Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi gelinlik fiyatları uçmuş yeni düğünümüz oldu kaynım evlendi 1000tl ye kiraladık tabi bu kayseri fiyatı....kızlar birde ortalama gelinlik fiyatları hakkında bi bilginiz var mı
hatice sizede geçmiş olsun.
emelle konuşursan selam söyle geçmiş olsun dediğimide söyle
kuzi seninde tahminin iyiymiş.sarışın olması konusunda. nası tahmin ettin ki
gününüz aydın olsun
ismailin şu üstten ikinci pozuna bayıldım. o ne bakış o bizim mahalleede yamuk olmaz bakışı.bizimde kaynımın düğünü var.gelinliği 3000 e alıyoruz demişler işte en son 2100 e almışlar artık nasıl o kadar pazarlık oldu bilmiyorum da bana yine de yüksek geldi
:)) sizde de varmıdır bilmiyorum da ben isimlerle tipleri çok karşılaştırırım, mesela çağan ismine zaten sarışın beyaz tenli bir çocuk yakışırdı bana göre :)) mesela özlem isimli bir insan koyu renk ve dalgalı saçlı, beyaz tenli ve burnu biraz kemikli, olmalı gibi hehehhe
vay be 10000 den 4000 e inanılmaz. asıl para bu işte galiba.
meral kıııızz o günleri de görürmüyüz gürürüz inşallah evlatlarımızın evlendiklerini de
kaynımın düğünü var mayısta gelinlik ona. evet bana hiç benzemiyo eşime benzemesi çok hoşuma gidiyo aslında . copy past yaptım diyorum herkese..
bugün hastanede bir kadın gördüm. onlarda fizik tedavi görüyorlar. bana oğlunuz gelmedi mi bugün diye sordu. yok dedim tüüühh dedi. o günden beri aklımızdan çıkmıyo dedi. şeytan tüyü var herhalde. bide çok konuşuyo ya yer ediyo insanlarda.
kuzi ilginç bir yaklaşım. isimlerle kişilikleri bağdaştırırım ben ama tipleri hiç düşünmemiştim. bu arada çağanı tutturdun da özlemide tutturdun desem inanırmısın. aynen anlattığın gibi özlem isminde bir arkadaım var. esmer dalgalı saçlı kemerli burunlu resmen özlemi kompozisyon ettin çok ilginç geldi bana. serpili de çiz bakalım.
:))) ben hiç yapmazdım ama bundan sonra aklıma gelir heralde :)))
özlem var benimde tanıdık sarışın yeşil gözlü ama beyaz tenli ve burnu kemerli :)))
Kişilikleri de bağdaştırırım, özlemlerin kişilikleri de girişken konuşkan yüksek sesli tipler olur genelde :)))
Serpillerde koyu renk saçlı, koyuya yakın buğday tenli, biraz iri yüzlü, yani belirgin yüz hatları olan, burnu kemerli değil ama hokka bir burun da değil kesinlikle, öyle canlanıyo gözümde :)))
:)))) o arkadaşına söyle hemen saç rengini değiştirsin sarışın özlemmi olurmuş heheheh
Deryalar genelde ince yapılı, ince yüzlü, ince burunlu, açık kumral renkli olurlar, Ezgi'nin yüz tipi ve yapısı tam Ezgi ismine göre mesela ama saç rengi daha koyu olmalıymış sanki :)))
filiz bizim forumdada vardıya özlem yb nici olan kara kaşlı kara gözlü bi hatunn hatta tam esmer yaniii :)) he bide çağan vardı inciser namı diğer incinin oğlu oda kara kaşlı kara gözlüydü arada yanılmalarda olur :)))
deryacım sende ezgiyi bidaha baştan yap saçları uymuyormuş bak,neyseki sen tarife uyuyosun annenin seni bidaha yapmasına gerek yok sanırım :)))
bende hemen hemen uydum. evet iri yüzüm var. burnum da dediğin gibi. siyah saçlarım var ( ama sonradan oldu eskiden kumral saçlarım vardı nasıl oldu anlamadım çünkü 25 yaşından sonra döndü) ama işte birtek tenim tutmadı çünkü bembeyazım. ama bravo yani genel olarak tutturuyorsun.
:)) sizde de varmıdır bilmiyorum da ben isimlerle tipleri çok karşılaştırırım, mesela çağan ismine zaten sarışın beyaz tenli bir çocuk yakışırdı bana göre :)) mesela özlem isimli bir insan koyu renk ve dalgalı saçlı, beyaz tenli ve burnu biraz kemikli, olmalı gibi hehehhe