- 7 Haziran 2008
- 4.292
- 3
Derya gerçektende kucakta taşımak çok zor, ege de 17 kilo civarı.Ama o konuda hakkını yemeyeyim annemde kucağa alıştırmadı, bizde.Nereye gidersek yürüyerek gider, en kötü ihtimalle çok dolaşacaksak arabasını alırım yanıma.Dün sbaah hava güzeldi. Eşim balığa gitmişti, benim arabayı aldı, iskeleye bırakırım sen gerekirse alırsın dedi.Ben de kahvaltımızı yaptıktan sonra egeyle yürüyüş olsun diye gideyim dedim.Egehan scooterini almak istedi, bende ofiste bisikletin var, onu alalım, onunla gidersin dedim.Ofise geldik, yaklaşık 500 mt.bisikletini aldık, sahile çıktık.Araba ile ofis arası yaklaşık 1,5 km. Sona doğru yoruldum anne bisikletimi arkadan itsene demeye başladı, ama oraya kadar hiç gıkını çıkarmadan gitti.Yürüyerek te gitsek sorun çıkarmazdı.Çok yorulduğunda hemen bir kaldırıma oturur, anne yoruldum biraz dinlenelim der sadece. Ama arabanın yanın ageldiğimizde çok yorulmuştu.Bisikletini arabaya koyarken, o çıktı koltuğuna oturdu hemen.
Fakat o yorgunluğa, hala eve gitmek istemiyordu.Dediğin gibi sabah 9 da çıkalım, akşam 9 a kadar gezelim, eve gidelim desek, basar yaygarayı ben eve gitmek istemiyolum ama...diye.
Serpil sen de bir hoşsun yavrum yaaa, zaten başımızda başka dertler varken birde o dizileri seyredip, onlara dertlenmek bana hiç cazip gelmiyor:))))
Fakat o yorgunluğa, hala eve gitmek istemiyordu.Dediğin gibi sabah 9 da çıkalım, akşam 9 a kadar gezelim, eve gidelim desek, basar yaygarayı ben eve gitmek istemiyolum ama...diye.
Serpil sen de bir hoşsun yavrum yaaa, zaten başımızda başka dertler varken birde o dizileri seyredip, onlara dertlenmek bana hiç cazip gelmiyor:))))