- 1 Nisan 2009
- 425
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seda inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz!araba aldınmı neyaptın?
filiz dişçiye gitti gelemedi topiğe (
sedakt hayirli olsun simdiden eviniz...hemen yaptirr yerlesirsiniz insallah..
duygu seni cok iyi anliyorum..tr.ye geldigimde biz de annelerin yaninda kaliyoruz..bikac hafta eh idare ediyo da insan fazlasi zor geliyor..insan kendi duzenini istiyor...insallah hemencecik ev bulursunuz da yerlesirsiniz..
ya yine girdim de siz uyuyosunuz ya( neyse ce demis gitmis olayim..ha bu arada benim kizin dis eti iltihaplanmis..kopek disinin oldugu yer..atesi 3 gun surdu dis cikartiyor sandim degilmis...
seda arabanın güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah :)
lida geçmiş olsun .!
Kimsecikler yok
Sevda araban hayirli olsun.gule gule kullan..
Bende istiyorum araba ama nerde .....
Biz bugun tiyatroya gittik gene bizim kiz cok seviyor bugun de hayvanli bi oyundu cok keyif aldi...bundan boyle her firsatta tiyatroyaa... Aksam yatmadan once " anne ben sinemaya gitmek istiyorum,korkmuyorm sinemadan ben buyudum yemeklerimi yedim yedim buyudum kocamanim " :))) tamam dedim gotururum .ama abiye soyle sesini kissin biraz :)) tamam kizim uyuuuu
Günaydın,
Lida geçmiş olsun kuzucuğa...
Sevda araban hayırlı olsun, keyifli bir araba almışsın. Duru başlamış kreşe sen de biraz rahatlamışsındır.
Yerim ben büyümüşde sinamaya gitmek isteyen şekeri, hem de sesi kısılacakmış!!! Bende tiyatroya götüreceğim ama ne zaman bilmiyorum; bu hafta sonu çalışacağım, bir sonraki hafta sonu Ankaradayım, bir sonra kine yine çalışacağım ve programımız var........
serpil .filiz nerdesiniz?
seda sen nerde oturuyosun?
çocukla planyapıp buluşmak zor oluyo aslında ya hasta oluyo ya keyfi olmuyo (
seda çok şanslısın ozaman canım! benim kimse yok olanda işe yaramıyo malesef biz hep eşim duru ben muhteşem 3 lü :))