- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meral izmirlimiydin yanlis mi hatirliyorum ? Ne guzel gonlunce olmus... Dedigin gibi bazen ani kararlar donum noktasi oluyo...aslinda sezon basi cok bakmistik kiralik ev karar veremeyince bodruma gittik bi hafta otelde kaldik.. O paraya 1 ay evde kalirdik ....
Derya ezginin havuz keyfi supermis ..gorumcenin evi de cok guzelmis ne guzel gidebileceginiz bahceli havuzlu bi ev var
Derya yazlıkları süper yerdeymiş, biz Mahmudiye'nin biraz yukarısında İstanbul Dere diye bir rest. var kahvaltıya oraya gidiyoruz, eğer gitmediyseniz tavsiye ederim.
Hatice siz tamamen Marmarisli olacakmışsınız gibi geliyor bana!!!!
kızlar çok güzelsoohbetetmişsiniz. güne içmeler sapanca damgasını vurmuş. hatice hakkınızda hayırlıı olsun. ammaaan gidin istanbuldan o ne öyle hergün doğal afet var istanbulda. neymiş üç şerit kapanmış yollarda ömür geçiyor yaşadığını anlamıyor insan iisanbulda. içmeleri görmedim acaba eylülde orayı mı görmeye gitsem bak ağzımı sulandırdınız.
bu arada çağanın dün itibari ile ateşi çıkmadı çok şükür. öksürük başladı o kadar başka bişey yok şimdilik. ama iyice zayıfladı suratı kaşık kadar kaldı ısrarla da bişey yemedi.
kızlar dondurma yaptım çok güzel oldu. tarifini yazarım isterseniz
Hangi otele geleceksiniz turunçta _?
:))) anne aşkı mı başladı ...
benimkinde de benimle bir yarış var. babayı paylaşamıyor artık benimle mesela.... gecen gunde diyorki senn ne çok kıyafetin var benim az... senin bir suru rujun var benim yok :)))) senin taşlı dugun cantan var benim yok :))))))))) bir tişört giydim dun mickey vardı üstünde.... ben giycem onu çıkar diye tuturdu :))))
çıplak çocugum hiçbirşey almıyoruz :)))