Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar... Sürekli takipteyim fakat yazmaya pek fırsatım olmuyor. Doğum yaklaştı son on günün içerisindeyim. Heyecan, korku başlamış durumda. Bugün eşimle büyük temizliğimizi yaptık, bundan sonra nezaman isterse gelsin...
Serpil paylaşımın çok güzel. Hatta eşimle birlikte okuduk ve yaptığımız bazı hataların farkına vardık... Çook teşekkürler.
Hastalarımıza da acil şifalar diliyorum..
Serpil resim cok guzel olmus bizim kizda araba hastasi.. Guzel resim yapmayi bende isterdim ama yetenegim yok..
Pasta ,kurabiye kursu benim deilk tercihim..onun disinda gitmeyi istedigim bisuru kurs var
Derya gecmis olsun iiki gondermemissin bizimde 1 gun atesi oldu sonra olmadi...
Bugun dis dr.una gittik azi disinde curuk vardi temizleyip dolgu yapti...1 disi daha var dolgu yapilacak 1 ay sonra gidicez.. O kadar guzel durdu ki koltukta dr. Bayildi 10 yasinda ki cocuga anlatamiyorum laf masallah dedi
Bizim kiz hastaneyi de gezme olarak gordugu icin hosuna gidiyo ilgi heralde ne bilim......
Günaydın
Kötü, yorgun, asabi bir hafta sonu geçirdim inşallah güzel bir hafta başlangıcı olur.
cumartesi gündüz herşey iyiyken, gece sinir harbi yaşadım resmen, gecenin bir yarısı niye uyanır bu çocuklar arkadaş,
küçük uyanır salla Allah salla, tam uyudu dersin yatırırsın, öteki uyanır bir huysuzluk, bir gıcıklık üzerinde ben sakinleştirmeye uğraştıkça o iyice hırçınlaşır, hadi bakalım yeni uyuttuğumu da uyandırır, ona sus, buna dur derken iki saatten sonra çıldırma noktası, seslere içerden baba gelir, birde sinirleniyomuşum bağrıyomuşum çocuklara diye onunla dalaşmaca, gece saat 4:30 suları, haydiii yatak odasından salona taşınmaca evde kıyametler kopuyo, o ağlıyo öteki bağırıyo, ben çıldırıyorum oyyy berbat gecelerimden biriydi yine ve pazar günümde buna bağlantılı olarak aynı şekilde sinir küpü geçti tabi.
Serpil valla yazıyı okudum ama kendi öfkemden olsa gerek kafam almadı doğrusu, kafa yerine gelince birdaha okuyayım bari, elif çok çığlık atan bağıran bir zilli düdük zaten, bugünlerde iyice huy edindi ağzını açıp aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağrıyo birşeye kızınca, susturmak mümkün değil. delirtiyo beni.
Yani Duygu elif'le benim aramda Nil'le senin arandan farksız bu sıralar.