Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seda inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz!araba aldınmı neyaptın?
filiz dişçiye gitti gelemedi topiğe (
:)) Dişçiye diye gittim bir sürü hastalık iyileştirip geldim uzun sürdü. Dişçiye gittim iltihap için antibiyotik verdi, cumartesi çektirmeye gidecektim ama bende grip olunca gidemedim. Bu ara doktordan çıkamaz olduk hadi hayırlısı
Merhabalar kızlar, nasılsınız_?
Filiz kızlar hastaymış, geçmiş olsun canım. 2 tane olunca tabii biri uyanıyor, uyutuncaya kadar ötekini uyandırıyor.İşin zor güzelim.
Duygu, inşallah kendi evinize geçersiniz bir an önce , bütün sıkıntılar bitmesede önemli bir ölçüde rahatlamış olursunuz. Nil bile sıkılmış anlaşılan, ne kadar dede babaanne onunla ilgilense de çocuklar kendi evlerinde rahat ediyorlar en çok.
Emel söz dinlemememe bizde de hat safhada.Oğlum yapma düşersin, düşmem anne ben dikkat ediyorum.Oğlum, atlama bir yerin acıyacak, acımaz anne, bak ne güzel yapıyorum:))))
Dün sahilde dolaşmaya çıktık, onunda bisikletini aldım yanıma, o onu sürdü, biz yürüdük.Sahil yolunda köprüler var, köprünün ortasına kadar bisikleti kendi çıkarıyor.Tam tepede bisiklete binip kendini aşağı salıveriyor.Düşeceksin oğlum diyorum, hayıl anne düşmem diyor ama tabii hızlı giderken bazen düşüyor.Ama bana görünmeden hemen tekrar biniyor, düştüğü farkedilmesin diye.Sahilde bir cafeye oturduk, aşağıda helikopter pisti var.Yanları 2 m gibi epey eğimli beton dökülmüş.Dik yokuşlar. Koskoca alan yetmedi, oralardan yürüyerek aşağı iniyor, 4 ayak yukarı çıkıyor.Kumlar var tepe oluşturulmuş.Onbların tepesine çıkıp aşağı kayıyor.Akşama kadar öyle oynadı.Biz cafede oturduk, içeceklerimizi içtik, aşağıda onu seyretttik.Hiç karışmadık.Düşsede hiç sesini çıkarmadan kalktı tekrar yapacağını yaptı.
Havalar düzelmeye başladı ya o da bende çok mutllu oldum açıkçası.
Ama emel senin söylediğin gibi oğlum şunu sen çiz, hayıl anne ben çizemiyolum, sen çiz.Sen oku oğlum, hayıl, ben okumayacağım, sen oku.İstediğinde de böyle.
çocuklarada sanada geçmiş olsun..