- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde nohut ve pilav var canım:)))çocuklar nasıl oldu iyileştinizmi filiz?
Bu sabah bizim evde kurtarma operasyonu vardı, Kayınvalidem sabah evde ekmek yok diye benim eve çıkmış bir üst kata, benim anahtarımı almış, kendi evinin anahtarını unutmuş, kapıyıda çekmiş, çocuklar evde kalmış, Kapıda içerden zor açılıyo, Elif açamamış, komşular kapıdan Elif'le konuşup oyalıyolarmış içeri falan gitmesinler diye, napacakları belli olmaz çünkü, Elif'i çağırıyolarmış Elif ben şimdi kahvaltı yapıyoom diye cevap veriyomuş içerden, Defne de kapının önünde ağlayıp duruyomuş, yaklaşık yarım saat sürdü tabi, Kayınbiraderimi aradımda o yetişti eve kapıyı açtı. Bana da komşunun kızında Allahtan telefonum vardı, annesi onu aramış o beni aradı falan, yoksa ezbere telefonda bilmez, artık çilingir falan çağırırlardı herhalde.
Ama kayınvalidem korkudan ölmüş kadın, ayaklarım tutmuyo diyo :))
Bu sabah bizim evde kurtarma operasyonu vardı, Kayınvalidem sabah evde ekmek yok diye benim eve çıkmış bir üst kata, benim anahtarımı almış, kendi evinin anahtarını unutmuş, kapıyıda çekmiş, çocuklar evde kalmış, Kapıda içerden zor açılıyo, Elif açamamış, komşular kapıdan Elif'le konuşup oyalıyolarmış içeri falan gitmesinler diye, napacakları belli olmaz çünkü, Elif'i çağırıyolarmış Elif ben şimdi kahvaltı yapıyoom diye cevap veriyomuş içerden, Defne de kapının önünde ağlayıp duruyomuş, yaklaşık yarım saat sürdü tabi, Kayınbiraderimi aradımda o yetişti eve kapıyı açtı. Bana da komşunun kızında Allahtan telefonum vardı, annesi onu aramış o beni aradı falan, yoksa ezbere telefonda bilmez, artık çilingir falan çağırırlardı herhalde.
Çok korkmuştur tabii yaaa, geçmiş olsun .Allahtan telefonun var birilerinde arayabilmişler.Bu sabah bizim evde kurtarma operasyonu vardı, Kayınvalidem sabah evde ekmek yok diye benim eve çıkmış bir üst kata, benim anahtarımı almış, kendi evinin anahtarını unutmuş, kapıyıda çekmiş, çocuklar evde kalmış, Kapıda içerden zor açılıyo, Elif açamamış, komşular kapıdan Elif'le konuşup oyalıyolarmış içeri falan gitmesinler diye, napacakları belli olmaz çünkü, Elif'i çağırıyolarmış Elif ben şimdi kahvaltı yapıyoom diye cevap veriyomuş içerden, Defne de kapının önünde ağlayıp duruyomuş, yaklaşık yarım saat sürdü tabi, Kayınbiraderimi aradımda o yetişti eve kapıyı açtı. Bana da komşunun kızında Allahtan telefonum vardı, annesi onu aramış o beni aradı falan, yoksa ezbere telefonda bilmez, artık çilingir falan çağırırlardı herhalde.
Ay o arabada kalmadan korkuyorum bende, ev kapısını bir şekilde açıyorsun, bizim evde balkondan bile girerim sonuçta ben.Ama araba kapısı deyince bir sürü uğraşı.Ege bazen arabada kalıyor, hemen anahtarı alıyorum üzerinden elime.Ne olur ne olmaz diye.bizde bugün mercimek çorbası,mantarlı piliç sote,zeytinyağlı pırasa,makarna var dünde sütlaç yapmıştım tatlıda tamam bugün geçti ama belki yarına fikir olur:)) bende bir duru iki baba çok yemek seçiyor..kaan maşallah iki aydır her bulduğunu yor tabi hasta olduğu dönemler iştahsız oluyor:))
yazık canım kayınvalidene ya kadın korkmuştur haklı olarak bu durum bizim iki kez başımıza geldi biri arabadaduru 7 aylık falan bir yere park ettik aşşağı indik ben ve kayınvalidem pazara gidicez eşimde arkadan bagajdan bişi alcak anahtar kontakta bagayı açtı ve unutup tekrar kapattı nasıl oldu anlamadık kapılar kendini kitlediay bizi aldı bi panik duruda bizden korktu başladı ağlamaya bizde nerden baksan yarım saate anca açtırabildik kapıyı çilingire tabi arabayı mahvettiler :))
ikinciside duru ve kaan salondayken salon kapısını kitlemiş bende arka odadaydım bi geldim kapı açılmıyor ayy öle böle derken Allahtan eczane altta eşim geldi kırdı kapıyı tabi bizimkiler salya sümük bizde hadi kızım aç kapıyı die komut verdik çocuğa ama nerde normalde çok kolay açarken o anda açamadı :))neyse onda olan kapıya oldu hiçte önemli deil napalım kuzularıma bişiler olmasında..
mrb kızlar,
Aslı oldukça hasta, ateşi gün içinde aniden çıkıyor ilaçla düşürüyoruz, sonra 11-12 saat sonra yeniden çıkıyor. Antibiyotiğe başladık 2 gün oldu, dün işten izin alıp evde ben baktım, bugün babası bakıyor. Dr. boğaz iltihabi dedi ama ateşi neden düşmüyor anlayamadık...
Filiz sizin maceralar hep ilginç oluyo ama senin anlatımınla hoş hale geliyor. Allah korumuş yavruları...
Emel sigara konusunda sana katılıyorum!!!
filiz çok geçmiş olsun kayınvalidende 2 çocuk evde bırakılıp üst katta olsa çıkılırmı hiç kapıyı açıp elif merdivendende düşebilir di ben 4 yaşındayken annem yalnız bırakmış üst kata çamaşır asmaya çıkmış 2.kattın merdivenlerinden aşağıya kadar yuvarlanıp düşmüşüm sonuçta alnımla saçlı deri arasında dikiş izlerim duruyo ölümden donmüşüm ....
serpil hazır boğaz enfeksiyonun varken bırak sigarayıda ....
ben böyle paniklediğimde donup kalıyorum mantıklı davranamam ağlar dururum ..