- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese çok şükür hamile falan değilmişim ama korkumda bana yetti, cuma günü bir test daha aldım, test bozukmuydu neydi, ne olduğu belli olmadı üzerinde pembe pembe dalgalar, yandan bakıyorum çift çizgi, üstten bakıyorum tek çizgi ayyyy kafayı yedim, resmen hamile moduna girdim, ne yapıcaz diye tartışıyoruz eşimle kavga ettik sabah yine bir test alayım derken sabah kalktığımda iş bitmişti. Normalde saat gibiyimdir hiç günüm geçmez, 5 gün geçti bu sefer .
1. yada 2.günü spiral taktırılıyormuş, 2.gün pazara geldiği için gidemedim bu ayı başka birşeylerle geçiştiripte, birdahaki ay spiral düşünüyorum ama çokta korkuyorummmmm, yıllarca kadın doğum doktorlarından çıkamadığım için ve bir sürü operasyondan geçtiğim için sanırım, acayip bir korku yerleşti içime muayene bile zor oluyorum.
Serpil Geçmiş olsun geldimi üst üste gelir zaten böyle şeyler, taş, kum falan olmasında birde , felaket tellalı olmiyimde
Emel geçmiş olsun sana da, sende salgına yakalanmışsın anlaşılan inşallah çabuk atlatırsın.
emell geçmiş olsun. salgın vr yine diyeceğim diyemiyorum artık salgının olmadığı zamanı haber vermek lazım çünkü. ben de yeni atlattım sayılır.
bu seferde idrar yolu enfeksiyonu oldum. damla damla allahım canım nasıl acıyor. bugün sinemaya girdik maxın maceraları birici seansın bitmesine 5 dakka kala dayanamadım wc ye çıktım tamda o anda sağ böbreğime bir ağrı felaketti. ordan sinemaya girdim seans bitince eşime söyledim ikinci seansa girmedik çağanında çok hoşuna gitmişti. filmin adını sinemalar aslanı kkoydu:))
ordan hastaneye acile. yattım serumladılar antibiyotik ti ağrı kesiciydi derken yarım saatte ağrım geçti. ama ufak ufak yoklamaya başladı inşallah artmaz.
allahn gücüne gitmesin töbe de bi ara allahım azcık ara ver nolur dediğimi hatırlıyorum biraz fazla oldu bu aralar sanki..
nazlı ve duyguyla konuştum. nazlı malum işten güçten ikinci daha küçük ya onun giremiyor. birde çok yakın bir arkadaşını kaybetmiş morali çok bozuk.
duygu da hala ankaradaymış. nette sorun varmış çok selam söyledi herkese.
neyse vazifemi yerine getirdim çıkıyorum görüşmek üzere
merhaba kızlar
filizcim umarım hamiloş değilsindir
bende hastayım dün sabahtan beri yatıyorum her yerim ağrıyor boğazım şiş bir ter bir sıtma ateşlendim of ne zor be allahtan hafta sonu eşim evde onatla ilgileniyor
kızzlar taş düşürüyormuşum. birer birer geliiiinnnn..
işin ilginci çok gülüyorum artık halime. normal insanlar gibi grip nezle olunca hastayım demeye utanıyorum diyemiyorum. hep hasta hep hasta olmuyor. yarım santim büyüklüğünde artık o nasıl çıkar o kadar küçük yerden bilmiyorum..
filiz geçmiş olsun.
kızzlar taş düşürüyormuşum. birer birer geliiiinnnn..
işin ilginci çok gülüyorum artık halime. normal insanlar gibi grip nezle olunca hastayım demeye utanıyorum diyemiyorum. hep hasta hep hasta olmuyor. yarım santim büyüklüğünde artık o nasıl çıkar o kadar küçük yerden bilmiyorum..
filiz geçmiş olsun.