Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzi aldım msj emel e yazdım özelden msj atıcaktı adresi ama hala bişey yok sen biliyosan yollasana adresi özelden...
botox göz kapakları içinde yapılıyo canım ama işin ehli biri yapması lazım ...eşim bu yaştan sonra sahneyemi çıkıcan diyo:)))
Günaydın kızlar.
Geçmiş olsun duygu, inşallah bir şey yoktur nilin.
Kızlar, bizim kreş kapanıyor.Bugün son günleri burada.Sağolsun kreş sahibi marmariste bir kreşle anlaşmış.Aynı ücrete, servisi de dahil içine.
Son zamanlarda kreşin zor günler geçirdiğini biliyordum zaten.çalışanlarla da sorun yaşamış kadıncağız.Dün konuştuk, kapatıyorum 7 öğrenci kaldı kaldıramıyorum masrafları dedi.
Tavsiye ettiği kreşe gittim.Oldukça kalabalık, 3 grup var, her grupta yaklaşık 10-15 öğrenci var.Facebooktanda kreşin resimlerine baktım gitmeden, oldukça fazla aktiviteleri var.
Hoşuma gitti.Burada aktivite filan olmamasına canım sıkılıyordu.
Bakalım yarından itibaren yeni kreşe başlayacaklar.Bir süre deneyeceğim, eğer hoşumuza giderse, hem egehanın hem bizim devam ettireceğim, olmazsa başka bir yer arayacağım.
Küçük yer olmasının dezavantajları da bunlar işte.Bir tane daha var, millli eğitimin, o da 3,5 a kadar bana uymuyor.Öğretmen olmam lazım oraya gönderebilmek için:)))
Sadece onlara uyuyor saatleri.
En çok sorunu sabah saatlerinde yaşayacağız.Biz 7,5 gibi uyanıyorduk, yarım saat yatakta boğuşuyor, ondan sonra giyinip, 8,5 - 9 arası çıkıyorduk.
Şimdi servis 7,5-8 gibi alacak, çünkü bu kreşten gidecek bir çocuğun ailesinin işi 8 de başlıyormuş.Onlar 7,5 gibi götürüyorlarmış çocuğu kreşe.
hatice ameliyat oldunmu canım?