- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün elifler çok iyi, handeler çok güzel
maşallah diyim oğlum konusunda şanslıyım. yemek konusu hariç. ama arzu supravit demişti dayanamadım başladım vermeye. güya antibiyotiğinin bitmesini bekliycektim bekleyemedim. 2 gündür veriyorum iyi gelddi sanki. inşallah bozulmaz. dün iki tabak makarna yedi hemde kıymalı. en başta annecim ben sana içine köfte koyma demiştim ama dedi. bende güçlenmen için koydum dedim. normalde onları ayıklar ama bu sefer ayıklamadan yedi.
filiiz onuda tutturdun anck kilo hariç. evet tanıdığımda dediğin gibiydi ama tanıdığımdan bu yana üzerine 50 kilo daha ekledi. çarşıdan aldım bir tane eve getirdim 2 tane oldu anlıycaın.
kızlar arzu ve ahu artık uğramaz oldular. accu ve chef ti nickleri. alışınca da merak ediliyorlar yaa.
bu isim meselesi fena sardı bizleri. hadi eşimin adını da yazayım utku...
dün çağanla aramızdaki konuşmamyı anlatmak istiyorum. bir gün önce arkadaşının arabasınnda isyediğini söyledi. dergiden arabanın resmini buldu işte bu dedi. ama çok istemiş lütfen annecim alalım dedi durdu. bende öyle hemen alalım demem ama buna dayanamadım baban gelince çıkar alırız dedim. neyse gittik toysa. arabayı bulduk aldık. babamız ben sna arkadaşınınkinden almak istemiyorum seninki başka olsun dedi. çağan olmaz bu dedi. diyyorum ki utku çocuk bunu istiyo niye yoruyosun çocuğu yok adam laftan anlamıyo. dır dır dır çocuğun ömrünü yedi çağanda yavrum hani şöyle ağlasa bağırsa hayır diye haklı yani. ama babacım bunu alalım lütfen diyo babası susmuyo. en sonunda çağan tamam baba dedi. başka bi araba aldı. resmen baba çocuk yer değiştirdiler yani. neyse dün eve geldi:
annecim ben o çağların yeşil arabasından çok istiyoru m dedi.
aklında kaldı dimi
evet annecim çok akloımda kaldı.
neden aldın başka araba baban çok konuştu dimi
evet annecim babam çok konuştuğu için bende başka araba aldım ama yeşil arabayı istiyorum hala
tamam oğlum baban gelince babana ne diyeceğini öğreticem şimdi sana
tamam anne
babaa(vurgulu bi şekilde)
babacım(kibar bi şekilde söylüyo)
oğlum öyle kibar kibar değil sert bi şekilde babaaa
baba(yine kibarca)
oğlum çok sert diyceksin
tamam, babaacım
anne sert diyemiyom
tamam sen bana çok dırdır yaptın ben senin dediğin arabayı aldım ama şimdi gidip bana o yeşil arabayı alcaksın hemen çok istiyorum
annee ben öyle diyemem
neyse babamız geldi hadi oğlum dedim.
babacımmm
babacım diyo benim gözümün içine bakıyo sert diyceksin diyorum babaa diyo bu sefer babasından utanıyo kafasını saklıyo
ayy çok uzattım çocuğum babasına söyleyemedi konuyu kendisi kapattı. bi ara babacım çağların o yeşil arabası varyaa şöyle yapıyo böyle yapıyo netakar düzelmiş demiii dedi.
bu akşam çıkarsak aldırcam artık.