- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevda spiralle de hamile kalan okadar çok tanıdığım varki etrafımda ona da güvenemem ben, kendi bildiğim kaçtane insan hamile kaldı böyle, aslınde en güveniliri kordon bağlatmak ama ilerde ne olur ne olmaz diye düşünmüyorum onu. Kondom beni acayip rahatsız ediyo olmuyo, ilaç kullansam nereye kadar, böylede olmuyo, aman yaaa önceden çocuğum olmuyo diye senelerce ağladım, şimdide korkudan ağlıycam nerdeyse yaa Allahım isteyenlere nasip etsin inşallah yaa
sevda sizede geçmiş olsun ....çocuklarda evde sıkılıyo sosyalleşiyolar kreşte tabimutlaka fark ediyodur,hep severek gider inşallah..
kuzi sana inanamıyorum aylık iğne yada 3 aylık iğne yaptır ria taktır ama şansa bırakma bence (
doğru her yolda olduğu gibi bu yollada risk var fakat benim büyük oğlum 15 yaşında ve korunma yöntemi olarak hep spiral kullandım ve çok şükür takılı olduğu süreler içinde hiç böyle bi sorun yaşamadım o nedenle ben yöntemimden memnunum :)
inşallah canım artık bakalım
kuzi hamileysen ki inşallah yoktur kayınvalideni düşünemiyorum kadın hastanelik olur:))herkese iyi akşamlar ....
gülce, seda geçmiş olsun kuzucuklara. Filiz umarım gebe değilsindir, 3. yü hiç düşünemedim şimdi.
Bizde ateşlendiğinde dolven ve pranox kullanıyoruz. Ancak bizim dr. dolven'in beklemişini kullanmayın diye uyardı, ne kadar doğru bilmiyorum. Her hastalığında yeni şişe açıyoruz.
kuz neredesi canım merak ettim?i
Bahar havasındandır, dönemsel birşeydir diye kendimi avutuyorum, inşallah öyledir
Gülce korkutma beni ya, benim tüp bebek döneminde transferden 5-6 gün sonra yaptığım idrar tahlilinde pozitif çıkmıştı sonucum, 12 günü beklememe gerek kalmadı yani çok ilginçti, Defne'de de günüm 3-4 gün geçmişti yine idrar tahlilinde çıkmıştı ama tabi bunda da öyle olacak diye birşey yok, benim telaşımda o zaten inşallah doğrudur test sonucu, hala birşey yok deli olucam.
Düşünsene birzamanlar testte iki çizgiyi birarada göremedim diye her ay helak olan ben, şimdide çift görücem diye üçbuçuk atıyorum, nasıl bir hayat bu yaa