmi sana:lepi:
bu arada sizede geçmiş olsun,görünmez kazalar olabilio]

evet esracim ben baktigimda oyleydi..olsun ama ben hic beklemiyodum...tesekkurler bu arada...duse kalka buyuyecekler iste..
 
esra nbr.....
ayca oglun fotoda cok tatlı cıkmıs....
lida emre de cok seker.....
benimkinin uyku düzeni filan yok yaaaaaaa bu saat oldu uyuyucak hala....müzigini actım debelenip duruyo içerde ......

tesekkurler monte...ya bizde de duzen yok..ama uyku gelince anlayabiliyorum...bi de bizimkini mutfaga salincagina koyup getirince anlamiyorum o yuzden uyku saati geciyo ve duzen muzen kalmiyo..ama bugun akillandim..iki saat uyanik kalinca memeyi agzina veriyorum eger tepiniyosa uyku gecmek uzere yok uslu uslu emiyorsa az daha var...sen de bi dene istersen belki sen de de ise yarar...
 
oğluşun çok tatlı maşallah lida.)))

ay simariyoz teyseler...coook tesekkur ediyoz...sizin kizlar da guzel hep diyom da alamiyom -tatlicadiarzu-

ay bu arada emreyi goren herkes ay ne guzel bebek babasina benziyo diyor..ben de heee diyorum...ama valla bigun diycem ben cok mu cirkinim...aaaaaaaa klava:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…