Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülcecim paranox S imiş, iki çeşidi var paranox'un S olanını alacaksın, bizde çok fayda etti, şurup düşürmüyodu ateşi, hemde bu havale önleyiciymiş
çok geçmiş olsun herkese... yaz geldi diye seviniyorum hastalıklar biticek diye ama hala aynı hız devam ediyor...
ezgidede çok ateş olur 40 ları çok gördük ... ben çok şaşırıyorum çocuğum hiç ateşlenmedi yada daha hiç antibiyotik vermedim diyenlere...
ibufen haricinde ezginin ateşini düşüren olmuyor.. bir hemşire arkadaşım mide kanaması yapar ibufen dedi... birkaç çocuk gelmiş hastanelerine... calpolden vazgecme dedi...... şimdi iki kaşık calpol veriyorum ancak etki ediyor...
kızkardeşim facebookta bir denizin butigi diye bir isim açtı... toka satıyor..
kurdele ile kendi hazırlıyor ... yurt dışından getiriyor kurdeleleri... çocuk magazalarına veriyor toplu olarak oralarda satılıyor... sonra face koydu şimdi ordanda satış yapıyor ... eklerseniz ordanda görüşürüz sizinle :)) almanız şart değil :)) muhabbet olsun
aa paranox u mu, ben aldığımızın ismini tam hatırlayamadığım için eczaneyi arayıp sordum s dedi bana ama, sen biliyorsundur gerçi Sevda, neyse gülce ozaman alırken sende bir sor eczaneye bakalım, havale önleyici özelliğini de sor, birde ambalajı sarılıydı bizim aldığımızın ama adını tam bilemedim şimdi.
canım paranox s deil sadece paranox ta phenobarbital die bir madde var bu havele geçirmeyi önleyici bir madde olarak geçer
Gülce günaydın, nasıl oldu Duru ?
günaydın canım birazdaha iyi :))
senin kızlar nasıl?
bu arada hastaneden aradılar olanlardan dolayı özürdilediler ..