- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
merhaba arkadaşlar nasılsınız
aaa özlem hoşgeldin nasılsın canım oğlun nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar nasılsınız
aaa özlem hoşgeldin nasılsın canım oğlun nasıl?
canım geçmiş olsun hayatım iidir umarım artık elif paranox s yeni doğan bebekler için kullanılan bir fitil elife ii gelmişir belki ama bizim koca sıpalara paranox u kullanmak gerekiyor tam anlamıyla fayda görmek için.bide fitil şuruptan sonraki inatçı ateşlerde tercih edilmeli
ezgi yinemi hastalandı derya ii gibiydi bayadır ayy valla yaz gelsin artık yaa benimde kıştan içim şişti bu senee..bizede dolven ii geliyor ateş düşürücü olarak ayrıca ibufenin olayını eşimde söylemişti bizde çok tercih etmiyoruz ilk olarak dolven o olmadı paranox oda olmadı novalgine damla
ümraniye tepe üstünde buyaka alışveriş merkezi açılmıştı cumartesi gezerken gymbores mağzası yakında hizmette yazıyodu çocuk katında acaba şu sizin yurt dışından alışveriş yaptığınız site ile mağza ile aynımı acaba?derya-meral siz daha iyi bilirsiniz
hımmmm valla bilmiyorumki sevdacım, eşim eczaneden alırken bir doktor varmış o sırada eczanede , özellikle bunu almasını söylemiş Paranox S Suppozituar 120mg yazıyo bizimkinde, hemende düşürdü ateşi. Yani her halukarda yüksek ateşe fitil, şuruptan daha etkili gibi geliyo bana.
kuzi ben 5 yaşında okula yollamak istemiyorum açıkçası napıcak atomumu parçalıcak ..
selam...
bu gece iyi geçti çok şükür ateş düşürücü vermedim ...
kuzi eczane yaşını söyleyince paranox verdi ama çok şükür kullanmaya gerek kalmadı ..
sedakt duru alıştımı kreşe nasıl gidiyo....
yok yok bizde hastalık yok şükür iyiyiz :)))
offff ya kızlar çok sıkıntılıyım aslında bugün, söylemeden geçemiycem 3-4 gün günüm geçti ama inşallahhhhhh sıradan bir durumdur, şubatın 28 çekmesiyle alakalı diye düşündüm ama yine de geçiyor, tehlikeli bir durumda yaşamadım hiç ama Defne'de birkez başıma geldi ya şimdi ödüm kopuyor, Allahım sen koru isteyenlere ver yarabbim yaaa dünden beri dua ediyorum. Net bir çözüm bulmam lazım bu korunma işine, ne yapayım bilmiyorum da her ay bu korkuyla da yaşanmıyo, offf offf inşallah yoktur birşey.