- 7 Haziran 2008
- 4.292
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam bizlikmiş valla bu... 4 gundur sudafed veriyorum bir halta yaradığı yok... öksürük başladı bu sabahta ((
ama dün bir gittim okula masanın üstüne en az 10 tane şurup dizmişler... zaten 34 kiişilerdi... 19 kişi geliyor kış nedeniyle kreşe çoğu hasta nasıl hasta olmasın ezgi bu kadar hasta arasında...
hep hastaymış çocuklar. evet meral ha deyince zin alamıyorsun işten. benannemi çağırdım hep 1-2gün aklıp gittiler çağanda pkula tabi. ama bide düşününce her enfeksiyonda göndermezsem de bu sefer çocuk bağışıklığı kazanamıyo. ateşi olmadığı müddetçe gönder,yorum bende. bize de antibiyot,k verdi doktor başladık ama bugün yolladım çağanı benim hastanede çok işim vardı öksürük çocuğuma yapıştı kaldı. oda şu reklamdan çok etkilenmiş akciğeri sünger gibi oluyoda sıkıyolar ya. bi dönem bize dedi akciğerleriniz hasta olur diye şimdi de diyoki ben bebekken sigara içmiştim o yüzden akciğerlerim hasta oldu ondan hep öksürüyorum. değil bide millete de böyle söylüyo tanıdık tanımadık elalemde bize bakıyo hııı diye aslı var sanıyorlar herhalde:))
aldım damla... içinde 1-5 yas arası sabah öglen akşam 10 ar damla yani 30 damla gunluk diyor...
sen neden bir kere 12 damla kullanıyorsun canım... bende böyle başlıycamda yinede ögreneyim dedim... :)))
şu umca yı bende mi denesem. dün supraviti aldım ama daha vermedim. çağana aniden iki yeni ilaç korkutucu gelebilir. ant. ğe taşlı şurup dedi artık niye öyle uydurduysa bu ant. bitsin supraviti öyle deniycem bi arada umcayı danışıyım da deneyim.
ay evet sevda afedersin alık alık suratıma bakıyorlar.
birde dün fizik tedavimi olurken çağanda yanımdaydı. fizyoterapist kızlardan biri çağana baktı ayy bu ne güzel bi çocukmuş kiminki dedi. ben ses çıkarmadım içten içe gülüyorum sonra çağan annee dedi efendim dedim kız şaşırdı nası sizin mi ayy falan ben bu sefer iyice güldüm dedim alışığım böyle tepkilere bakıcısımısınız diye sordular uzun bi dönem dedim kız daha bi afalladı pardon falan dedi. babasımı sarışın falan dedi babasının kim olduğunu söyledim haaaa dedi sonra. ama bu bakış artık beni sıkıyo tamam erkek babasına benzesinde bu kadar mı benden uzak olur ya bana tek benzeyen yanı saçlarının düz olması hahahaha
:))) benzemede benziyor demeleri komik gercekten... benimkide babaya benziyor.. her gören öyle diyor... bir tek anenem aynı derya diyor sonra ekliyor onun gibi inatçı :)))
bakıcısımısınız demekte ne demek ay bu insanlar çok hoş ya...
annem gecen bayram fena bir gaf yaptı... kapı caldı bir adam ve küçük kız.. öp teyzenin elini kızım...dedi... iyi bayramlar biz komsunuzuz yeni taşındık dedi adam... (15 katlı apartman 60 hane var... çocuğu gezdiriyor amca bayramlaşmaya ilginç geldi :))) sonra annem al kızım şeker iki tane al dedenede ver dedi:)) adam babasıyım dedi... annem durur mu aa çok pardon yaşlısınızda dedesi sandım çok özür dilerim .. ay çok pardon :)) annem battıkça batıyor süekli özür diliyor biz koptuk tabi... içeri çektik zorla annemi :)))...
ben hiç demem...büyüklerde bile sevgilisi bile çıkabiliyor yani...
:))) benzemede benziyor demeleri komik gercekten... benimkide babaya benziyor.. her gören öyle diyor... bir tek anenem aynı derya diyor sonra ekliyor onun gibi inatçı :)))
bakıcısımısınız demekte ne demek ay bu insanlar çok hoş ya...
annem gecen bayram fena bir gaf yaptı... kapı caldı bir adam ve küçük kız.. öp teyzenin elini kızım...dedi... iyi bayramlar biz komsunuzuz yeni taşındık dedi adam... (15 katlı apartman 60 hane var... çocuğu gezdiriyor amca bayramlaşmaya ilginç geldi :))) sonra annem al kızım şeker iki tane al dedenede ver dedi:)) adam babasıyım dedi... annem durur mu aa çok pardon yaşlısınızda dedesi sandım çok özür dilerim .. ay çok pardon :)) annem battıkça batıyor süekli özür diliyor biz koptuk tabi... içeri çektik zorla annemi :)))...
ben hiç demem...büyüklerde bile sevgilisi bile çıkabiliyor yani...
yalnız adam da ne kadar insan canlısıymış öyle, bu zamanda kalmış mı böyle insanlar, çocuğa adetlerimizi öğretmeye çalışıyo herhalde güzel birşey aslında
Merabalar
Cagan ve ezgi cok tatli cikmis masallah ikisine de.bizim de duzgun resmimiz cok azdir.asla durmaz surekli hareket halinde :)))
Kizlar emeli sormussunuz bursada annesinde 1 haftadir. Belinde fitik baslangici varmis fizik tedavi icin gitti. Komsum olur da :)))
Bizim kizinda bogazi kizarik dr. Antibiyotik yazdi ama gerek olursa kullanirsiniz dedi :)) krese gidiormu diye sordu hayir dedim ama komsularimizin cocuklari var dedim hastayken gorusmeyin dedi. Ordan kacirsan baska biyerden kapar fanusun icinde buyutemeyiz ki..