- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NAZLI SENDE AZ çürük değilmişsin hani. allah bi daha ameliyat masası göstermesin..
filiz valla ne biliyim yaa zor iş. bende bizimkiyle konuşurum bazan oda sen kendini görmüyosun ben belkide senin yüzünden böyleyimdir diyo. o haklı çıkıyo. benim derdim en fazla pc başında vakit geçirmesi. ama geçenlerde ayıptır söylemesi beni çok çok sevdiğini söyledi. iyi benim içiçn ne yaparsın dedim. herşeyi dedi. mesela dedim sen söyle yapayım dedi. bende pc yi bırak daha az vakit geçir dedim dedim tamam dedim o gün bugündür öyle yapıyo çağanla daha çok ilgileniyo. benim istediimde o zaten daha çok oynasın. çağanda daha mutlu bende..
ooyy plates vardı bugün ordan çık alışverişe git ordan eve gel yemek hazırla onada yardım etti çabuk bitti o fasıl. oturdum saat 9 buçukolmuş..
gülce iyi senin kız o zaman. büyüynce kendi süslenir artık..
meral sizin işler yoğun galiba diycem eskiden daha sık yazardın
dün çağan eve gelince anneberen kolumu ısırdı amaa amaa ben de onu ittirdim ısırınca dedi. ee sorca ya sen bişey yaptın mı diye baştan cevaplıyo. azcık ağladım anne acımıştı ama çok ağlamadım az dedi. öyle olunca üstelemedim. bugün gelince bi daha söyledi. ellerini yıkaması için kolunu sıvadığımda bi baktım kolu mosmor. resmen et koparcakmış nerdeyse. derisi kalkmış falan. görünce o kadar üzüldüm ki niye bakmadım dün diye. o gazla müdürü aradım. dedim bunla ilgili defterde bi not yok. eski öğretmenimiz ufacık bişey olsa yazamadıysa bile mutlaka arar söylerdi. ha dedim eğer görmedi de yazmadıysa o daha büyük hata sonuçta merdivenli bina çocuklardan biri birinide ittirebilir bunla onun arasında fark yok dedim. kadın tabi çok mahcup oldu. dedim öğretmenimizi seviyoruz sorun yok ama kolunu görünce de içim gitti. yavrum bide az ağladım anne çok ağlamadım diyo. bende canınacıyınca ağlayabilirsin durduk yerde ağlamak ayıp dedim. neyse bunu konuştuk bugün atatürk müzesine gitmişler. çağan arkasına yaslanmış dalmış uzun uzun seyretmiş incelemiş müdür anlatıyo böyle..
neye bakıyosun öyle diye sormuş. çağanda şimdi babam gibi olmak isterdşm işte demiş. neden ki daha yukardan bakabilmek için mi demiş. yokk zaten görebiliyorum da babam gibi olsaydım o zaman daha iyi anlayabilirdim demiş. kadın şok olmuş tabi. ağlamamk için kendimi zor tuttum bu nasıl bi laf nası bi duygu anlamadım ben diyor. dedim bendee..
bizimkilerde ataturkin kçşküne gittiler dün... nasıl geçti kızım ...çok kötüydü:)) niye.. atatürk yoktu :)) kızım atatürk öldü ya nasıl gelsin ... fotografları varmış. kıyafetleri yatakları.. birde ülkü hanımın saçına takmış. kısacık erkek gibi çok çirkinmiş :)))
hay allahım dedim nelere takıyorsun be çocugum..
bir de dilara çıktı başımıza.. 3 yıldır bu okuldaymış. herkese ögretmenlik taslıyormuş höt zöt müş biraz :))
tabi bizimki yememiş :)) baskın çıkmış .... ögretmen diyor birini masanın bir başına ötekini diğer başına oturtuyorum diyor... kadının işi zor :))
jimnastik dersinde takla atmış madalya kazanmış ... koşuda kaybetmiş. sinirlenmiş. kazanana kızmış niye sen kazandın ben kazanamadım diye.. sonra öpüşüp barışmışlar...
bu hırsı umarım ilerde derslerinde de olur .... kaybetmeye hiç tahammülü yok.. üzüntüsünüde mutlulugunu da tavanda yaşıyor resmen ...
Vaaay filiz yendim diyosun o zaman burda artık iş birazda sana düşüyo ya bi sakinleştirici alıcan yada sabır diyecen biraz hoş sözler söyliycen ne bilim şimdi mesela bi msj at eşine onu sevdiğini özlediğini söle noldu hayırdır derse içimden geldi de oda anlar zaten bi ev süpürdüm çocukları uyuttum diye böyleyse biraz daha özverili olsam nasıl olur der en azındam dene denemekten ne çıkar biz arada yaparız eşimle bi cepten faceden msj atarız telefona not yazıp alarmı kurarım yani aşkı ayakta tutmanın püf noktaları :):):)
iyigeceler ...
bikaçgündür duru hastaydı bu gün dr.götürdüm bronşit olmuş 10 gün antiyotik ve kontrole mutlaka getirin dedi dr.ay valla okula doğru düzgün gidemedi enerjisinide atamıyo ayyy herşeye gözyaşlarıyla ağlıyo bende 3 gün yıllık izin aldım ama çalışmak daha iyimiş sanki ...
bu arada kombi bozuldu servis 470 tl istiyo valla yenisini almak daha mantıklı sanki eski araba gibi sürekli arıza veriyo(