- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
Kaç valla filiz kaç ramazandan önceki son h.sonu diye burasıda iyce doldu taştı merkeze falan inmiyoruz hiç çok kalabalık Allah yardımcın olsun ben yaşamıyorum ama bizimkilerde müsait defnenin 1 yaş d.gününde görümcemin kızı defnenin elindeki oyuncağı istiyo ama ağlayıp zırlayıp kendini ordan oraya atıyo defnemde öle bakıyo daha 1 yaşında aralarında 1.5 yaş var diğer görümcem ne dese beğenirsiniz aaaa defne ver bakim ablaya onu misafir o (bu arada defne hiç oyuncak paylaşmamam yapmamıştır) bi yaşındaki çocuk ne anlar misafirdenki çocuk vermemezlikte yapmıyo görümcem diyoki ayyy ne güzel akran oldular oynarlar evet oynarlar ama nedense hep benim kızımın elindeki alınıyo defne sen bunu al onu ablaya ver sonra o aldıdığını bunu al onu ver diye gidiyo yavaş yavaş çektim ayağımı bide bizimkide abla diyip durmazmı sinir oldum dedim abla deme
:))) hepte görümce çocuklarındanmı çıkıyo ne :)
bizde de aynı şey var, Elif'le aralarında 4 yaş var, kesinlikle hiçbir şeyine elini bile sürdürmez, özellikle Elif'in gözünün önüne koyar oyuncaklarını istesin diye ama ellemeye kalktığı anda kıyameti koparır, bizimkilerde sürekli Elif'i eline başka şeyler vererek kandırmaya çalışır, hatta elif'e ait şeyi bile elif'in elinden alır, bizimkiler yine Elif'in eline başka birşey sıkıştırır ağlamasın diye, bir kere bile duymadım neden elinden alıyosun dediklerini. Ay hiç sorma Elif'te abi abi nünüs nünüs diye peşinde dolanmıyomu cinlerim tepeme çıkıyo, geçen çizgi film seyrediyomuş o arada Elif'te şarkı söylüyo, suuuusss suuusss basbas bağırıyo Elif'e, Elif'te farkında bile değil, kalktı geldi yerinden özellikle duvara itti Elif'i, susacakmış çizgi filmi duymuyomuş, k.validemde öyle bakıyo, aaa niye öyle yapıyosun bidaha görmiyim öyle itmek vurmak falan diyebildim ancak okadar ama içimden geçen onu duvara vurmaktı yani :) zor sabrediyorum. hatta ne sabırlı insanmışım yaaa