Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ...
seda umca damla aldım inşallah iyi gelir bizede :)
bu gün dr.kontrolüne gidicez bakalım ne dicek...
benim kız kardeşim sarışım yeşil gözlü burnuda okka gibi :))ama tanıdığım özlemler işyerinde ve arkadaşım var burunları kemerli kahverengi saçlılar beyaztenli :))
Sibel, Sema ve Semra isimlerinden de genelde doktor yada hemşire çıkıyo :))
ve tanıdığım en cadı kadınların adı hep ayten:)))söz meclisten dışarı
allahııım sorunumu varmış sanırsın kkarşındaki ergen. ama senin cevap daha hoş tek derdin bu olsun haa
Allah korusun yaa, bu hastalığın kimde çıkacağı belli değil gerçekten de... Allah yardımcısı olsun.
allah şifalar versin filiz. hepimizide korusun bu hastalıktan. benimde işyerinden çok sevdiğim bir arkadaşım var. mesane kanseri atlatmış ama nasıl atlatmaksa bu hala kanar durur. yarında ona bi işlem yapacaklar ameliyathane ortamında uyutarak. çok gergin. bizde gerginiz tabi. arkadaşımın hayatta kimsesi yok iki kız kardeşi var onlarda bundan medet umar. eşini iki yıl önce kalp krizinden kybetmiş bir tek oğlu var. allah ona bağışlasın diye hep dua ediyorum.
kızlar çok ciddi bir şekilde fikirlerinize ihtiyacım var.
bugün kreşten gelen notu okurken baktım ki farklı bir öğretmen yazmış. çağanın şurubunu içip içmediğini de yazmamış. normal öğretmenimiz olsa içirmiştir derim ama böyle olunca öğrenmek için kreşi aradım. işte sekreterlik işlerini yapan bayanla konuştum nurcan diye biri bakmış dedim. şurubunu içmişmi öğrenip bana dönermisiniz dedim. neyse o birden heyecanlandı falan işte bugün o bakmadı grup değiştirmeyi düşünüyoruz pınar hanımla birlikte baktılar ama defteri nurcan yazmıştır ben size dönerim dedi. ama dönen eden yok. neyse pınar hanımı aradım konuştuk. bugüün ben bakmadım nurcan baktı dedi. onada ilettim ama unutmuş olabilir dedi. çağanda içirmediler demişti çağan öyle diyorsa doğrudur içmemiştir ne desem yalan olur dedi. ee sekreter ikinizin baktığını söyledi dedim. yok dün birlikte baktık bugün gruplar değişti. ben 2-3 öğrencimle birlikte bir üst gruba geçtiim dedi. veliler bilgilendirilmemiş herhalde bende anlamadım bütün düzenim bozuldu çok üzgünüm çocuklarımı çok seviyordum ayrılmak çok kötü oldu benim açımdan da dedi. toplantı yapcakmış müdür ama ne zaman bilmiyo. çağan kreşe temmuzda başladı bu 4. öğretmen. ben bunu normal görmüyorum. ona sordum tabiki hiç iyi birşey değil dedi.
benkreşi seviyorum normaalde çağanda seviyo. o yüzden ordan alıp başka biryere vermeyi düşünemiyorum. ama böyle olunca da çok sinirlerim bozuldu. çağana sorarsan yeni öğretmenini sevmiş o iyi ben onla öğrencem diyo. sarp dorukla da ayrılmışlar bi daha oynayamıycn dedik o bana kızmıştı zaten dedi. şimdi ısrar edip bastırıp eski sistmele devam etmelerini mi istemeliyim yoksa bırakalım böyle mi olsun bilemedim. ama bildiğiniz gibi değil çok sinirlendim. insana bi haber verilir dmi ama emrivaki pat diye böyle birşeyi kabul edemiyorum.
valla derya bende hep öyle yapıyordum ama bunun ilk dozunu akşam 10 da verebildiğim için okula kaldı olay. antibiyotik olduğu içinde saatine uymak gerekti.
bu temmuzdan beri 4. öğretmeni olacak. biraz abartılı değilmi sizcede. ve bu sefer işte her yaş grubunu kendi yaşlarıyla bırakmaya karar vermişler. böyle dengesizlikmi olur. bi seviyesine göre ayır bi yaşına göre deneme tahtası mı bunlar. bugünde alamlar çalmamış. uyumuş kalmışız çağanı servise veremedik evde benimle şimdi. artık toplantıyı ne zaman yaparlar bilmiyorum ama çok söyleyeceğim söz var onlara. gece rüyamda bile söyledim durdum. o kadar sinirlenmişim ki kaslarım tutulmuş sabah ağrıyla uyandım
tablomu beğenmenize sevindim. daha da güzellerini yapıcam inşallah. kara kalem çalışmaya çalışıyorum şimdi çok zevkli bir iş tavsiye ederim. 1-2 yıl sonrada çağanla beraber bir kursa gitmeyi düşünüyorum
ayyy çok geçmiş olsun derya. tez atlatır inşallah. çocuklar hasta olmasın yaaa.. bizde olmayalım kimse olmasın dileğini yerim tutma der annem hep. biz olalım diycektim aaaaaaa niye biz oluyomuşuz dimi ama.
derya sen git pasta kursuna falan. sen o konuda yeteneklisin zaten. aslına bakarsan kimine göre mesela bana ders verecek durumdasın ama gitmen iyi olur. bakarsın sende bi butin pastacılık işine girersin şubelerin olur falan .duyguda cafe açacak inşallah beraber çalışrısınız bizde toplatılarımızı partilerimizi yaparız oohh mis gibi. bak iki dakkada organizasyon:))
kuzi yeteneğin varsa uğraş sende çocuklarla zor oluyo evet ama ben çağana suluboya ve tuval aldım ben tezgahı kurunca onada açıyorum boyuyoruz beraber