Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse benim mesai bitti, Derya cevabını bekliyorum iyi akşamlar herkese
serpil geçmiş olsun, benim de sol gözüm senin anlattığın gibi, 10 gündür çekiyorum ama dr. gitmeyede fırsat bulamıyorum.
Dün gece Aslı ateşlendi, birazcıkda öksürüğü var, kızım bir yerin ağrıyor mu diyoruz ağrımadığını söylüyor. Dün akşam puding dışında birşey yemedi. Sabah ateşi düştü götürdük okula, kulağım telefonda şimdi her an arayabilirler diye....Bugün de 10-12 arası çok önemli bir işim var, halledebilirsem, öğleden sonra almayı düşünüyorum okuldan....
meral ofiste olsa süper bi yer orası.
filiz bende de heöö çamaşır hem kurutma a olanından var. samsung marka. ve ben çok memnunum. tamamen kuru çıkarabiliyor. birde benimkinde sterilizasyın ayarı var kuru temizleme gibi. mesela yastık battaniye falan atabilirsin kuru temizleme yapıyor. ben kesinlikle tavsiye ederim. biraz kırışık çıkıyo ama olsun zaten ütülüyoruz birçok şeyi.
kızlar gözüm iltihaplanmış çok batıyo yanıyo kaşınıyo. bugün dr.a gittim. üveyitt diye lanet bi hastalık var o çıkacak diye ödüm koptu neyse ki ıkmadı ama göz tansiyonun var dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. iltihap geçince gideceğim tekrar ve bu arada gripte oldum heryerim kırılıyo. baharın tadını çıkaramıyoruuummm
duygu tam okullu oldun sen ee kendi evinize yerleşince nasıl yapacaksın derslere girmen gerekirse yaa