Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilk randevumuz 5 aralıkta bakalım görücez canım ama daha ii gibiyiz kelimeler belirleşmeye başladı daha net ifade etmeler başladı fakat yinede bu terapiye ihtiyacı var durunun
İyi akşamlar kılar, açıkçası beende egehanın hastalanacağından korkmuştum.<genellikle bu huysuzluğu o dönemlerde yapardı.Neyse hasta olmadı, şimdilik aramız iyi.Ama farkettiğim farklı bir şey var, ben inatlaşınca o benden inat oluyor.Huyuna gidince alttan alınca biraz daha rahat nefes alıyoruz:)) Neyse geçecek inşallah bu dönemler.
selam ...
emel face guruba bende üye olsam canım??
duru 10 gün antibiyotik kullanıcak okula yollamasammı acaba ?zaten okulu 3.5saat zavallım doğru düzgün gidemedi okula....mart ayında alerji testi yaptırıcaz dr.önerdi yanakları kırmızı oluyo ve pütür pütür???neye karşı anlamadık...
geçmiş olsun gülcecim.inşallah çabuk atlatırsınız.
Emelcim facete grup kurmuşsun.deryanın facei gymboree ezgi olarak geçiyor.ama pek takılmıyor oraya.
Ahunun da adresi var, o eklenmiş zaten:))
burcu hoşgeldin canım, nasıl gidiyor hamilelik_?
arzu sen feys kullanıyor musun. bak gurup kurdu emel istersen gel sende. belki varsındır da ben farketmemişimdir gerçi..
selam ...
emel face guruba bende üye olsam canım??
duru 10 gün antibiyotik kullanıcak okula yollamasammı acaba ?zaten okulu 3.5saat zavallım doğru düzgün gidemedi okula....mart ayında alerji testi yaptırıcaz dr.önerdi yanakları kırmızı oluyo ve pütür pütür???neye karşı anlamadık...