2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ehü heüü nil ve duygular nası olur:))??
okudum amma kuzuları öperim ,maşallahhh...
biz istanbuldan geldik,bıktım valla artık,artık gidelim bi yerlere,sanırım nevşehire gideceğiz,artık balon turları benden:))

atasın bi onluk söyleyelim be ya :))))))))) medyum memişe döndüm :))

dur onu da atayım bari, duygular oldukça beyaz tenli, koyu kumral saçlı, ela gözlü, hatta yeşile dönük bile olabilir, minyon tipli ince yapılı diye düşünüyorum.

nil'de aynen beyaz tenli, gözleri yeşil'e dönük, saçları kumral :KK37:


Bu arada Duygucum sen nerden geliyosun, nereye gidiyosun, niye gidiyosun ben anlamadım gitti :))) konuya da fransız kaldım zaten başını kaçırmışım. Sadece sürekli biryerlere gitmeye çalıştığını görüyorum beni aydınlatırsan sevinicem :)))))
 
Kkarşılaştırmayı bilmiyorum ama bazen büyük tesadüfler oluyo... meselaa benim tadığmım ben dahil bütün reyhan lar sarışın...
kuzenim var özlem koyu renk ve dalgalı saçlı, beyaz tenli ve burnu biraz kemikli :KK9:



Valla hiç hayatımda Reyhan tanımadım ona bir yorum yapamıycam :)))))



Deryaaa gördünmü bak bu özlemde koyu renk saçlı, arkadaşına söyle olmuyo böyle heheheheh
bütün Özlemler aynımıymış gerçekten ya :26:
 
bence de isimler görünüş kadar kişiliği de etkiliyo bi falcıya gitmiştim çok oldu bi isim söyle dedi söyledim aklımdakini:KK17: bu isimden adam mı çıkar dedi::)) harbi o isimden kimi tanıdıysam karakter 0.bi de ayşe isimliler bahtsız oluyo gerçekten.naz da çok fenaymış ya keşke şöyle melek ipek bişey koysaymışım:KK23:
çocuklara maşallah buarada ne tatlılar:nazar:
 
eşimin adı serdar.tanıdığım bütün serdarlar da çok beyefendi ben inanıyorum bu isim falına ya:))
 
ben mesela çağan ırmağı çok beğenirim. duygularını filmlerinde çok güzel verir. çağanın adı çağan olduktan sonra inşallah çağan ırmak gibi duygularını ifade edebilir onun gibi insanları etkileyebilir demiştim şimdiye kadar bi sıkıntımız yok. duygullarını çok net hissettirebilen ve söyleyen bir çocuk. gelecekte de böyle olur inşallah. ayşegül bende naz ve nazlı isimlerinden çok tırsarım ne yalan söyliyim.
 
İstisnalar olsada isimin karakterle uyumuna bende inanirim....
Bugun disari ciktik kizimla yanimizda arkadasida vardi oynadilar,gezdik yemek yedik bzim kiz doner yedi inanamadim..hep disarlarda olmak istio buna da parami dayanir :)
 
merhaba..
canım ben kastamonudan taşındım ,şimdi geçici olarak ankaradayım ..ve sanırım15 güne falan kapadokya bölgesine taşınacağız:))biraz karışık ama??
 
duygu hala belli olmadımı canım neresi olacagı bende ankaraya gidince orası olucak sanmıştım ev falan arıyordun???

ezginin ışıklı kaplumbagası çok guzelmiş... oodası çok guzel oluyor yakınca...

akşam gerçi saat 21,30 du ezgiyi yatırdım yanında kaplumbagası hikaye anlattım çıktım... bir süre sonra kendi kendine sönüyor ışıklar... bende uyudu sandım salondayız... ezgi saat 22,30 içerden bagırıyor anne kaplumbagam söndü :))) şok olduk... onca saat onunla oynamış meger...

naptın diyorum konuşmadım diyor... yıldızlar aaklarıma geldi diyor :))) sonra yıldızlarımı aç diye agladı... dedik kaplumbaganın uykusu gelmiş uyumuş sende uyu artık :))
 
Bende Elif doğmadan önce ismini İrem Ece düşünüyodum, eşim beğenmedi falan derken doğdu hala isim arıyoruz, birden Elif olsun dedi eşim, benim hiç daha önce düşünmediğim ve koymayı istemeyeceğim, çokta beğenmediğim bir isimdi Elif, ama Elif'e bakınca sanki isim üstüne cuk oturdu, o Elif'ti başka birşey olamazdı sanki, tamam dedim bende :))))
 
Bu arada Arkadaşlar ben siteden çıkış yapamıyorum birkaç gündür, çıkış'a tıklıyorum ekran buz rengi oluyo donuyo, esc 'ye tıklıyorum tekrar normale dönüyo ama çıkış yapmıyo, bu nedir böyle
 
Bende Elif doğmadan önce ismini İrem Ece düşünüyodum, eşim beğenmedi falan derken doğdu hala isim arıyoruz, birden Elif olsun dedi eşim, benim hiç daha önce düşünmediğim ve koymayı istemeyeceğim, çokta beğenmediğim bir isimdi Elif, ama Elif'e bakınca sanki isim üstüne cuk oturdu, o Elif'ti başka birşey olamazdı sanki, tamam dedim bende :))))

:))) benimkide ezgi olabilir sadece gibi geliyor.. şuda olsaydı dediğimaklımda kalan hiç isim yok... evlendik daha kızım olursa ezgi olsun isterim dmeişti eşim :))) sonra çok isim baktık araştırdık ama ezgiye döndük yine... iyikide öyle olmuş...

yaşıtları arasında hiç yok hem... öyle çok değişik isimleri sevmiyorum ama bir sınıftada 5 tane derya ydık biz sinir oluyordum :)))
 
Ezgi çok güzel isim, Özge'de öyle, ezgi hiç tanımadım ama Özge'ler çokta kibar zarif olurlar genelde,

Ezgi'ye baktığımda bana Selin ismini çağrıştırıyo :))))))))))))))))))))))))
 
selam ...
seda umca damla aldım inşallah iyi gelir bizede :)
bu gün dr.kontrolüne gidicez bakalım ne dicek...
benim kız kardeşim sarışım yeşil gözlü burnuda okka gibi :))ama tanıdığım özlemler işyerinde ve arkadaşım var burunları kemerli kahverengi saçlılar beyaztenli :))
 
bende seda gibi nedense sibel isimli insanlarla yıldızım barışmaz :)
benim sevdiğim ve anlaştığım arkadaşlarım kova burcu nedense ben balık burcuyum ..
 
Sibel, Sema ve Semra isimlerinden de genelde doktor yada hemşire çıkıyo :))
 
Valla Birgül adında hiç tanıdığım yok ama tip olarak esmer'e yakın, koyu renk saçlı, kahverengi gözlü, yuvarlak hatlı, orta boylu biri canlanıyo gözümde, karakter olarakta sanki girişken, ağzı laf yapan, hakkını arayan, dışa dönük biri olur gibi
 
X