2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar

Filiz hepinize gecmis olsun. Ece de hasta cok kotu oksuruyo,dun aksam atesi cikti,olmayan istahi gitti :KK43: Hic bisey yemiyor sut iciyo o kadar.bugun antibiyotige basladim inss cabuk toparlar.havalar duzeldi ama gene kurtulamadik
Bizde neredeyse hergun sokaktayiz :) hasta olmasina ragmen enerjisinden bisey eksilmiyo nasil hasta anlamiyorum...
 
Sağol Gülcecim,

bende geçen yaz bakmıştımda Maxi Toys'da fiyatlar daha pahalı ama yine de lisanslı bisikletler aşağı yukarı o fiyatlarda,
bende önce lisanslılardan alayım diyodum ama şimdi vazgeçtim normal bisikletlere bakıcam 100 TL civarında alınabilir normal bisikletler. Çünkü şimdiki boyuna göre alacaksın 3-5 kere kullanacak seneye kullanamayacak, biraz daha bisikletten anladığı zaman iyisini alırım diye düşünüyorum.
 
Sizede geçmiş olsun Durusu, aynen Elif gibi olmuş Ece'de ama Elif bırak ayağa kalkmayı gözünü bile açamadı 3 gün hep gözleri kapalı yattı. İnşallah hafif atlatırsınız.
Bana da geçti tabi çok kötü öksürüyorum ama kendimi doktora götürmeye fırsat bulamıyorum malesef.
 
Gulce ben gecen sene almistim bisiklet su ebeveyn kontrollu olandan hic surmedi .onda biraz ogrensin bu yaz baska bi tane alicam..fiyat iyiymis gerci pek bilmiyorum baska yerlerde de bakmak gerek...gecen yaz scoter de almistim avmye gittigimizde kullandi hep onu baya iyi suruyo..simdilerde bide paten istiyor oldu dedim :)
 
hatice geçmiş olsun!canım bu havalarda hastalık daha çok oluyo dikkat etmek lazım ...
filiz bana kalsa bende ucuz alıcam ama winx olsun diye tutturdu istediği olmazsa kullanmaz öyle inatki...
 
:)) vay vay Duru hanıma bak aşağısı kurtarmıyomuymuş :) zamane bunlar işte yapacak birşey yok.

bizim apartmanda da 10 yaşlarında bir kızda vardı barbi 'nin bisikleti, püsküller falan sarkıyo rengarenk, her gördüğünde anne banada bundaaan diyodu, çocuklarda haklı öyle süslüyolar ki
 
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
 
Son düzenleme:
Ben marka almadım açıkçası:))) Kipada bir ara calliou resimli yeşil , küçük bisikletlerden vardı, doğum günü için hediye olarak aldım onu.Ama sorunlu çıktı, değiştirmeye gittim.Hepsinde bir sorun varmış.Ben de o sırada başka bir yerde aynı yeşilden, ama resimi yok ve o bisikletlerden biraz daha büyük görmüştüm.Gittim onu aldım.





 
egehanı acuna çıkar meral en küçük bisiklet akrobatı seçilir herhalde.
nilime de kıyamam ben. annesi hep senin sıkıldığını nilin şımartılmanın keyfini sürdüğünü düşündüm ama meğer yavrum o da mutsuzmuş. en kısa zamanda evinize kavuşun inşallah.
filiz geçmiş olsun hem hastalık hem uykusuzluk zor valla.
accu sana da geçmiş olsun. biz pazar günü arkadaşım mevlüdü vardı şu eşini kaybetmişdiyeanlatmıştım yaona gittik. mevlüt sabahı oğlu düşmüş el bileğini çatlatmış. çağan onun oğlunuçok seviyo. her pazar bi can abime gidelim derdi yaşıyoruzevde. neyse gittiğimizde can abisi yoktu gelmedi de . çağan sinir oldu evde oturanlara can abimin koltuklarına yataklarına heryere oturmuşlar bide bağırıyorlar çok sinir oldum dedi durdu. neyse hoca dua okurke kycama geldi amin de diyorum demem diyo. ama can abinin yerine de bari bak o hastanede amin diyemiyo dedim açtı elini dua bitene kadar amin dedi durdu. eve gelince de kumandalı arabası var onuda aldık basket sahası var sitenin içinde düz zemin ya oraya gittik. allahım çağanın eğlenmesini görecektiniz çok hoşuna gitti.
çağan hala bisikletinin pedallarını çeviremiyo:))))
 
Tesekkur ederiz .salgin varmis gene her defasinda bizi bulmasa olmuyo :KK43:

Meral sizin bisiklette cok guzel bende bunun gibi bisey almayi dusunuyorum. Ege cok tatli cikmis ne havali suruyo oyle :)
Evinizin verandasi gibimi bahce kati heralde cok guzelmis rahat rahat surer bisikletini,oynar vs. Cok sansli
 
egehan'a maşaallah, resimlerde çok yakışıklı ve bisikleti ile çok profesyonel çıkmış. Benim ki de henüz pedalları çeviremiyor, biz geçen sene ebeveyn kontrollü almıştık, bu sene de onunla geçirir.
 
Günaydın, sağolun kızlar.Evet çok havalı kullanıyor:))))

Pedallarına rahat yetişebiliyor, ben normalde biraz büyük aldım bunu.Diğer bisikleti çok daha iyi kullanabiliyordu ama sadece bu sene binebilirdi, seneye küçük gelirdi.Bu bisiklet hiç olmazsa önümüzdeki seneye de idare eder.
Maşallah boyu uzun olduğundan bunu rahat kullanabildi. Ben bunu 120 ye aldım.Kipadakiler 190 liraydı.
Hatice burası bizim ofisin önü.Bahçemizde var ama bahçe sitenin bahçesi, bir de havuz var.O nedenle ofise getridim bisikleti.Burada ben korku yaşamıyorum.Düşme tehlikesi yok. Hafta sonları da sahile giderken buradan alıyoruz bisikleti gidiyoruz.İyi oluyor.

Serpil çocuklar sevdikleri birisi varsa onunla olmak için gitmek istiyorlar.Ama can abisinin olmaması onu üzmüştür.Bide onun eşyalarını korumaya almış:)))) Çocuğa da üzüldüm, tam babasının mevlütünde kolunu çatlatmış.Belki daha iyi olmuştur.Çok daha fazla üzülebilirdi de.
Boş alanlar çok iyi oluyor çocukların eğlenebilmesi için.Her yerde öyle düz zeminli alanlar oluşturulmalı bence.Küçük çocuklar bisiklet sürer, kay kay oynar.Büyüklerde top veya benzeri şeyler oynar.Ama nerdeeee, her yeri dolduruyoruz binalarla, saçma sapan alanlarla.
 
yesinler seni yakışıklı :))

ezgi pedal çevirme özürlü geri çeviriyor :)) bizdede bu tarz bir bisiklet var gecen yıl ayakları zor yetişiyordu bu yıl rahatca sürer... ama bisikleti taşıyoruz iki dakka biniyor bırakıyor o yuzden pek yanıma almıyorum ben...

hastalara büyük geçmiş olsun....

havalar duzeldi keyfim yerme geldi benimde içim kararıyordu kışı hiç sevmiyorum :))
 
Evet yaaa, havalar düzeldi benimde keyfim yerine geldi.Yarında gece gündüz eşitlenecek, yavaş yavaş günler uzamaya başlayacak:))))

Geçen seneden beri pedalları rahat çeviriyor egehan.Önceleri çevirmek istemiyordu, ayaklarıyla sürüyordu 3 tekerlekli bisikletini.Sonra yavaş yavaş evde alışmaya başladı.Bu yüzden aldım zaten bunu. Çok seviyor bisiklete binmeyi. Pazar günü neredeyse 1 saat sürdü, bazen yorulunca ben arkadan itiyordum, bir baktım o ayaklarını kaldırmış ben sürüyorum onu:))) Ben süremem hayatım böyle, yorulduysan in yürü, bisikletini yanından binmeden sür dedim:))) Hemen ayakları ile sürmeye başladı.Bazen korkutmak iyi oluyor...
 
Artist Ege havasını yerim onun :)) bisikleti de gayet güzelmiş ve oldukça güvenli duruyor,

bende kış sevmeyenlerdenim ama güneş dün yüzünü bir gösterdi gitti sanırım yine, çocuklarında içi içine sığmıyor güneşli havalarda, bu yaz iyice akıları da eriyor eve sokamıycaz onları, sitede oturanlar çok şanslısınız valla.
 
Elif'te pedaları geri çeviriyor, öne itmeyi başaramadı bitürlü, ayakları yetişiyor halbuki
 
İçinizde çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı ya, benim en büyük derdim çamaşır, aşırı çamaşır çıkıyo bizde, hergün yıkıyorum nerdeyse, biri kurumadan ötekini asıyorum, topla topla bitmiyo sonra, evin bir odası çamaşırhane gibi bıktım valla, şimdi başka bir sayfada okudumda kullananlar pek bi memnun kalmışlar, birde size sorayım dedim. Hatta bunların hem kurutma hem yıkama olanları da varmış galiba.
 
İçinizde çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı ya, benim en büyük derdim çamaşır, aşırı çamaşır çıkıyo bizde, hergün yıkıyorum nerdeyse, biri kurumadan ötekini asıyorum, topla topla bitmiyo sonra, evin bir odası çamaşırhane gibi bıktım valla, şimdi başka bir sayfada okudumda kullananlar pek bi memnun kalmışlar, birde size sorayım dedim. Hatta bunların hem kurutma hem yıkama olanları da varmış galiba.

ben kullanıyorum canım kurutma... tabi herseyi atamıyorsun... çekiyor... ama genel anlamda çok rahat ediyorsun...
 
X