Merhabalar kızlar,
Geçmiş olsun deryacım.İnşallah ezgi kolay atlatır..
Size de geçmiş olsun serpil. Çocuklar kış olunca hastalıktan kurtulamıyorlar. Ben de antibiyotik vermeyi sevmiyorum ama , öksürüğü geçen 2 hafta boyunca denediğim hiç bir şeyle kesemeyince geçen salı dr. a gitmiştim.Anbtibiyotik verdi.Şimdi sadece burun akıntısı var hafifi.Bu senenin ilk hastalığıydı allahtan bizim.İnşallah son da olur.
Yemek konusunda ben de sorunluyum.Doğru dürüst bir şey yemiyor.Sabah kahvaltısını zorla yapıyor. Bir ara küçükken hazırladığım mamadan vermiştim.Şimdi tanemsuyun mamasından istiyorum diyor her sabah.Ben de ıhlamurun içine bebe bisküvisi, ceviz, bal, peynir, yada ceviz , pekmez tahin koyuyorum. Onu çoğunlukla bitiriyor.Yanında da bir yumurta yediriyorum.Hiç olmazsa sabah kahvaltısını tam yapmış gibi hisediyorum ve rahatlatıryoum kendimi. Yemek yemiyor doğru dürüst, gün içinde bir muz ve karışık (elma, ayva, portakal, mandalin, havuç) taze meyva suyu içiyor 2 biberon. Akşam yemeğinde pilav, makarna seviyor ama isterse yiyor.İstemezse yemiyor.Biz daha hiç sabah öğle akşam yemeği olarak oturtamadık düzenimizi.Balığı seviyordu, ama kaç haftadır eşim balığa gidiyor, taze balık tutup getiriyor.Ama onları da yemiyor.
Ne yapayım hiç olmazsa meyva suyu ile vitaminini alıyor diyorum.