ay ölürmüsün öldürürmüsün. yap et şaka yaptım de sıyrıl işin içinden iyi..
filiz eskidenmiş kadınların geç hazırlanması benimkide ööyle ben kavga gürültü hallettim biraz. beni işe eşim bırakıyodu nceden çağanın herşeyni hazırlıyodum indiriyodum o da kullan aravayı diye diye sonunda başladım kullanmaya yine ben yapıyorum. benim daha erken çıkmam gerekiyo evden eşimin işi yürüme mesafesi benimki 13 km. çağanı o indircekti güya baktım aynen devam ben işe geç kalıyorum. en sonunda iyi valla araba kullanmamı kendi rahatın için istemişsin dedim. böyle yapcaksan kullanmıyorum beni sen bırak al dedim değişti. ama kapıya çıkar çantasını versene der eğilip almaz. senelerdir yetti bana göbeği. napıyım zor eğiliyorum göbekten der:))
bırakma sende madem sana yapıyo elif off valla canım üzüldüm de ağladım deyince bende laf ediyorum işte.
büyüycekler geçcek diye klişe bi laf edeyim bari..
derya iyiki doğdun o zaman. nice güzel yılların olsun. senin eşin sana sürprüzler hazırlamıştır şimdi neyse anlatırsın dimi:))
nazo o kadar kısa zamanda iyi hallettin valla maşallah sana.hadi en kısa zamanda annenlere git
emel ben geçmiş olsun dedim mi onata. demediysem diyim. o haticeyle buluşmuşsunuzdur siz bugün. hasret gidermiştir ece ve onatta.. ya da hala görüşemediniz mi kiiiiii
meral evet yaaa bende rahatım valla. gerçi tütü mütü özenirdim yapmaya ama saç ör toka tak onlarla uğraşamazdım zaten çağanın kız versiyonu olsaydı o da uğraştırmazdı.
biz de kuranımızı okuttuk. üstümden o yük kalktı. gerçi ben hiçbirşey yapmadım anam babam yaptı da:)) öksürüğüm azdı iyice yine c.tes, doktordaydımm(postacıya izin vermişler gitmiş mahalleyi dolaşmış) bende tatil günümde de hst.nedeyim.
astımım azmış kiii üfff ne azmak bisürü ilaç başladı doktor amca..
şimdi az daha iyiyim. neyse çağanın d.günü için çalışmalarım devam etmekte.
hiç sorma, keyif onlarda ama sorsan benimki benden daha çok şikayetçi hiç rahat bırakmıyomuşum, bırakmıyorum ama elde edebildiğim birşey yokki :)) çok kavga ediyoruz yaa, aslında ben çıkarıyorum sürekli kavgayı farkındayım, herşeye çatıyorum, iyice asabiye bağladım, ne yapsa batıyo bana :)) dün akşam bayağı konuştukta gerçi ben konuşmadım o konuştu durdu kendi çapında, şikayet ediyo davranışlarımdan, elinden geleni yapıyomuş, elinden gelen bukadarmış, sürekli stres içindeymişim her yaptığına söyleniyomuşum, stres topu yapmışım onu :))) dedim oluver stres topum nevar yani :) iyi yönde konuşuyo örnekler veriyo falan ama hep bana rabbena, sen bana böyle yapıyosun şöyle yapıyosun, ama bende böyleyim kendimi düzelteyim diye birşey yok, bende böyleyim biliyorum ama benim yapım bu diyo çıkıyo işin içinden , tamam çocuklarla oynamayı seviyo çokta düşkün ama zaten evde olduğu süre 2-3 saat toplasan 1 saat oyun oynamaklamı bitiyo iş yani, hiçbir akşam 5 dakika popom yer görmüyo benim, kendime ait 5 dakikam yok, pazar günleri asla evde durmaz, biryere gideceksek gider geliriz hemen arazi olur, evde duramaz başı tutar. cumartesi zaten çalışıyo, gece çocuklar uyudumu uyumadımı haberi olmaz, pazar günü dışarı çıkıcaz iki çocuğu giydirdim kendim giyiniyorum, arkadaş üzerini giyinmiş hala hazırlanmadınmı diyo bana lafa bak :)) ozamanda bana geliyolar işte, hani birinide ben hazırlıyım diye birşey yok, ayakkabılarını bile ben giydir demesem, kapıda öyle beni beklerler hep beraber, amaaan işte herkes benden dertli.
Geçmiş olsun serpilcim, benimde gitmem lazım bir göğüs hastalıklarına falan aslında, hem öksürük var epeydir, hemde nemli havalarda nefesim daralıyo aldığım nefes yetmiyo, yağmur yağacağını anlıyorum mesela, küçükkende biraz vardı ama şimdi bayağı arttığını hissediyorum, sigarada körüklüyo tabi.