- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
selam kızlar nasılsınız
aklıma bir şey geldi az önce burada kala kala kaç kişi kaldık düşündüm çoğumuz birbirimizi facebooktan gördük tanıdık ama ben mesela Filiz (Kuzi) seni tanımıyorum ve çok merak ediyorum senin facebook yok mu tanışalım kız:)
aklımdakileri yazıyorum şimdi unuttuklarım olursa ekleyin bakalım kaç kişi kalmışız:) başlıyorum :))
Sepetçi: Serpil
Marsg: Derya ( Derya senin de face yok bende )
Nazobülo: Nazlı
Kuzi: Filiz
İnanna: Duygu
Waterfull: Meral
Barcli: Burcu
Durusuuu: Hatice
Accu: Hülya mı? Arzu mu? :)) Ben Hülya biliyorum ama bir türlü de öğrenemedim accucum ya kusura bakma
Elagülce:Gülce
Sedakt: Sevda
Alisha:Ayşegül
Montesori: Filiz
Linay34: Aylin
Ekinsu : Emel :):)
gel tanışalım kız emel :))) ben aslında face'ye şahsen tanımadığım kimseyi eklemiyorum, hatta serpil'le de konuşmuştuk daha önce bunu, genelde aile ve arkadaş çevrem vardır, özel resimlerimiz falan ortalıkta dolanmasın diye ama gerçekten biz artık bildiğin arkadaş olduk burda ve yukarıdaki isimlerin hepsini şahsen tanıyomuşum gibi hissediyorum, o yüzden ekleyebilirim sizleri, hatta açılışı Nazlıyla yaptım, dürtmüş tü beni faceden :))) bayağı da azalmışız he, Alisha da pek girmiyo nedense artık.
iyigeceler ...
bikaçgündür duru hastaydı bu gün dr.götürdüm bronşit olmuş 10 gün antiyotik ve kontrole mutlaka getirin dedi dr.ay valla okula doğru düzgün gidemedi enerjisinide atamıyo ayyy herşeye gözyaşlarıyla ağlıyo bende 3 gün yıllık izin aldım ama çalışmak daha iyimiş sanki ...
bu arada kombi bozuldu servis 470 tl istiyo valla yenisini almak daha mantıklı sanki eski araba gibi sürekli arıza veriyo(
of ya bitmiyo hastalıkları yani, inşallah çabuk atlatır, bencede çalışmak daha iyi ama bu seferde evde aklı kalıyo insanın, o nebiçim arızaymış öyle direk değiştir bunu desinler bari :)
Benimde buzdolabı bozuldu, zaten her sene bir arıza yapıyoda neyse 150 TL ile kurtardık işi gittiği yere kadar.